Snak

Mere indhold efter annoncen

FC København jagter canadier

Skrevet af bold
fre 4. jul 2008
Ifølge amerikanske medier er FC København i forhandlinger om et køb af Houston Dynamos canadiske landsholdsspiller Dwayne De Rosario.

Læs hele nyheden her
Skrevet af NPK
Spændende, men måske en anelse for gammel..
Skrevet af Raakjaer
hvis AGF ikke kan bruge ham, hvordan skal FCK så :S
Skrevet af Ixnibaw
Det lyder som en and
29 Scudetti 2 CL 3 UEFA Cup 9 Coppa Italia
Skrevet af Rob Murphie
Det her må simpelthen være en joke...
i´ll never be Stoke the 2nd..
Skrevet af bruger
Yeah right..... Der er vist større chance for at Ronaldo kommer.

http://americansoccerreader.com/2008/07/03/fc-k%C3...

Det er nok i stedet for Lasse Qvist på andetholdet, for det ligner ikke en førsteholdsspiller.
Skrevet af Hesten
Er Carsten V. den rigtige sportschef i FCK ?
Hvad har han udrettet, som gør ham til det naturlige valg fortsat ?

Jeg kan ikke få øje på noget - kan du ?
Skrevet af Rawdawg
Jeg gider ikke mere. Jeg nægter at se endnu en Has-been AGF reject i FC´s trøje. Det er vel begrænset hvor meget man udvikler sig som fodboldspiller fra 27 til 30.

VÅGN op FC. Ronaldo er på fri transfer. Okay, han er skadet men non the less...Stadig bedre end JunkieTorben fra the states.....


Skrevet af Cidric
@Raakjaer

Nu var det også AGF, som sagde nej til den tidligere Allesvenske topscorer: Gunnar Heidar Thorvaldsson, som senere blev solgt for omkring 30 mio. kr. Eller noget i den retning.

Han ser meget imponerende ud på diverse youtube klip, men det er selvfølgelig ikke en selvfølge, at man så bliver god af det. Jeg vælger også at tro, at det er en and.
Tjep.
Skrevet af André
Hesten:

Ja det er han da. Jeg synes, at han har klaret det flot på transfermarkedet. Bare se på hvilke profiler der er blevet hentet til klubben. Dog har flere af dem ikke slået til, men det ser jeg mere som en mangel på tillid fra ståle.
Skrevet af Chansen
Jeg håber virkelig han kommer til dansk fodbold. Han er en utrolig spændene spiller. Vil passe perfekt på den offensive midtbane. Har vundet MLS med Houston Dynamo de sidste to sæsoner. En vigtig spiller for the dynamos. Har samtidig et fantastisk skud. God gejst og en fighter. Taktisk overblik.
Skrevet af spartan
Kender ham kun for et fantastisk frisparksmål han scorede for en sæson eller to siden for Dynamo. Mener det var med i opløbet om bedste mål i MLS
Skrevet af parma
" @Raakjaer

Nu var det også AGF, som sagde nej til den tidligere Allesvenske topscorer: Gunnar Heidar Thorvaldsson, som senere blev solgt for omkring 30 mio. kr. Eller noget i den retning.

Han ser meget imponerende ud på diverse youtube klip, men det er selvfølgelig ikke en selvfølge, at man så bliver god af det. Jeg vælger også at tro, at det er en and."

var det ikke også AGF der ikke kunne bruge Liam Miller, der blev en stjerne i celtic og senere købt til Man u. og nu er i Sunderland?
Så hvis AGF har sagt nej til ham så er det muligt at han er en super spiller :D
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Skrevet af sir.a
Tror snart de skal fyrer deres talentspejder inde i korruptionshuset.. ha ha.
Gunn
Skrevet af Cabra
Skrevet af trannel
Han har lavet en del spektakulere mål.

Det frispark som er blevet nævnt og en scoring fra midten, og fantastisk helflugter.
@Boldhenter "Rio Ferdinand er kun kommet på holdet på grund af mesterskabet! Kan i flæng nævne Lescott, Jagielka, Ashley Williams, Sebastien Bassong, måske sågar en Mertesacker eller Winston Reid?"
Skrevet af Mich
Jeg ved nu ikke hvor stor en stjerne "Gunnar Heidar Thorvaldsson" var som AGF åbenbart engang har sagt pas til, for det da ham som Esbjerg har hentet nu, så en europæisk superstjerne er han vel næppe...

Men en 30 årig canadier, fra den amerikanske liga, som engang har været til prøvetræning i AGF lyder nu ikke som en af de klassespillere som alle omkring ledelsen i FCK altid påstår at de kun henter ;)
Glædelig Jul
Skrevet af André
han kan jo have været for dyr for AGF eller fundet holdet får dårligt.. Det vides ikke
Skrevet af Garby
Det er godt set af FCK, De-R er en af de allerbedste spillere i MLS (bortset fra Beckham, Donovan og Marcelo Gallardo) og har været afgørende for Houstons to mesterskaber. Han blev for nylig kåret som Canadas bedste spiller foran både Atiba og Paul Stalteri.

52 mål i 183 MLS-kampe vidner lidt om målfarligheden og som de fleste nordamerikanske spillere er hans fysik helt i top. Han er en ganske udemærket afløser for Silberbauer.

Her er en kommentar på BigSoccer (amerikansk svar på bold-forum):

"´terp has a point. This isn´t some Pat Noonan or Joseph Ngwenya-type player rumored here. This is one of the best players in the whole league. Loosing a player of that caliber to a mediocre league would really suck, not just for Houston, but for the league as well.

If there was any MLS player that deserved DP-type money (that´s pre-DP era), he´s one of a very, very few.

Hopefully this is all just BS and nothing happens. The Dynamo without DeRo = screwed. Especially with the way things are going."

Ja, "mediocre" betyder middelmådig og er ikke venligt ment.
Holder med FC København og Feyenoord.
Skrevet af Dr. Hansen
Hvis han er så god hvorfor er han så ikke kommet til europa for langt tid siden?

Det er naturligvis ikke en spiller der vil rykke i FC, akkurat ligesom de fleste andre spillere de har hentet på det sidste.

Man kunne ønske sig at FCs pengepung blev parret med en ordentlig sportslig ledelse. Det er jo direkte pinligt hvad CV og de andre formår at hente til klubben.
Skrevet af Garby
"Hvis han er så god hvorfor er han så ikke kommet til Europa for langt tid siden?"

Han er jo ikke Ronaldinho-god, men han er absolut SAS-ligaklasse. Som jeg husker fra forskellige amerikanske soccer-fora, så har han bare ikke fået det rette tilbud, men været tilfreds med at spille i staterne.

"Man kunne ønske sig at FCs pengepung blev parret med en ordentlig sportslig ledelse. Det er jo direkte pinligt hvad CV og de andre formår at hente til klubben."

Du mener gennemsnitlige spillere som Grønkjær, Libor Sionko, Zdenek Pospech, Ulrik Laursen og Junior???
Holder med FC København og Feyenoord.
annonce
0