Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mulleals
Køber FCK fra alle de danske klubber?? Se da lige på dagens opstilling og fortæl mig hvor mange spillere de har købt fra andre danske klubber ? 1, Rasmus Falk. Så det er noget pjat at sige FCK er som Bayern
Skrevet af bittermand
Der skal edderråd´me ryddes op i forsvarets hjerneblødninger inden APOEL-kampen.
1876!
Skrevet af Sqndergaard
Mulleals#

Og så er falken ikke en gang købt, men på fri ??
Skrevet af Mikkel D
Rasmus falk er ikke købt fra en anden dansk klub, han var transferfri, kusk og Ankersen kom fra udlandet, så 0 spillere i startopstillingen der er købt fra et dansk Superliga hold. Før i tiden blev vi klandret for at købe for mange udlændinge og nu bliver vi kaldt Bayern når vi henter danske spillere.
Skrevet af billebums
Stort tillykke med den fortjente sejr - ikke et mål for stor eller lille. Resultatet var helt fair.

Hilsen en FCMer
Skrevet af Vallensbæk

Hvis Borring scorer på den FCK hjerneblødning, så tror jeg vi havde tabt.

Men i den grad fortjent sejr. De øvrige hold skal virkelig spille 100+ for at tage mesterskabet.. Og det var vel nr 2, som vi langt hen af vejen udklasserede i dag.

Bekymrende at vores angribere ikke scorer. Men spillet generelt, og produktionen af chancer(som skal omsættes) er tilfredsstillende.

Men målet må vel være CL.
Skrevet af Nikolajb
Den var absolut ikke ment som en sviner, men bare en konstatering af, at FCK køber revl og krat af, hvad der er værd at købe af danske fodboldspillere og er på vej til at blive lige så suveræne herhjemme, som Bayern er i Bundesligaen.


Arghhh, den må du længere ud på landet med. Af en trup på 25 spillere, er der 2 (TO!!!) spillere der er hentet direkte fra en anden dansk klub, Kadrii og Falk. Derudover er der 4 spillere der tidligere har spillet i en anden dansk klub, men er hentet fra udlandet - Stephan A, Kim C, Kusk og Ankersen. Og som du nok kan se, så er der kun 2 af de 4 der rent faktisk spiller i øjeblikket.

BIF har eksempelvis 4 spillere hentet direkte i en dansk klub, Albrechtsen, Rønnow, Toppel og Urena, samt Juelsgård hentet i udlandet.

Som landets største, mest succesfulde og rigeste klub, så er det vel ikke for meget at FCK har 6 spillere der har spillet i andre danske klubber?
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Skrevet af Benzo
Velfortjent sejr til FCK, tillykke med det.

Når det er sagt, kunne FCM med lidt mere held have krejlet sig til alle 3 point, hvis ´bare´ Borring havde scoret på sin friløber.

Derudover forstår jeg ikke Thorups idé med at spille Rømer på den ene 8´er, hvis han endelig skal spille midtbane bør han ikke komme længere frem end 6´ern. Havde idag hellere set at Hassan havde spillet 8´er ved siden af Poulsen, og så Duelund/Kadlec på kanten istedet.

Til sidst, Halsti er vel ok superliga niveau, men nogen Sparv er han ikke.
FCM Liverpool
Skrevet af armand
det er flot mads, snappy comeback... er selv fck´er...
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
Skrevet af bonaldo
Er jeg den eneste der synes at ham Onuachu er ekstremt overvurderet.? Ham kommer FCM ikke langt med.
Skrevet af haraltidret
Der var reelt klasseforskel idag i FCK´s favør. FCM havde mest af alt travlt med at forsvare dybt på egen banehalvdel og havde FCK haft en skarp angriber i truppen var det også blevet til meget mere end 3-1 idag.
Skrevet af botman
Botman hvilken kamp så du?? Klart FCK i førersædet gennemhele kampen...


Enig, jeg har heller ikke skrevet andet :) læs gerne mit indlæg igen.

Ja, jeg er som sagt bare ærgerlig over at borring ikke scorer da det muligvis kunne have lukket kampen. Det er min mening.
Jeg tager mig ikke tid til at besvare indlæg, der virker stødende og ikke holder den gode tone. FCM Man. United
Skrevet af botman
@Jketelsen

Det var vel et forsøg på at forklare mine (og sandsynligvis andres) følelser omkring det, at selvom FCM ikke skabte meget alligevel havde chancen eller måske endda chancerne for at have afgjort kampen.
Altså at jeg mener FCM have chancen for at vinde til trods for at mange (mig inkl.) ville synes det have været ufortjent.
Jeg tager mig ikke tid til at besvare indlæg, der virker stødende og ikke holder den gode tone. FCM Man. United
Skrevet af An0nym0us
FCK ser skræmmende stærke ud. Med det hold, og den form de er i, SKAL de altså kvalificere til CHL-gruppespil!!
Skrevet af Nicodemus
Augustinsson og Johansson må gerne tage lidt bedre spil med på tirsdag! Der er ikke råd til de foræringer som mod FCM.

Uden Zanka så var det gået galt...
Og Zanka må gerne hæve sit niveau omkring afleveringerne over 10 meter! De forsøg på målgivende afleveringer over en halv banelængde, er det samme som at smide bolden over til modstanderne.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0