Snak

Mere indhold efter annoncen
@victory

Korrekt..
Du refererer til, hvad jeg skrive, men du læser det ikke? Jeg skriver ikke, at de ikke har chancer inden udlægningen, men var nogle af dem bare tæt på at gå ind? Nej vel? Og havde Dahlin nogle redninger? Nej vel? Og jeg pointerede, at FCK ikke havde været tæt på at score inden udligningen!


Er det ikke en smådum præmis at diskutere på, hvorvidt chancerne er tæt på at gå ind eller ej? Vil du anfægte at Pavlovic store hovedstødschance efter 4 minutter er gigantisk? Bliver chancen i sig selv større af, at han havde ramt overliggeren i stedet? Nej vel. Chancen er, hvad chancen er. Det andet handler om eksekveringen, og det er en helt anden sag, hvor FCK angriberne skylder stort efter idag.

Med din argumentation, så er en friløber kun en stor chance hvis den er tæt på at gå ind. Dermed kan vi vel udelukke Borrings chance som stor.
FCK Ver 2.0
Botman hvilken kamp så du?? Klart FCK i førersædet gennemhele kampen, ja der var mange lige ved og næsten chancer til FC, men FCM kan jo så var glade for at FCK ikke var skarpere i dag.
Selv Hernings egen lokale reporter kunne se at FCM var overmatchet idag.

http://aoh.dk/artikel/fortjent-fcmnederlag-i-parken
FCK Ver 2.0
@botman

I min optik vil det altid føles lidt ufortjent, når kontra-bold slår det styrende mandskab


Fair nok, men hvad har det med denne kamp at gøre? Det styrende mandskab vandt helt fortjent.
jeg tror simpelthen ikke på at fck kommer til at gå en sæson igennem ubesejrede, nærmest nogensinde, arrogancen er simpelthen for udtalt. zanka laver lige pludselig 2 hovsaer i en kamp hvor verbic får rødt og falk bliver skadet :)
https://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2017/12/arsenal-spurs.jpg og fuck det anonyme trolleri, jeg hedder rolf ståltråd på facebook.
jeg tror simpelthen ikke på at fck kommer til at gå en sæson igennem ubesejrede, nærmest nogensinde, arrogancen er simpelthen for udtalt. zanka laver lige pludselig 2 hovsaer i en kamp hvor verbic får rødt og falk bliver skadet :)


Øj, mindreværdet er svært at skjule hva? :-)
FCK Ver 2.0
@Last Motiv

Pas din egen slikbutik.
"It will be called Internazionale, because we are brothers of the world." (Giorgi Muggiani, March 9 1908).
Hvor er Thorups konstante rotation dog trættende og decideret dumt.

Fokusér dog på egen styrke, i stedet for hele tiden at skifte spillere ift. modstanderen!
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Altid svært at trække mange tilskuere til en lørdagskamp, og tidspunktet om aftenen er da helt håbløst.
annonce