Snak

Mere indhold efter annoncen
Dejlig tak Fcm.

Så kom Fcn lidt ned på jorden igen
DK: Randers FC / Bor Lige udenfor ålleren, så ser begges hjemmekampe så meget som muligt. UK: Liverpool FC, boede i Liverpool indtil 1991.
Flot kamp af FCM... resultatet er misvisende efter min mening. De kæmpe forsvarsfejl af FCN blev slet ikke udnyttet. Poul kostede alene, adskillige mål.

FCN målmands bør ryge på rundens hold, selv om han lukkede 4 mål ind.

P.s. Viborg i bør nok overveje at stille op i tennistøj når i møder FCM næste gang...!
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Fremragende drenge! FCN var med i kampen i 3 min, og så var det slut. Og FCM skulle jo have scoret dobbelt så mange mål. Det kan godt være, at både FCN og Brøndby troede, at træerne var groet ind i himlen efter første runde, men når først de møder hold, der kan stå imod og give igen spillemæssigt og overmatche fysisk, så kommer de hurtigt ned på jorden igen. Der var faktisk ikke én eneste FCM spiller, som ikke holdt niveau i dag og utroligt, at de formåede at holde det høje pres igennem hele kampen i den varme.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
For helvede fcn... Nu har jeg fra tid til anden spillet en mønt på fcn, når der var en god feeling. Det er absolut sidste gang. Det er jo et lorte hold, som jo er mere ustadigt end en dansk sommer.
Ikke ét mål for meget - fuld fortjent sejr over nogle tamme tigre på Superligaens dårligste bane.

På trods af den overbevisende sejr, så mangler FCM desværre stadig effektivitet og kvalitet i afslutningerne.

Sisto er en fornøjelse at se på banen for tiden - desværre er der meget lidt der peger på at han er i klubben til september.

Jeg synes Kadlec så småt begynder at finde rytmen og dejligt at se hvor målfarlig Novak egentlig er. Derudover skal Thorup have ros for at give Duelund chancen fra start.
Mirakuløst at elendige Jess Thorup ikke kan se at Sisto er en af Superligaens bedste. Hvorfor starter han ikke hver gang? SMH.
Silkeborg IF & Leeds United
Desrouleaux:

Tænker det er for at undgå han bliver skadet i længden i et i forvejen okay presset program, de har en okay bred trup, så hvorfor ikke rotere?
Mirakuløst at elendige Jess Thorup ikke kan se at Sisto er en af Superligaens bedste. Hvorfor starter han ikke hver gang? SMH.


Det giver da meget god mening at man gerne vil spare en spiller der er voldsomt vigtig i forhold til Europa League en smule, hvis holdet kan klare sig uden. Hvis ikke kan han jo komme frisk og flyvende ind og ødelægge modstanderen. Han har ikke altid fået nok ud af det når han er startet på banen, men som han præsterer lige nu så bliver han formentlig solgt snarest. Man kan håbe at han kan nå at spille FCM i et gruppespil inden.
Silkeborg IF
Hold nu kæft det var stærkt af drengene! Endelig er forbandelsen på plastikbanen brudt, og så endda så overbevisende! Utroligt man kan sidde og synes, at 4-0 ikke var stort nok, men når man sad med bange anelser indtil midten af anden halveg må man sige, at 4-0 er stærkt. En Sisto der rammer sit topniveau er en af ligaens aller aller bedste og måske den bedste kantspiller overhovedet. Det er med at nyde ham mens han er her, for han kunne meget vel snart være på vej mod en større adresse.

Følg nu lige op men to sejre i næste uge og så ser det jo ganske lovende for en god sæson.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Jeg er overbevist om, at Pione bare blev sparet. Og så forventede Thorup formentlig en lige kamp, hvor han kunne kom ind og køre rundt med FCN forsvarerne, når de var kørt flade i den voldsomme varme. Og det var jo faktisk præcis hvad han gjorde.
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
annonce