Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af BoldenErRund8
Endnu en pinlig/naiv præstation i CL af FCM, i virkeligheden er resultatet noget mildere end det burde.. Ajax skulle jo have scoret en to-tre mål mere..
Skrevet af stik i rend dreng
Nu har de fået nok chancer. Nu må andre komme til, AGF eller Sønderjyske,og få chancen i de sidste to kampe i gruppen


De har fået deres Europæiske chancer i denne her sæson. ;)

Ganske enkelt klasse forskel i dag, hvor Ajax er mindst 2-3 niveauer over FC Midtjylland, som kommer med en rædderlig indsats. Det virker modløst fra starten og vi spiller totalt uden gejst. Jeg forlanger ikke at der spilles lige op med Ajax, men jeg forventer sku en bedre attitude end den jeg så i dag.

Torske dumt af Sviatchenko med det røde kort, og det europæiske eventyr ender nok med vanvittigt skuffende 0 point, om end gruppen er virkelig svær.

Det er derfor vi alle må håbe at FCK får bygget noget godt op igen, da det ellers fremover ser håbløst ud ift. at skrabet point sammen for Dk


Men det er det ene, det andet eller det 3. hold der får bygget noget op er vel ligegyldigt. FC Midtjylland er trods alt noget tættere på som det ser ud lige nu.
Skrevet af Teshin1990
Jeg var nervøs for at mangle Evander og Cajuste. At Paulinho måtte gå ud med en skade, gjorde det selvfølgelig ikke bedre, om end vi var omtrent lige dårlige før og efter Paulinhos skade.

Vi havde ingen midtbane i dag. Den var ikke eksisterende. En kant på offensiv midt og en uprøvet 20 årig Madsen på central midt. Det var forfærdeligt at se på. Det var som om vi spillede med én mand på midtbanen. Vi blev overløbet og overrumplet på midten KONSTANT.

Helt ufatteligt at Priske ikke fik omrokeret og fik smidt Kraev ind på midten noget før, for at bringe noget mere fysik og tilstedeværelse derind. Det skulle være gjort efter 20-25 min, hvis det stod til mig.

Manglen på fysik på midten blev perfekt illustreret af Madsen der bliver fejet til siden og ned i græsset, helt lovligt, som en lille skoledreng, hvorefter de smadrer den i kassen til 3-0.

Det var tåkrummende at se på i dag. Latterligt, horribelt, elendigt, pinligt.

At kaptajnen så lige risikerer (og får) et snotdumt direkte rødt kort, 2 min før tid, selvom det er pisse ligemeget om vi taber 1-3 eller 1-4, gør det jo bare endnu værre og endnu dummere at se på!!

Det er fair nok at tabe til klasse mandskab, men at sejle sådan rundt i så store perioder, uden at træneren reagerer på det, er altså bare for pinligt at være vidne til.
Vi manglede vilje, gejst og attitude.
Vi viste jo i 80 minutter i Ajax kampen at vi sagtens kunne være med. Jeg ved godt at vi manglede en 3 stykker i dag, men det er altså ingen undskyldning for at være SÅ ringe.

Puuuuuhaaa det var ringe.
Nu skal vi så til Atalanta uden Paulinho og Erik, og måske uden Cajuste. Det bliver formentlig endnu værre, resultatmæssigt.

Bvadr.
FCM siden 2002.
Skrevet af Ludomania
Jeg er dybt skuffet. Ikke over at Ajax slår FC Midtjylland, det vil de gøre i 8 af 10 opgør. Nej, jeg er dybt skuffet over at FCM INTET lærer af de kamp de har spillet.

Det der gjorde FCK gode i Europa var at de lærte af deres nederlag, de tilpassede sig de svære forhold og fik et point i de svære kampe. FCM spiller lige som FC Nordsjælland gjorde i deres gruppespil. Det vigtigste var at spille sit eget spil :(
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
Skrevet af FC Fyn
Eneste danske hold, der klarer sig i Champions League er FCK, når de ellers ikke er i krise!
FC Mindrevæ.... nevermind! Nu SKAL de (FCM) i hvert fald vinde Superligaen i denne sæson, ellers er det da virkelig pinligt.
De giver jo ikke engang de andre 3 hold i gruppen konkurrence.

Se på Gladbach, ikke favoritter, men de laver da resultater, så både Real Madrid og Inter får bare lidt konkurrence.
FCM, what a føkking joke.
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Skrevet af Slettet(031913221905)
@Munchen

Er du ok? Det var godt nok et sjovt indlæg. Hvis du ikke er en troll, ved jeg ikke hvad du er. Fodboldintelligent skrevet var det i hvert fald ikke. Om man "troede at FCM ville slå Ajax"? Havde ikke lagt penge på den, men et dansk mesterhold skal spille bedre end det der og også lige op. Andre danske mesterhold har fået point og vundet over Ajax. Kampen i dag var skræmmende ringe og ufatteligt naivt. Pinligt.
Skrevet af Doc.
Klasseforskel.. Og Tadic er en sand fryd for øjet - fuldstændig vanvittig fodboldspiller!
http://www.6-eren.dk/premierleague/her-er-8-rundes-bedste-m%C3%A5l
Skrevet af Sir Alex F
Endnu en alt for naiv opstilling, har de intet lært af de tre første rundbarberinger?
Skrevet af Slettet(031913221905)
Skide godt. Det var det. Så er det hjem og save superligaen midtover... Og til alle jer haters.... nej jeres klub ville ikke kunne have gjort det bedre, så stop nu bare.


1. jo, rigtig, rigtig mange klubber ville have gjort det langt bedre.

2. save Superligaen midtover? hmm

3. haters? tror bare vi på dansk fodbolds vegne havde håbet lidt mere. Det er simpelthen pinligt og skræmmende ringe.

4. måske du bare skulle kigge indad og erkende, at det ikke var så godt. Faktisk ufattelig dårligt. I stedet for at skyde på andre klubber.
Skrevet af FC Fyn
Team US Postal

Spot on!
Dalum IF Chelsea FC TSV Alemannia Aachen
Skrevet af Karolinelund
Men det er det ene, det andet eller det 3. hold der får bygget noget op er vel ligegyldigt. FC Midtjylland er trods alt noget tættere på som det ser ud lige nu.

Jeg ser det som meget usandsynligt at FCM, Brøndby eller Aab i den nærmeste fremtid kommer til at bidrage synderligt til den danske koefficient rangliste. Til det mangler der simpelthen for meget arbejde endnu.
Det er sørgeligt men sandt at FCK er vores eneste håb
Skrevet af Steve Highway-61
Ok, når jeg forudså at CL ville koste FCM i SL forudsatte jeg selvfølgelig at de ville stille op til kampene ...
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Él Capitano
Måtte Ajax gerne sende deres youth league hold på banen?
Skrevet af Él Capitano
Men tog dog gerne en tør anal af samtlige storklubber i Europa for 200 mill..
Så flot af dem for det!
Skrevet af Slettet(031508220511)
Det var en rædderlig indsats og i min bog værre end Atalanta nederlaget.
Jeg vil give folk ret i at det er dårligt af Priske at ikke lære noget af de andre kampe.
Der er ikke andet at gøre end komme op på hesten igen. Der er 2 kampe tilbage til at redde en smule af æren.
Det kan godt være at Ajax´s hold koster 10 gange mere end FCM´s, men der må gerne kæmpes for det. Der var ikke meget fight i dag og man kunne godt have brugt en bisse inde på midtbanen a la Sparv, i stedet for en teenager der ingen fysik har.
Nu skal det ikke være Nico´s skyld at det bliver pinligt, men derimod Priskes. Hvis man ikke kan lære og udvikle sig, så får man tilbagegang. Priske skal selvfølgelig også lære, men hvis han ikke ændrer taktik til næste gang, så nærmer vi os det naive og det gider jeg ikke støtte!
Skrevet af Ukendt Profil
@Teshin, jeg er helt enig i dine betragtninger - Cajuste var vildt savnet med hans energi og duelstyrke, for der var ikke nogen midtbane idag.
Og det var inde centralt kampen blev tabt idag.
Ved ikke om det taktiske oplæg lød på at backs skulle støde langt frem i banen, men Cools blev igen og igen fanget på mellemhånd, så de kunne spille den ned i rummet bag ham.
Og manden (Cools) vælger så ved 1-0 målet at lade en høj bold hoppe 1-2 gange før han pænt lader en Ajax spiller snuppe den og klaske den op under overliggeren - pinligt med så passiv markering, og det går bare ikke mod en topklasse modstander, som ikke må få tid og ro til deres lækkerier.
Skrevet af Nobeltwist
FCM uden Cajuste er som FCK uden Zeca, hidtil har man kun kunne tage halvlege ud fra kampene, men også en svær gruppe, hvor der virker som om man på forhånd har tænkt, vi er allerede ude. Ferencvaros har i det mindste spillet deres chance, men de har også et lidt større bagkatalog at trække på.
FC Unterhaching
Skrevet af Big Ben
Men; dette her er jo også et billede på fremtiden. Ikke bare for dansk fodbold, for vi er jo ikke blevet ringere end vi var for 10-20 år, men også for alle andre nationer uden for den europæiske top.

Det bliver bare kedeligere og kedeligere, og for FCM drejer det her sig jo ikke om andet end at tjene en hulens bunke penge, der så igen kan medvirke til at lægge afstand til danske konkurrenter og samtidig tabe endnu mere terræn til de bedste hold i Europa. Ligeså har FCKs optrædener i dødssyge puljer i Europa League næppe interesseret andre end kasseren i klubben.
Skrevet af Jakobsen86
FCM er en joke i Europa. Selv FCN gjorde det jo bedre. Midtjylland er bare kommet ind i CL med hovmod og floskler og er vel efter fire kampe den ringeste danske deltager i gruppespillet nogensinde. FCN var bedre med på præstationerne, Brøndby fik da et point i 98 og AaBs semiproffer i 95 fik flere point. Liverpool og Atalanta har stadig meget at spille for så intet tyder på at FCM kommer til at fedte point hjem mod reservehold i de sidste to runder. De andre danske klubber har også været bagud på penge, men de har allgievel formået at lægge deres spil om og få nogle point. Problemet med FCM er, at de som altid ikke har et koncept men spiller på individuelle styrker hos spillerne og derfor er de bare ikke et godt hold internationalt.
Skrevet af Slettet(301120211302)
KarolineLund

Det giver ingen mening, det du skriver. Det svarer jo nærmest til at skrive, at det er meget usandsynligt at FCK igen kommer i Champions League. Dertil er der for meget arbejde. Det er mere sandsynligt at det blover FCM . (Ja egentlig også Randers, Nordsjælland eller Vejle der præsterer bedre for tiden)
annonce
0