Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Midtjylland-chef om Europa: Målet er nået

Skrevet af bold
tir 9. aug 21:17

Efter klare nederlag til Benfica fokuserer man i FC Midtjylland på, at målet om europæisk gruppespil er nået.Læs hele nyheden her
Skrevet af mimsdk
Brækker mig

Fcm mangler også bare en top-angriber… også en de har haft i 4-5 år der bare scorer mål for dem.. de mangler dna
Skrevet af weeman05
Godt nok lavmålet af FCM
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af bruger 108488
@mims
Enig. Disse udtalelser er til at brække sig over. Så typisk dansk på den dårlige måde. Man er tilfreds efter at have fået to spille- og resultatmæssige snittere mod et mellemgodt europæisk hold. FCM kan bare ikke det der med europæiske kampe.
Skrevet af Shamran
Målet med de her dobbeltopgør var at hente 1 eller måske endda 2 points hjemme både til DKs og egen kvot. points regnskab - ikke et hæderlig nederlag hjemme imod tæt på Benficas A hold - efter spillemæssigt men knap så meget resultat smæssigt at have fået en lussing i Portugal. Havde man tabt 6-0 eller 7-0 i udekampen så havde Benfica stillet med et langt svagere hold der ville have givet muligheder for points i returen.

Nu står man med 2 stensikre nederlag med den logiske konklusion at FCM ikke er i nærheden Ch.L niveau som der var nogle af os der kunne have sagt allerede efter kampene mod det cypriotiske hold hvor man alligevel formåede at gå videre efter 2 rædselsfulde kampe - specielt den sidste.

Det er fint at komme i et EL gruppespil og 3 europæiske gruppespil i træk, men vi må snart begynde at kræve noget mere fra en klub der ynder at gå efter top 50 i Europa. Det må være en krav at man stopper med at sælge 2-3-4 topspillere efter hver sæson fordi man kan få fine priser hvis man vitterlig har ambitioner i Europa og i stedet for bygge på for næste sæson så træder man altså ind i Ecl kval. runderne efter at man sandsynligt ikke bliver mestre og så er det slut med trøste gruppespil efter at være slået ud i Ch.L som har været tilfældet de 2 sidste år.
Skrevet af gunner_the_fan
Synes det er en hård bedømmelse.
Holdet har lige fyret sin træner.
Skrevet af VIF57
Tænker at ham tosse-chefen faktisk er realistisk.
Danske klubber har meget lidt at gøre i CL, hvor niveauet (bl.a. Benfica) er langt højere, end den danske suppe.
UL og Conference især, passer til vores niveau.
At påstå st man i aftes spillede lige op med Benfica, bliver som en våd drøm, Benfica var langt bedre, og gjorde ikke mere end de behøvede.
Skrevet af Christensen86
Jeg ved ikke hvilken kamp de to herrer så, men Benfica var da klart overlegne. I begge kampe. Og at der er nogle der mener danske hold Skal kunne slå Benfica, er jo til grin. De er 2-3 niveauer over toppen af superligaen. Så El var da helt sikkert det bedste man kunne få ud af dette.
Skrevet af UrbanStarS
Målet i fcm er at nå gruppespil.
I fck er målet at spille europæriske efter nytår….
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af Slettet(021211222109)
Når i nu er færdige med at drømme, skal vi så lige prøve at være realistiske? Selvfølgelig er FCM en sælgende klub, det kommer de altid til at være. Det kan godt være vi godt kunne tænke os st Danmark var et trækplaster for spillere. Det er det ikke, det er et springbræt og kommer altid til at være det.

Jeg med på man ikke spiller en god kamp i Portugal. Holdet mangler både Evander og Oneydika i den kamp, det er tydeligt for de sejler gennem midten. Men forventningerne om at det burde være tætte kampe er simpelthen så langt ude. Benfica er et klasse hold lige under de bedste i Europa. De havde udraderet alle danske hold, også FCK.
Sidste år ryger de ud til Liverpool, som de også spiller forholdsmæssig lige kampe mod, og scorer 4
Skrevet af Jogabonita
Øhm helt seriøst - hvad havde i forventet af FCM? Benfica er jo et klasse mandskab. FCK ville jo heller ikke have en chance mod dem. Som kommentatorerne sagde, så har Benfica mødt danske mandskaber 15 gange. De har vundet de 13 af dem og spillet 2 uafgjorte. Den ene uafgjort er tilbage i 1987.

Tror i skal være lidt mere realistiske omkring dansk fodbold.

Og ja 7-2 lyder da af meget men om de så havde tabte 7-4 samlet havde jo ikke ændret en dyt.

Der er bare klasseforskel på et portugisisk tophold kontra dansk tophold.
Skrevet af Blokvogn
Ja, det var det mest åndssvage de har gjort længe. De skulle have kigget mod sportschefen.
ACHorsens
Skrevet af TitanUp
hold nu med alt det der pladder.......
fcm siger selv de er top 50 klub og så spiller man så dårligt, steinlein er til grin og andet bla bla.......
FCM siger at de sigter mod at blive en top 50 klub....De sigter mod det.....altså en proces.....
de er stadig en sælgende klub, som alle klubber er det, selv barcalona eller chelsea er det......
FCM vælger at stå frem og sige hvad deres mål er og gør det gerne med et smil, at det så godt kunne gøres smartere nogle gange, er en anden side af sagen......
Men de melder squ da rent ud hvad deres mål er..... gør FCK, BIF, OB og andre klubber ikke også det ?????
OB siger foreks. vi vil i top 6, FCK siger at de vil gå videre fra gruppespil.... Hvad er forskellen ?????
Men FCM bliver skudt totalt i skoene at de er fantaster og jubelidioter når de melder ud at de vil gå efter guld og pokal hver år, det er da bare logik for perlehøns at man er nød til at sætte sig mål og prøve at leve dem ud i verden.....
Jeg følger FCM i suppen, men hepper squ på alle danske hold i europa....selv F.U.C.K. eller bedstefar i futsko, som min søn kalder BIF....
så alle hold, bare gi den gas i europa, jeg krydser fingre for jer og håber det bedste......
Skrevet af DenFedeAbe
Man skal da vist bo i eller have en stor tilknytning til Indre by i Herning, hvis man skal falde på halen over FCMs Chl. ´eventyr´

Så naiv og selvfed tilgang til at repræsenterer DK er sjældent set i dansk fodbold. 🤬🤬 Der komme bare for lidt point hjem når de spiller erupæsik.

Lad nu for he....de være at spille som om jeres eksotiske dansetrin er en åbenbaring til fodbolden, verden aldrig tidligere har set.

IGEN er det bevist der bare er klasseforskel imellem nr 1 og de andre i dansk fodbold.

Forza FC 💙🤍💙🤍
Skrevet af billebums
@DenFedeAbe
Så naiv og selvfed tilgang til at repræsenterer DK er sjældent set i dansk fodbold.

Kig indad...
Skrevet af Et tu, Brute?
Bare et lille indspark herfra en neutral tilhænger i den danske top (følger med i Lyngby og der når vi ikke op lige foreløbig). De fleste succesfulde mandskaber i Europa gennem tiderne (OB med Høghen RIP, Brøndby med Vilfort, FC i 00´erne var det med Grønkjær og Kvist?) har været sammenspillet og uden de store væsentlige ændringer over årene de spillede sammen i. Så længe FCM ikke holder sammen på en "stamme" tror jeg ikke på det kan bære holdet til de sidste stadier af de europæiske turneringer. Og lad os være ærlige - det er vel der vi gerne vil nå hen for alles skyld i DK. Point til koefficienten og penge til den klub der når derhen. Og yderligere eksponering af DK (udover landsholdet) som en bæredygtig løsning for at udvikle dit talent i.
Skrevet af DenFedeAbe
Fordi FCK ikke får point i europa... eller? Der er vist ingen tvivl om hvem der er DK absolut bedste hold i europa. Både nu og historisk.

FCM taler og taler. Men der bare ikke den stabilitet og kynisme det kræver.

Som skrevet af anden bruger andet sted - FCM drømmer om gruppespil, FCK spiller videre i europa efter jul.
Skrevet af Ball-breaker
Jeg er med på at FCM taber første kamp i Portugal med 4-1, men hold da kæft en sløj tilskueropbakning hjemme (Selvom det er i Randers)..... 5.000 tilskuere vidner ikke om meget opbakning !!!!!
- Der findes kun 2 hold i Nord-London... Tottenham og så Tottenhams reserver :-) Spurs: siden 1975 (Læste bogen:\"Kong Fodbold\" - og var solgt) Legends: Chivers, Perryman, Hoddle, Ardiles, Waddle, Archibald, Lineker, Gazza, Klinsmann, Ginola
Skrevet af HamDerPrøver
@Shamran
Målet med de her dobbeltopgør var at hente 1 eller måske endda 2 points hjemme både til DKs og egen kvot. points regnskab - ikke et hæderlig nederlag hjemme imod tæt på Benficas A hold - efter spillemæssigt men knap så meget resultat smæssigt at have fået en lussing i Portugal. Havde man tabt 6-0 eller 7-0 i udekampen så havde Benfica stillet med et langt svagere hold der ville have givet muligheder for points i returen.

Man henter ikke point til klubkoefficienten, ved sejre i kvalen, men ved avancement. Som du selv nævner, var det vist aldrig for alvor en mulighed.
Skrevet af TitanUp
@ Ballbreaker

Jeg personligt ville meget gerne ha været på stadion og heppet på dem, men når Messecenter herning melder ud for 3 år siden at de vil holde vm på stadion i herning, så er det jo en af de alternativer man har...
men jeg fik over 200km til kamp, hver vej....og havde ikke mulighed for at holde fri dagen efter, da jeg ville ha været ret sent hjemme, så blev det ikke med mig på lægterne.
jeg syntes personligt at 5000 er ok fremmøde, når man tænker på at FCM tabte 4-1 dernede og Benfica viste at de ikke ville lade sig overraske og var bare det gode hold som de også viste sidste år.
Det er ulempen ved at ikke eje sit eget stadium.
Hvem er der ellers i suppen der ikke ejer sit eget stadium ??? FCK gør vel heller ikke, hvad med FCN ? er det ikke kommunen der ejer den ?
annonce
0