Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvor ville jeg dog elske at se FCM glippe top 6. Gad vide hvad Steinlein så finder på, for at male det lyserøde billede, som han plejer.
I forhold til top 6 tænker jeg heller ikke de skal være bekymrede, som sådan. Hvis man ikke kan få 3-4 point mod Lyngby og SIF, så er det jo helt galt.

Men det er da bekymrende at de med 12 runder tilbage ligger med 9 point til medaljer, og er ude af pokalturneringen.
Silkeborg IF
Tror sagtens FCM kan tabe både til Lyngby og SIF. Holdet er simpelthen ikke overbevisende. Sikke en deroute på kort tid. Ledelsesindavl? Kompetencer?
@bløde babser

“Sviachenko som frelser håber du”. Aaah, ro på - det læser du vist, som fanden læser Biblen.. man kan hurtigt køre en debat af sporet med en skinger retorik, men det er selvfølgelig normen herinde. jeg er enig i, at han godt nok har kæmpet med skaderne den sidste tid, men omvendt, så har FCM har meget mere ro og stabilitet, når han har spillet, hvilket også har frigjort offensiven en del. En stabil defensiv giver overskud offensivt - det er vist en gammel strategi, som er eviggyldig i fodbold. Så kunne han holde sammen på kroppen og spille nogenlunde kontinuerligt, så ville det da garanteret give et løft til hele holdet. De har umiddelbart ikke andre med de leder- organiseringsegenskaber, som han har.

Det er pointen med mit indlæg - ikke at ophøje nogen til frelser, blot en forestilling om, hvad der kunne pynte på deres indsats.

De unge gutter de har rendende ser da spændende ud, så fremadrettet synes jeg da sådan set der bestemt er noget at bygge på, men er det nok i sig selv? Næppe. Nu har de et halvårs tilsending, og et sommervindue til at forstærke og fintune, og så ser vi da garanteret et mere konkurence dygtigt FCM-hold i næste sæson. Med de midler og kontakter FCM har, så ville jeg ikke være så bekymret i længden.
Altså FCMs største problem er deres forsvar og midtbane.

Især Sviatchenko og Dalsgaard har tabt meget niveau.

Evander væk, Onyedika væk unægtelig en fantastisk duo som er for gode til Superligaen.

Det koster at sælge bærende spillere når man ikke har nogen til at tage over.

Når jeg kigger på FCMs trup ser jeg bundseriøst kun 2 spillere som ville være startende spillere i en top 4 trup i Superligaen og det er Isaksen og Martinez. Resten er indtil videre mellemvare som kan udvikle sig.

Så som de sagde igår på TV, der mangler kvalitet

De tal som FCM melder ud er jo helt igennem urealistiske og det er både sportsligt og økonomisk. Bare se på de enorme salgstransfers man melder ud. Her afspejler årsregnskaberne jo så noget helt andet. Et resultat før skat i 2019/2020 på -19,5 millioner kr., et resultat før skat i 2020/2021 på +12,6 millioner kr., og et resultat i 2021/2022 på +35,0 millioner kr. viser jo det hele. I 2020 var FCM endda med i CHL.
“Sviachenko som frelser håber du”. Aaah, ro på


Lad være med at læg for meget i det ordvalg.
Min pointe er blot at der er stor usikkerhed forbundet omkring ham fremadrettet.

Nu har de et halvårs tilsending, og et sommervindue til at forstærke og fintune, og så ser vi da garanteret et mere konkurence dygtigt FCM-hold i næste sæson. Med de midler og kontakter FCM har, så ville jeg ikke være så bekymret i længden.


Det afhænger nok af hvad der bekymrer en. Jeg er i sagens natur ikke sådan en der rigtigt går og er bekymret når det kommer til FCM der ikke præsterer.
Du har helt sikkert ret i at FCM har en økonomisk muskel der gør de hurtigt kan være tilbage i top3-4 stykker. Men FCM skal jo være i top2 og leverer i Europa for at leve op til manges forventninger - inklusiv dem selv.
Det sidste tror jeg kan tage tid. Vi ved det bedre end de fleste hos FCK, hvor den økonomiske fordel der gør man altid kan sikre ikke at falde for dybt er til stede, men hvor det at bygge op tager tid. Dels er fodbold jo et relationsspil, hvor det ikke er nok bare at hive 11 nye mand ind. Men derudover ved vi jo også at den fejlrate der altid er gør, at der skal flere vinduer og justeringer til før man rammer noget rigtigt godt.
FCM skal ramme rigtigt på det meste til sommer + være super dygtige til at bygge op i en allerhelvedes fart, hvis næste sæson ikke også skal blive under normal FCM standard.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
At de ikke leverer 3-cifrede millionoverskud er jo ikke ensbetydende med, at indtægter fra spillersalg eller europa-kampagner går til spilde eller på anden vis bliver ødslet væk.

Som man OGSÅ kan se på seneste regnskab, har de investeret godt 100 mio. kr. i nyt anlæg udover at de har ca. 120 mio. i tilgodehavender fra spillersalg. Og det er altså fra perioden frem til 30. juni 2022, dvs. uden spillersalg i sidste sommers samt vinterens transfervindue.
Bevares ja selvfølgelig har træneren sin del af skylden, men truppen er bare ikke bedre lige pt.. man har simpelhen ikke formået at fornye truppen med kvalitets spiller på et højt nok niveau… denne gang er det simpelhen ledelsen som har fejlet i deres strategi om indkøb og og salg.. man har vurderet at nogle spiller var gode nok men det er de simpelhen ikke.. få nu foretaget nogle ordenlig indkøb og gør det tidligt i transfer vinduer som bevis på at det indkøb er velovervejet og planlagt… vi har alt for mange spiller som er lappe løsninger… lige pr er truppen ikke bedre end denne placering
Altså jeg synes også, mest af alt, at pilen peger på Sushi Svend - hvis ikke Steinlein ham selv.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce