Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sticky
FC dødbold slår til igen


Arhh synes nu også Midtjylland scorer mange på dødbolde.
Skrevet af FarligeF
Midtjylland har faktisk ikke scoret specielt mange mål på dødbolde i denne sæson. Bare lidt facts. Scorede Robert Skov forresten ikke på 3 dødbolde i går ?
Skrevet af floppyboot
Fra nu af skal kun gode mål tælle.

Grimme mål skal give minus én,... dødbolde minus to.

Jf. "De nye bold.dk vedtægter"
Skrevet af bub , bold.dk
Rasmus Ankersen, nu ryster FCK for alvor i bukserne!
Blue is the colour
Skrevet af Midtjylland<3
@bub

Det burde de.

Fck kunne ikke vinde i Vendsyssel
Skrevet af Rogosjin
Dårlig kamp, men inden man kritiserer FCM for meget, så husker jeg at FCK tabte i Hjørring.


Dette er ingenlunde ment som en kritik af FCM, men du er ude med et ret idiotisk sammenligningsgrundlag.

Dit indlæg ville kun give nogen form for mening hvis enten
a) Der ikke var noget at kritisere ved FCKs nederlag, eller
b) Det var et illustrativt udtryk for at Vendsyssel generelt er gode hjemme.

Men faktum er at vores nederlag der var under al kritik ret beset sæsonens værste præstation, og Vendsyssel har derudover kun vundet en enkelt kamp hjemme, og tabt støstedelen af deres kampe hjemme, så det er ikke ligefrem noget fort.

Igen det er ikke en kritik af FCMs indsats i dag, det er alene en kritik af brugbarheden af dit (og andres lignende) indlæg.

FCK tabte 2-1 på den bane. Det er ikke den nemmeste udebane i rækken. Slet ikke med den vind og åbne stadion.


Meh, det er nu den bane hvor de besøgende har hentet flest point overhovedet, men det er teknisk set rigtig, AaB har et marginalt dårligere snit, men så lad os for en god ordens skyld slå fast at det er som minimum den næstnemmeste udebane i rækken.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Pantic
Er det ikke fuldstændig ligegyldigt om Midtjylland vandt på en dødbold? Hvis folk mener de ikke kan andet, så behøver i vel ikke frygte dem?

Det svarer lidt til når er hold spiller poleret og vinder 6-0 mod et formodet tophold, og folk så begynder at svine tilskuerne for at være stille.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Skrevet af floppyboot
Afskaf pointsystemet i Superligaen og lad en dommerjury afgøre mesterskabet! Det med hvem der har scoret flwst mål er VILDT overvurderet.
Skrevet af Junke Petersen
Ved da ikke om det er ligegyldigt hvis det er en af de eneste ting man magter. Det stopper jo en dag. Det er vel også derfor man er ude og udtale at man vil prøve og udvikle en europæisk spillestil. Man er jo selv klar over problemet åbenbart
Skrevet af Altid Ret
Efter hvad jeg har set i den første runde - så må det stå klart at FCK er stor favorit til at tage mesterskabet. FCK ligner ikke et hold der kommer til at miste specielt mange point i resten af kampene. Der kommer vel 2 kampe mod FCM og 2 kampe mod BIF hvilket vel egentlig er de eneste kampe hvor et pointtab er muligt.
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Skrevet af Midtjylland<3
@Junke Petersen


Jeg er ret så sikker på at hvis vi kigger ALLE mål igennem denne sæson, så har Fck og Fcm scoret næsten lige så mange dødboldsmål
Skrevet af Slettet(031848190112)
Kunne vi ikke bare fokusere på om det var en god kamp eller ej frem for det mudderkast hver gang om dødbolde osv... Det er så lavt at debattere på den måde
Skrevet af Junke Petersen
Det er meget muligt, men FCK score så også mange andre former for mål. Det gøre FCM altså ikke. Arbejd nu på det. Det kan kun gavne DK europæisk. Det kan ikke være rigtigt at I skal være en af grundene til at vi er ved at pisse to CHL pladser væk.
Skrevet af FarligeF
Alt stopper en dag, hvis man venter længe nok. Men at man scorer på et godt servet hjørnespark i dag, kan man da sagtens gøre til et kæmpe issue og uha det varsler ikke godt for fremtiden. Men gå for en sikkerheds skyld lige ind og check statistik for mål scoret i åbent spil. Så vil du se at det går fremad for FCM i år. Hvor kan det dog ikke ende !!
Skrevet af fchjørring
Den ringeste dommer vi har set i Hjørring i mange år,håber aldrig vi ser ham igen
Skrevet af Slettet(091436221801)
Der er panik på Frederiksberg, efter FCM`s magtdemonstration.
Skrevet af Slettet(072126190212)
Nu score Fck jo også en del dødboldsmål


Midtjylland<3 ringede. Han vil gerne have sine nutids-r tilbage. Nogen der har set dem?
FCK by heart. AGF by relocation.
Skrevet af Midtjylland<3
@Travhesten

Der er ingen panik i Brøndby fordi der ikke er mulighed for gummiben iår
Skrevet af Midtjylland<3
@delaneyforpresident


Kommentere på ens grammatik fejl når man ikke har modargumenter.

Smut tilbage til Nationen!
Eller bare en artikel der omhandler Fck
Skrevet af Rogosjin
@Altid Ret.

Man skal aldrig lægge alt for meget i en enkelt kamp, men selvfølgelig er vi favoritter til at vinde mesterskabet og det indtryk forstærkes selvfølgelig af denne rundes kampe, sådan er det nu engang.

Eksempelvis started vores sæson med et hjemmebanenederlag til Horsens, og i samme runde kom Midtjydernes eneste pointtab i Herning ved en 0-0 mod AGF, og rækkes p.t. 12 og 13 vandt begge (Vendsyssels eneste anden hjemmebanesejr end den over os.)

Jeg vil anbefale at du ikke drager alt for mange konklusioner på baggrund af første runde efter ferien.

Og FCM får altså lige så mange point for at vinde med 1 mål i det nordjyske, som vi tog ved at vinde 6-1 i Parken, og det er ikke fordi målscore bonger mere ud til vores siden end at hvis FCM vinder et indbyrdes opgør med 2 så lægger de nummer 1.

Edit: Det er så forkert, hvis FCM vinder et indbyrdens opgør med 2 (og vi ellers holder paritet i kampene indtil dag) så er vi lige præcis nr 1 med flere scorede mål, men samme målforskel.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0