Snak

Mere indhold efter annoncen
Synd at Skov´s dommedagshug ikke gik ind. Som Brøndbyer havde jeg ikke ligget søvnløs i nat hvis FCK havde vundet. De kan kun takke sig selv for det nederlag, bl.a. fordi at Stephan Andersen igen havde de fedtede handsker på. Fed kamp ellers.
- Brøndby - Milan - Nottingham
begge hold var elendige og skræmmende dårlige i forsvaret, Midtjylland også i angrebet pt
Man har med rette kritiseret turnerings strukturen i flere måneder, men en kamp som den idag er vel det der gør at man kan forsvare en top 6 liga.

Hvor er det fedt at se dansk fodbold i højt tempo, med masser af gode tekniske spillere samt et fyldt stadion.

Og næste gang er det Brøndby vs Fck som forhåbentligt giver os endnu en fed kamp som den i dag.
Flot af FCK, næsten at spille lige op med et af de to storhold.
Sonderjyde
Matchfixing!? Ved målet til 3-2 gad København slet ikke lave tilbage løb! Og bolden ryger lige overhovedet på Stephen Andersen! De lod FCM vinde for at Brøndby ikke skal vinde Superligaen!!!

Ironi kan forekomme, men det er vel det samme som Sønderjyske? Eller hvad?
DrPriemes@ Stop stop stop og stop. FCK misser ikke Europa. 4. Pladsen giver adgang til Europa HVIS Brøndby og Midtjylland vinder guld hvilket en af dem gør. Men læs lidt på fakta næste gang inden du lukker bæ ud.
Matchfixing! :p
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Nemt91

Kan du andre sjove jokes nu når du er aå godt i gang? "Rykkes midt over" det er vel sidst set i 2005 for Brøndbys vedkommende.


Tiden er ved at være kommet til en gentagelse - vi burde have tangeret den i den første kamp i august.

Du personificerer virkelig hvad tabermentalitet er - at håbe ens eget hold taber - jeg er målløs.
Ægte Viking - netop hjemvendt fra togt
Hold op med det piveri FCK. I har rygrad som en regnorm. I stod til et hav af gule kort hvis dommeren havde klasse til at straffe jeres usympatiske skuespil.
Selv når i kom flyvende ind i FCM spillerne var det dem der fik gult. Sparv er hård men på de sidste 2 frispark rør han end ikke de svanser fra FCK.
Santander burde tage til Spanien med det teatre han spiller.
Det var mændene der vandt over drengen. Suck it up
Nu skal FCK passe på med, at DBU og DIF ikke kommer efter dem. Det går jo ikke at smide 2-0 mod FCM - Brøndbys største guldkonkurrent.
Mojn do!
annonce