Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Midtjylland slog FCK i vildt comeback

man 9. apr 2018
FC Midtjylland var bagud 2-0 i hjemmekampen mod FC København, men endte med at vinde 3-2 og er igen side om side med Brøndby i toppen af Superligaen.

Læs hele nyheden her
JA TAK!!!! ALDRIG har jeg været så glad for et Midtjylland mål og nederlag til mit eget hold!
Taktisk klogt af Ståle og en genistreg lige at få brøndby lejeren og deres fans til at juble over 2 FCK mål - altid rart ;-)

Stærkt vi ikke lukker bif alene i front.


Fed kamp må man sige! To hold som spiller god fodbold! Så skal der bare laves ravage mod brøndby i næste spillerunde! Forza FC!

Hvordan Sparv undgår et rødt kort er mig en gåde.

Tror vidst ikke det tager så langtid at at komme sig over det her nederlag ;-)
ok.

videre.
Bahahahahaha!!! : D
Ståle må være fortid
Havde det været ALLE andre end brøndby, så vill jeg af hele mit hjerte håbe FCM ikke fik guld. Hold nu kæft, hvor kan de INTET andet end dødbolde.

Ligesom sidste gang, så er vi bedste hold på banen, indtil de skal score på et pisse heldigt mål. Det er simpelthen så trættende at man giver hjørnespark til et hold, som ikke kan andet end dødbolde.

Vanvittigt at Pieros´ ikke går ind og vi i stedet kommer foran 3-2.. Vanvittigt at det store omvandrene svin, Tim Sparv ikke får kort i dag... Manden skulle have fået utallige af dem... Det er jo sindsygt...

Føj, jeg går ud og brækker mig.

--

Hov... Til allersidst, efter 9. frispark eller sådan noget til gult, så kunne Hr. Maae endelig finde det gule kort frem til Sparv.
Nordens største.
Mig en gåde vi bliver ved med at vinde særlig vi ikke dominere ligesom Brøndby gør i deres kampe:D Det her bliver rigtig tæt og bliver helt klart afgjort i de to indbyrdes kampe!!! Lang tid siden det har været så spændende i Superligaen!
Jeg er Brøndby fan men skammer mig på Københavns vegne.
Rystende ringe forsvar, når vi nærmest har suppens bedste offensiv
Mesterskabsklasse af FCM.

De blir overrasket af FCK i 1. halvleg, men der justeres i pausen, og man kommer ud med den rigtig energi og indstilling. Det er fremragende.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Der var hverken meget uheldigt eller meget ufortjent af Midtjylland at vinde den kamp. Men hvor er vi dog håbløse på de defensive dødbolde. Sådan helt skræmmende dårlige.
annonce