Snak

Mere indhold efter annoncen
Nu skal FCK passe på med, at DBU og DIF ikke kommer efter dem. Det går jo ikke at smide 2-0 mod FCM - Brøndbys største guldkonkurrent.Det er nok den dummeste kommentar jeg har læst i år.
Uden forsvar ingen kage, hold kæft hvor er det pinligt igen igen. FCM det tonserhold kan intet i åbent spil, men at lukke kampen og holde FCM væk fra chancer på dødbolde det kan østblok idioterne tydeligvis ikke. Mig en gåde Ståle er sådan en idiot og ikke styrker et komplet hullet forsvar i vinterpausen. Jeg er så træt af at se de gamle dyder smidt på porten pga Ståles stolthed. Vi har ligaens bedste offensiv men samtidigt det dårligste forsvar i mands minde, det er sgu pinligt. Den kamp skulle være kørt silkert hjem 4-0, men usikkerheden er kollosal når boldmongolerne ruller sig ud. Jeg håber ikke Ståle siger forsvaret atter spillede en god kamp.. Jeg er så skuffet, FCM kan jo intet og så skal man se BIF vinde et mesterskab, vorherre bevares, jeg melder mig i Ståle raus koret nu!
C´mon Foggy ...
Den er under lavmålet
Nisi Dominus Frustra ...
Så fik Mikkel Duelund lige lukket op for ghetto retorikken. Hold da kæft en klaphat.
Flot sejr af FCM :D
AGF ManU
Beklager ironien ikke var tydelig nok. Jeg har ikke et horn i siden på hverken FCM eller FCK.
Mojn do!
RagnerLoth@

Tabermentalitet? Ja jeg prøver at være Brøndby fan for en aften...
@Travhesten


Come on, det er så sjældent at spillerne siger hvad de føler.

husker klart da i lagde jer ned på bif stadion mod Nordsjælland i den sæson.


FCK smed point i 3 af de sidst 4 kampe. Det mesterskab smed I helt på egen hånd. Fjols.
FCK misser ikke Europa. 4. Pladsen giver adgang til Europa HVIS Brøndby og Midtjylland vinder guld hvilket en af dem gør. Men læs lidt på fakta næste gang inden du lukker bæ ud.

kun hvis enten Brøndby eller fcm også vinder pokalen og bare rolig du er ikke alene med dine tanker om at hellere ville tabe end at se rivalerne vinde, spiller vi pokal finale og et nederlag kan briste jeres europa drømme håber jeg vi taber
annonce