Snak

Mere indhold efter annoncen
Hold kæft hvor er jeg ked af at han ikke røg til Randers. Godt set FCN!
http://www.youtube.com/watch?v=JLx1GvjyzcQ&NR=1
Havde gerne set et mere etableret navn, men kender ham ikke rigtig? Så er der nogen der kan gøre min skepsis til skamme?
Man kan kun sige, at FCN er fuldstændigt tro mod konceptet og de signaler, de sender udadtil. Det virker dog til, at de køber talenter ind i bundter, og de har efterhånden så mange unge spillere i kampen om pladserne, at det umuligt kan være godt for alle spillernes udvikling. Så selvom FCN helt sikkert har et godt set up og udviklingsmiljø for de unge, så er det også et sted, hvor de skyder med spredehagl og satser kynisk på at købe så mange unge spillere, at i hvert fald et par stykker slår igennem på superligaholdet.
Tychosen skal konkurrere med en hel gruppe unge offensivspillere- Uffe Bech, Jradi, Aynaoglu, Sise, Laudrup, Maicones, Lindberg, Ticinovic (måske back). Dertil har de Nordstrand og Lorentzen - og desuden Rohde udlejet.
Måske slår han til, men så bliver det bekostning af en af de andre lovende talenter.
Dejlig nyhed...Velkommen Oliver.


Hæ hæ :-) så blev I sgu også plukket af Farum...det er da rart, at de også kigger andre steder end i Lyngby. Stort talent som Vejle fansne elsker...
Kæft, det køre for Vejle, NOT!
Ja, det lader unægtelig til, at 1. div. bliver støvsuget for talenterne....

Noget kunne tyde på, at divisionen bliver en smule lettere at vinde/rykke op fra - sikkert til stor lettelse for Silkeborg og Horsens.

Dejligt, når man nu er HorsensMand ;-)

OG NEJ - LAD IKKE TRÅDEN UDVIKLE SIG TIL DEN SÆDVANLIGE ÆVL OG KÆVL MELLEM STORE- OG LILLEBROR
▀ Hvis mit indlæg ikke giver mening, kan det blandt andet skyldes fejl hos afsender eller modtager ▀ Jeg kan sagtens drikke uden at more mig
Umar. Plukket? Nu var det jo et valg, manmlavede, da man havde en længere kontrakt med Oliver. Men ok, Cardiff plukkene også lige FCK, så det går nok også for Vejle. Samtidig er Lyngby også ved at blive plukket af et tysk 3, liga hold.

Flamingo., tja det kører bedre i Vejle end Fredericia. Hvornår har i sidst SOLGT spillere?

Til jer begge.

Hvorfor er det så elendigt og negativt at sælge spillere?
Der er også enn3. Thychosen bror. Steen, Ulrik og Jørgen.

Af den nye generation spiller Mads dør Thychosen på Vejles un17 hold der lige har vundet pokal turneringen for u17

Han er søn af tidligere Vejle spiller Lars døhr og Anette Thychosen, der er søster til de 3 tidligere Vejle spillere Steen, Jørgen og Ulrik Thychosen.


Lyder fannerme som noget farligt indavl - håber ikke at det er en boldmongol vi har fået fat i....
@Jennerdrengen
+1 Haah
...
annonce