Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Nordsjælland-træner: Det ødelægger spillet

Skrevet af bold
søn 16. okt 17:19

FC Nordsjælland spillede uafgjort i søndagens 3F Superliga-kamp mod AGF. Her fik FCN tilkendt to straffe, som ikke burde være givet, siger cheftrænerenLæs hele nyheden her
Skrevet af bruger 132451
Hatten af for Flemming P’s format
Skrevet af JLO74
Dælme ærlig tale og skønt at der bliver bedt om fokus på anden tolkning. Der har været alt for mange VAR kendelser i den retning.
Skrevet af DetHvideSnit
Bravo og tak til Flemming P. En sand gentleman.

Nu har vi fået manet "AGF tuder altid" i jorden, når modstanderens træner ligefrem giver os ret. Nu skal dommerne til at forklare sig og ikke mindst hvorfor der ikke var straffe til AGF, da FCN havde hånd på bolden i 1. halvleg!!!
KSDH!
Skrevet af T-Knogle
Det er jo ikke kun de bizarre og inkonsekvente hands kendelser der er problematisk, det er jo i endnu højere grad et problem at Michael Johansen nu endnu engang har været i kontakt med VAR rummet under en kamp, for at få VAR vognen til at omstøde banedommerens korrekte afgørelse i situationen.
Skrevet af Kong Dario
Jeg elsker Flemming Pedersens ærlighed og måden han som menneske fremstår på.

Tak for dig Flemming
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af LukeDanDuke
Alle kan se det. Alle har prøvet det. VAR virker ikke på hands.

Forslag: VAR kan ikke omstøde hands-kendelser? Hvorfor ikke? udover offside (hvor jeg egenligt syntes at VAR gør det OK) så er det jo næsten altid hands det omhandler alligevel.

Vi kommer aldrig udenom dommerfejl, men i det mindste har dommerne en tendens til ikke at dømme hands når de er i tvivl. VAR er til gengæld både i øst og vest.
Skrevet af Southampton-AGF
Det er simpelthen en skandale ...
der kan aldrig være straffe & ovenikøbet 2 gange ,,
manden skal aldrig dømme AGF mere
AGF siden 1980 Southampton siden 1980
Skrevet af puting kuneho
Fedt af Flemming Pedersen. Men , hvis man er uenige i dommen så må man jo gerne brænde bevidst - forstår dog godt de ikke gør det :) !
Skrevet af Karhor
Så ikke kampen, men respekt til Flemming P!

Folk plæderer for retfærdighed og derfor implicit VAR-tilhængere...

Der var lagt op til en ny fortolkning af hands-reglerne op til denne sæson. Indtrykket er, at det ikke har rykket det store....

Det virker ganske enkelt forkert, at der dømmes straffespark i situationer, hvor spillerne ganske uforsætligt kommer til at berøre bolden med hånden i feltet. Når samme spillere kan slippe afsted med, at rive og flå i modstanderen uden at der dømmes noget, så er der noget der ikke stemmer. Forsvarsspillerne har lært, at holde armene ind til kroppen ved indlæg, mens de samme spillere kan bruge de samme arme til at tage kampene i feltet med modstanderne... Og det sker hele tiden og fuldt bevidst.
Skrevet af LBOLBO
Godt Flemming P. Alle kan se det ikke fungerer med VAR i forbindelse med hands. Skandale at det straffe blev dømt
Skrevet af Groggster
Sand klasse af Flemming P. Jeg er seriøst forkvalmet efter denne kamp. Fy for satan, mand! Fuck det ene point. Det er jo fuldstændig skandaløst, at han giver de to straffespark. Og så endda advarsel til Bisseck - hvad fanden??
Stakkels Bisseck, stakkels Hausner.

Derudover - føj hvor spiller vi ELENDIGT i dag. FCN havde afgjort fortjent sejren, men Nuamah sælger holdet. Alligevel formår vi at spille os frem til 2 (!!!) afslutninger på mål i alt i hele kampen. Det er jo nærmest mere skandaløst end VARs rolle i kampen.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Johnbrand
Var reglerne for hans bør laves om i Danmark. Der dømmes i øst, og vest. Som det er nu skal forsvarerne i feltet stå som saltstøtter for at der ikke dømmes straffe. Det er sku umuligt at hoppe til vejrs uden at bruge hænder, og arme. Vi fans bør i fællesskab protestere til dbu.
Skrevet af sterhard
Fint nok Flemming P., men også en helt gratis bemærkning, der ikke har nogen konsekvens. Dommeren er under pres og ændrer sin kendelse, fordi VAR kommer i spil.
Michael Johansen og andre kloge hoveder udtaler, at VAR kun skal tilkalde dommeren, hvis der er tale om en åbenlys fejl, men det er dommeren, der har den endelige afgørelse. I praksis viser det sig at være en illusion i de fleste tilfælde. For at undgå disse tvetydigheder må DBU ændre reglerne, så det er helt entydigt, hvornår VAR skal blande sig.
Skrevet af DetHvideSnit
JA, og når det er chefen (Michael Johansen), der påkalder dommeren til at gennemse VAR, så er det jo ligegyldigt. VAR kan ligeså godt kalde den selv. Der er jo ikke nogen af de danske dommere, der har nosser til at gå imod chefen!
KSDH!
annonce
0