Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Roskilde uddelte store prygl til AB

Skrevet af bold
søn 26. apr 2015
FC Roskilde gav AB en alvorlig lærestreg med dagens 5-2-sejr i Gladsaxe i 1. division, hvor Roskilde var foran 4-0 i pausen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af André
Spændende hvordan AB of FCR skiftes til at slå hinanden stort på udebane!

Det var vel en sæson til i 1. division som blev sikret for FCR.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
Uacceptabelt. Vi nu kun bede til de højere magter, at AGF napper sejren mod Vejle til sidst, ellers er bunden isoleret. FCF har rent faktisk fået en træner (i modsætning til Wael´en) og det betyder, at de faktisk begynder at vinde kampe og skrabe point sammen. Derforer der simpelthen ikke flere undskyldninger for ikke at vinde HVER ENESTE gang fra nu af - ellers hedder det 2.div. øst herfra og ind i helvede. Hvis ikke værre...

Og lige én ting til... Fyr Thomas Nørgaard, der er helt åbenlyst attitudeproblemer i truppen og det er hans anvar.
.
Skrevet af Tractorboy
I øvrigt var det ikke et straffespark fra Richter. Men et saksespark ca 12-15 meter ude, op i hjørnet..har jeg hørt..
Skrevet af Steve Highway-61
Lægger.
"I have a dark vision of society where people manipulate each other"
Skrevet af Slettet(232007201104)
DET ER KRAFT-EDDER-HYLEN-GALEME SÅ RYSTENDE DET HER, AT JEG SKIFTEDE ETNICITET UNDER KAMPEN!!!! JEG SIDDER TILBAGE SOM EN LILLE HALVSORT, FUCKING ØBØER EFTER DET HER LORT, MAND!!!!!!! HVAD FANDEN SKER DER!!!! FOLK HAR KUN DEN MAGT MAN GIVER DEM, OG NU SIDDER VI TILBAGE OG RYSTER I NOSSERNE OVER AT SKULLE MØDE PETER SØRENSEN FORDI HAN HAR EN FUCKING MEDIEPROFIL!!!!???? DET ER KRAFT-EDDER-SATAN-GALEME NU AT VI VISER AT VI REPRÆSENTERER 127 ÅRS HISTORIE, UTALLIGE MESTERSKABER/LANDHOLDSSPILLERE OG EN HOVEDSTADSVILJE OG ARRIGHED DER IKKE ER MATCHET SIDEN JEG SLOG MIN FAR I GULVET OVER EN LIGHTER!!! KOM SÅ, DRENGENE!!!!!
FØDT NEGATIV!!! ELSKER KUN AB!!!
Skrevet af Der Grüne
Richters saksepark op i krogen, er det ikke værd at nævne, bold?? Årets mål i dansk fodbold.

Og når det så er sagt: FUCK NU AF HVOR ER DET BARE PINLIGT MAND. Ud med Rhode. Kantspiller. Scorede 7 mål sidste sæson. Bliver brugt kamp efter kamp på toppen og har scoret TO MÅL på en hel sæson. W.T.F.
Uth?? Hvordan kan man starte ham uge efter uge når han ikke kan afdrible en mand, ikke vinde en tackling og ikke slå et indlæg, om det så gjaldt hans liv.
En central midtbane som er helt væk (igen i dag). Ingen kreativitet. Ingen start på angreb. Tung og intetsigede. Halser efter modstanderne, som pisser den ene bold gennem midten efter den anden i dag.
Linus er en skygge af sig selv fra sidste år.
Og forsvaret... Mine nerver... 45 mål lukket ind i sæsonen. Divisionens - med afstand - tyndeste.
Og Nørgaard? Det er helt tydeligt at der ikke er en plan. Nok har vi den måske tyndeste trup i divisionen, men det hjælper fanme heller ikke når man har en taktik som uge efter uge skaber et fåtal af chancer. Vi blev stillet i udsigt at tabet af Namli skulle bringe andre frem i geledderne. Hvem er det? Og hvorfor spiller Linus på kanten, når han er den eneste der har vist playmaker skills på det nuværende hold.

Jeg trodsede fornuften. Jeg cyklede op på stadion. I regnvejr. Og jeg hader mig selv for det.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
@CASPERFRANK

Nu ved jeg godt dine indlæg er hvad de er, caps-lock i bund, en masse eders-ord og alt det der, men jeg siger ikke, vi skal ryste i nosserne (seriøst?), over det. Jeg siger bare, at det før PS i FC Frede var vores held, at Wael´en er en endnu dårligere og mere inkompetent træner end Thomas Nørgaard, hvilket skabte ro for os, så længe det varede. FCF er fuldtidsproffer, og med en træner der ved bare en smule, så kommer de ikke til at trække det korteste strå, medmindre vi holder det her spinkle 1-points forspring ved også at vinde hver gang.

Men med Nørgaard ved roret, Nichlas Rohde, som viser sig ikke at kunne en skid, Kristian Uth hvis eksistensberettigelse i AB bliver sværere og sværere at forsvare, "den fantastiske Nicolai Høgh" om tydeligvis ikke gider og jeg kunne blive ved, men det gider jeg faktisk ikke, så klarer vi den sgu nok ikke denne gang.
Det er slut...........
.
Skrevet af Sticky
Ha ha det var alligevel ikke tilfældigt Høgh ikke fik spilletid i Norge, han er dybest set ikke engang god nok til 2 divisionsbold. Godt han ikke kom tilbage til EfB. :)
Skrevet af Slettet(232007201104)
FUCK DET LORT, INTER, DER ER IKKE TID TIL TVIVL NU. BARE STØT MED ALT HVAD DU HAR AF VREDE, GEJST, VILJE. VI KLARER DET HER SAMMEN, SÅDAN ER DET!!!
FØDT NEGATIV!!! ELSKER KUN AB!!!
Skrevet af Bremen
Ja, det var skidt, og det ligner en nedrykning.

AB kan vel på en god sæson være i top-20 i DK - det er nok desværre maksimum - når der i disse år så kun er plads til 24 hold i toppen af dansk fodbold, så skal det før ellers siden gå galt.

Og pilen har peget kraftigt nedad i mindst fire sæsoner efterhånden.

Nogle af de lidt større, ellers fodbold-sovende provinsbyer er begyndt at røre på sig, og det gør det svært for klubberne i Storkøbenhavn med Brønshøj som et andet eksempel.

Og så har det selvfølgelig udviklet sig til et kæmpe problem, at den tiltænkte forsvarsstyrmand Jonas Troest aldrig kom til at spille, mens ydermere Will blev skadet.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
@CASPERFRANK

FUCK DET LORT, INTER, DER ER IKKE TID TIL TVIVL NU. BARE STØT MED ALT HVAD DU HAR AF VREDE, GEJST, VILJE. VI KLARER DET HER SAMMEN, SÅDAN ER DET!!!

Jeg tror dybest set vi er enige, men der er bare noget, jeg tror du ikke helt forstår. Jeg er ikke i tvivl om noget. Jeg synes bare det er aldeles til grin. Træneren og dem, der burde være kulturbærere er en joke, FCF vandt over et (nuvel, kriseramt) Lyngby-hold og kom dermed i gang, hvilket lægger ekstra pres på, at chancerne er ved at være opbrugt. Der er bare noget helt galt, når man lukke så mange mål ind så hurtigt. Det må ikke ske.
Jeg siger ikke det er for sent, jeg er bare skeptisk. AB kan godt nå det, men så skal hver spiller fandme også oppe sig med hvad der svarer til lysår. Det her lort, kan de ikke byde klubben, dens fans og dens 127 år som Danmarks smukkeste traditionsklub.
.
Skrevet af ekh
En rigtig vigtig sejr til FCR. Kunne desværre ikke være på stadion i dag, så jeg håber at enten FCR eller AB lægger højdepunkter fra kampen på deres hjemmesider. Især målet til 0-3 af Simon Richter skulle være en perle.
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
Skrevet af poh
Skandaløs ringe indsats af AB´erne før pausen. Simpelthen.
Jeg er ofte på plads i Gladsaxe, og idag var den ringeste indsats siden vi tabte 0-6 til Lyngby. Der har været grimme kampe imod Kolding, Blokhus, Ølstykke og alskens revl og krat, men idag var helt vanvittigt.
Jeg har skam respekt for FCR, som har leveret et kanon forår, og spiller en god, direkte og aggressiv form for fodbold. Men jeg kan ikke huske hvornår jeg har set et hold give så tydeligt op så tidligt i en kamp. Beskæmmende!

Der mangler simpelthen noget stolthed, og her må spillerne kigge på sig selv, eller læse lidt på fodboldhistorien.

Men at der IGEN mangler retning, kvalitet og passion, det må falde tilbage på TN og Gall for gud ved hvilken gang. Klubledelsen gambler gevaldigt med sin integritet for hver time der går inden det håbløse trænerteam bliver smidt på porten.

Jeg er med på at AB bestemt ikke har den bedste trup, men gang på gang bliver vores manglende vilje og engagement udstillet af de hold, imod hvem vi burde være allermest tændte. NOGET MÅ SKE. NU.


Edit:
Flot Richter kasse i øvrigt, glemte jeg at skrive.
På en billig baggrund, men sprøde sager.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af poh
Internazionale4everr!!! skrev:

Wael´en er en endnu dårligere og mere inkompetent træner end Thomas Nørgaard


-Get real, mand. Der er sgu da INGEN her i landet, der er en ringere træner end TN.
Det nægter jeg simpelthen at tro på. De kompetente spillere er fosset ud af klubben i hans regeringstid; enten har han smidt dem ud, eller også har de bare mistet lysten til at spille fodbold under hans ledelse.

Wael har i det mindste selv spillet fodbold på et rimeligt niveau.
Det må da aftvinge en eller anden form for respekt.

Jeg synes vi skal overtage Wael i bare et par måneder - så kan han sende sin tidligere arbejdsgiver ned...
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Skrevet af Sektion E
Jeg vil starte med at sige, Roskilde vandt fortjent, så tillykke med Jer.. Jeg er så ikke enig i at vi er super ringe.. Men hver gang vi spiller kamp, ja så er hold opsætningen en ny. Hmm. Sådan har det været i 2 år. TN reddede os sidste år.. Siger de, sikke noget noget sludder, jeg har sagt det før og siger det igen.. TN sikrede os ikke en sk... Et tilfældigt mål 40 sek før tid af Rohde sikrede os. Nu er vi atter, og atter et bundhold gennem hele sæsonen. Jeg synes truppen er OK, de har i korte perioder vist at de er rigtig rigtig gode. Men TN er den største fallit erklæring af en træner jeg længe har set hos AB. Bagud med 0-4, er der ingen ændringer. Først efter et par udskiftninger er truppen i top.. Han har endnu ikke (på nær mod Skive) formået at sætte den rigtige trup sammen mod en modstander.. Kære TN, beklager, du stod bare total lam i udskiftningsbænken og gad ikke bare røre en en arm, Benny styrtede rundt, indrømmet, jeg med flere gad hellere end gerne se dig forlade vores klub
Skrevet af moonjam
Det vi (AB) præsterede i dag var fuldstændig som sidste søndag i Køge:

Utilgivligt ringe: Langsomme, ligeglade, ugidelige, sløve og jeg kunne blive ved. Sjovt nok at vi så præsterer rigig godt imod Skive og Vejle. Hvad sker der med dette hold??
Skrevet af JLS
Nu har AB været notorisk bundhold de sidste hvad, 3-4-5 sæsoner, og er kun blevet redet af andre klubbers konkurser, overtidsscoringer i sidste runde, og hvad de ellers har fået af hjælp.. I min optik er AB et 2 divisions hold der af forskellige udefrakommende skrivebordsafgørelser, og andre heldige årsager spiller med i 1 division.. Måske det rent faktisk var godt for klubben, og endda også for tilhængerne, at komme ned hvor man har niveau til, og der få lidt succes-oplevelser, og så komme styrket tilbage.. I hvert fald ville jeg selv mene, at det er sjovere, at vinde nogle fodboldkampe, og ligge i toppen af 2 division - fremfor notorisk, at skulle bide negle sæson efter sæson.. Jeg kan i hvert fald ikke se det sjove i lige akkurat, at rede sig hver sæson, uden der på nogen måder sker en udvikling til den kommende sæson.. Fair nok, at man har en dårlig sæson - det kan alle komme ud for - men konstant, at skulle rede sig, det er der sq ikke meget fremtid i..
Skrevet af Bebe
Endnu en fantastisk (og fortjent) sejr til Roskilde igen i dag. AB var simpelthen ikke til stede. Hvis man skal fremhæve nogle af profilerne for Roskilde i dag, er Richter med hans fantastiske kasse, svær at komme uden om. Årets mål i 1. division!!! AMC er stensikker nede bagved, hvilket man ikke just kan sige om Høgh i den anden ende.
Kampens største profil er dog uden tvivl, og nok engang, Christian "Greko" Jakobsen, som stjæler rampelyset med de to første kasser og en assist. Det er ikke tilfældigt at "Ørnene" på tribunen synger, at "Greko han er skide go" igennem de første 45 minutter - en fuldt fortjent MoM.
Skrevet af Der Grüne
Måske det rent faktisk var godt for klubben, og endda også for tilhængerne, at komme ned hvor man har niveau til, og der få lidt succes-oplevelser, og så komme styrket tilbage.. I hvert fald ville jeg selv mene, at det er sjovere, at vinde nogle fodboldkampe, og ligge i toppen af 2 division

Rykker vi ned, rykker vi ikke op igen.
Skrevet af pokalen
Præcis, Grüne. Vi er ikke en klub der lever op til forventningerne. Vi kommer til at tro det bliver en dans på roser og at vi ikke kan undgå at rykke op, men det sker selvfølgelig ikke.
annonce
0