Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Roskilde uddelte store prygl til AB

søn 26. apr 2015
FC Roskilde gav AB en alvorlig lærestreg med dagens 5-2-sejr i Gladsaxe i 1. division, hvor Roskilde var foran 4-0 i pausen.

Læs hele nyheden her
Spændende hvordan AB of FCR skiftes til at slå hinanden stort på udebane!

Det var vel en sæson til i 1. division som blev sikret for FCR.
Uacceptabelt. Vi nu kun bede til de højere magter, at AGF napper sejren mod Vejle til sidst, ellers er bunden isoleret. FCF har rent faktisk fået en træner (i modsætning til Wael´en) og det betyder, at de faktisk begynder at vinde kampe og skrabe point sammen. Derforer der simpelthen ikke flere undskyldninger for ikke at vinde HVER ENESTE gang fra nu af - ellers hedder det 2.div. øst herfra og ind i helvede. Hvis ikke værre...

Og lige én ting til... Fyr Thomas Nørgaard, der er helt åbenlyst attitudeproblemer i truppen og det er hans anvar.
.
I øvrigt var det ikke et straffespark fra Richter. Men et saksespark ca 12-15 meter ude, op i hjørnet..har jeg hørt..
Lægger.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
DET ER KRAFT-EDDER-HYLEN-GALEME SÅ RYSTENDE DET HER, AT JEG SKIFTEDE ETNICITET UNDER KAMPEN!!!! JEG SIDDER TILBAGE SOM EN LILLE HALVSORT, FUCKING ØBØER EFTER DET HER LORT, MAND!!!!!!! HVAD FANDEN SKER DER!!!! FOLK HAR KUN DEN MAGT MAN GIVER DEM, OG NU SIDDER VI TILBAGE OG RYSTER I NOSSERNE OVER AT SKULLE MØDE PETER SØRENSEN FORDI HAN HAR EN FUCKING MEDIEPROFIL!!!!???? DET ER KRAFT-EDDER-SATAN-GALEME NU AT VI VISER AT VI REPRÆSENTERER 127 ÅRS HISTORIE, UTALLIGE MESTERSKABER/LANDHOLDSSPILLERE OG EN HOVEDSTADSVILJE OG ARRIGHED DER IKKE ER MATCHET SIDEN JEG SLOG MIN FAR I GULVET OVER EN LIGHTER!!! KOM SÅ, DRENGENE!!!!!
FØDT NEGATIV!!! ELSKER KUN AB!!!
Richters saksepark op i krogen, er det ikke værd at nævne, bold?? Årets mål i dansk fodbold.

Og når det så er sagt: FUCK NU AF HVOR ER DET BARE PINLIGT MAND. Ud med Rhode. Kantspiller. Scorede 7 mål sidste sæson. Bliver brugt kamp efter kamp på toppen og har scoret TO MÅL på en hel sæson. W.T.F.
Uth?? Hvordan kan man starte ham uge efter uge når han ikke kan afdrible en mand, ikke vinde en tackling og ikke slå et indlæg, om det så gjaldt hans liv.
En central midtbane som er helt væk (igen i dag). Ingen kreativitet. Ingen start på angreb. Tung og intetsigede. Halser efter modstanderne, som pisser den ene bold gennem midten efter den anden i dag.
Linus er en skygge af sig selv fra sidste år.
Og forsvaret... Mine nerver... 45 mål lukket ind i sæsonen. Divisionens - med afstand - tyndeste.
Og Nørgaard? Det er helt tydeligt at der ikke er en plan. Nok har vi den måske tyndeste trup i divisionen, men det hjælper fanme heller ikke når man har en taktik som uge efter uge skaber et fåtal af chancer. Vi blev stillet i udsigt at tabet af Namli skulle bringe andre frem i geledderne. Hvem er det? Og hvorfor spiller Linus på kanten, når han er den eneste der har vist playmaker skills på det nuværende hold.

Jeg trodsede fornuften. Jeg cyklede op på stadion. I regnvejr. Og jeg hader mig selv for det.
@CASPERFRANK

Nu ved jeg godt dine indlæg er hvad de er, caps-lock i bund, en masse eders-ord og alt det der, men jeg siger ikke, vi skal ryste i nosserne (seriøst?), over det. Jeg siger bare, at det før PS i FC Frede var vores held, at Wael´en er en endnu dårligere og mere inkompetent træner end Thomas Nørgaard, hvilket skabte ro for os, så længe det varede. FCF er fuldtidsproffer, og med en træner der ved bare en smule, så kommer de ikke til at trække det korteste strå, medmindre vi holder det her spinkle 1-points forspring ved også at vinde hver gang.

Men med Nørgaard ved roret, Nichlas Rohde, som viser sig ikke at kunne en skid, Kristian Uth hvis eksistensberettigelse i AB bliver sværere og sværere at forsvare, "den fantastiske Nicolai Høgh" om tydeligvis ikke gider og jeg kunne blive ved, men det gider jeg faktisk ikke, så klarer vi den sgu nok ikke denne gang.
Det er slut...........
.
Ha ha det var alligevel ikke tilfældigt Høgh ikke fik spilletid i Norge, han er dybest set ikke engang god nok til 2 divisionsbold. Godt han ikke kom tilbage til EfB. :)
FUCK DET LORT, INTER, DER ER IKKE TID TIL TVIVL NU. BARE STØT MED ALT HVAD DU HAR AF VREDE, GEJST, VILJE. VI KLARER DET HER SAMMEN, SÅDAN ER DET!!!
FØDT NEGATIV!!! ELSKER KUN AB!!!
Ja, det var skidt, og det ligner en nedrykning.

AB kan vel på en god sæson være i top-20 i DK - det er nok desværre maksimum - når der i disse år så kun er plads til 24 hold i toppen af dansk fodbold, så skal det før ellers siden gå galt.

Og pilen har peget kraftigt nedad i mindst fire sæsoner efterhånden.

Nogle af de lidt større, ellers fodbold-sovende provinsbyer er begyndt at røre på sig, og det gør det svært for klubberne i Storkøbenhavn med Brønshøj som et andet eksempel.

Og så har det selvfølgelig udviklet sig til et kæmpe problem, at den tiltænkte forsvarsstyrmand Jonas Troest aldrig kom til at spille, mens ydermere Will blev skadet.
annonce