Snak

Mere indhold efter annoncen
@CASPERFRANK

FUCK DET LORT, INTER, DER ER IKKE TID TIL TVIVL NU. BARE STØT MED ALT HVAD DU HAR AF VREDE, GEJST, VILJE. VI KLARER DET HER SAMMEN, SÅDAN ER DET!!!

Jeg tror dybest set vi er enige, men der er bare noget, jeg tror du ikke helt forstår. Jeg er ikke i tvivl om noget. Jeg synes bare det er aldeles til grin. Træneren og dem, der burde være kulturbærere er en joke, FCF vandt over et (nuvel, kriseramt) Lyngby-hold og kom dermed i gang, hvilket lægger ekstra pres på, at chancerne er ved at være opbrugt. Der er bare noget helt galt, når man lukke så mange mål ind så hurtigt. Det må ikke ske.
Jeg siger ikke det er for sent, jeg er bare skeptisk. AB kan godt nå det, men så skal hver spiller fandme også oppe sig med hvad der svarer til lysår. Det her lort, kan de ikke byde klubben, dens fans og dens 127 år som Danmarks smukkeste traditionsklub.
.
En rigtig vigtig sejr til FCR. Kunne desværre ikke være på stadion i dag, så jeg håber at enten FCR eller AB lægger højdepunkter fra kampen på deres hjemmesider. Især målet til 0-3 af Simon Richter skulle være en perle.
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
Skandaløs ringe indsats af AB´erne før pausen. Simpelthen.
Jeg er ofte på plads i Gladsaxe, og idag var den ringeste indsats siden vi tabte 0-6 til Lyngby. Der har været grimme kampe imod Kolding, Blokhus, Ølstykke og alskens revl og krat, men idag var helt vanvittigt.
Jeg har skam respekt for FCR, som har leveret et kanon forår, og spiller en god, direkte og aggressiv form for fodbold. Men jeg kan ikke huske hvornår jeg har set et hold give så tydeligt op så tidligt i en kamp. Beskæmmende!

Der mangler simpelthen noget stolthed, og her må spillerne kigge på sig selv, eller læse lidt på fodboldhistorien.

Men at der IGEN mangler retning, kvalitet og passion, det må falde tilbage på TN og Gall for gud ved hvilken gang. Klubledelsen gambler gevaldigt med sin integritet for hver time der går inden det håbløse trænerteam bliver smidt på porten.

Jeg er med på at AB bestemt ikke har den bedste trup, men gang på gang bliver vores manglende vilje og engagement udstillet af de hold, imod hvem vi burde være allermest tændte. NOGET MÅ SKE. NU.


Edit:
Flot Richter kasse i øvrigt, glemte jeg at skrive.
På en billig baggrund, men sprøde sager.
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Internazionale4everr!!! skrev:

Wael´en er en endnu dårligere og mere inkompetent træner end Thomas Nørgaard


-Get real, mand. Der er sgu da INGEN her i landet, der er en ringere træner end TN.
Det nægter jeg simpelthen at tro på. De kompetente spillere er fosset ud af klubben i hans regeringstid; enten har han smidt dem ud, eller også har de bare mistet lysten til at spille fodbold under hans ledelse.

Wael har i det mindste selv spillet fodbold på et rimeligt niveau.
Det må da aftvinge en eller anden form for respekt.

Jeg synes vi skal overtage Wael i bare et par måneder - så kan han sende sin tidligere arbejdsgiver ned...
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Jeg vil starte med at sige, Roskilde vandt fortjent, så tillykke med Jer.. Jeg er så ikke enig i at vi er super ringe.. Men hver gang vi spiller kamp, ja så er hold opsætningen en ny. Hmm. Sådan har det været i 2 år. TN reddede os sidste år.. Siger de, sikke noget noget sludder, jeg har sagt det før og siger det igen.. TN sikrede os ikke en sk... Et tilfældigt mål 40 sek før tid af Rohde sikrede os. Nu er vi atter, og atter et bundhold gennem hele sæsonen. Jeg synes truppen er OK, de har i korte perioder vist at de er rigtig rigtig gode. Men TN er den største fallit erklæring af en træner jeg længe har set hos AB. Bagud med 0-4, er der ingen ændringer. Først efter et par udskiftninger er truppen i top.. Han har endnu ikke (på nær mod Skive) formået at sætte den rigtige trup sammen mod en modstander.. Kære TN, beklager, du stod bare total lam i udskiftningsbænken og gad ikke bare røre en en arm, Benny styrtede rundt, indrømmet, jeg med flere gad hellere end gerne se dig forlade vores klub
Det vi (AB) præsterede i dag var fuldstændig som sidste søndag i Køge:

Utilgivligt ringe: Langsomme, ligeglade, ugidelige, sløve og jeg kunne blive ved. Sjovt nok at vi så præsterer rigig godt imod Skive og Vejle. Hvad sker der med dette hold??
Nu har AB været notorisk bundhold de sidste hvad, 3-4-5 sæsoner, og er kun blevet redet af andre klubbers konkurser, overtidsscoringer i sidste runde, og hvad de ellers har fået af hjælp.. I min optik er AB et 2 divisions hold der af forskellige udefrakommende skrivebordsafgørelser, og andre heldige årsager spiller med i 1 division.. Måske det rent faktisk var godt for klubben, og endda også for tilhængerne, at komme ned hvor man har niveau til, og der få lidt succes-oplevelser, og så komme styrket tilbage.. I hvert fald ville jeg selv mene, at det er sjovere, at vinde nogle fodboldkampe, og ligge i toppen af 2 division - fremfor notorisk, at skulle bide negle sæson efter sæson.. Jeg kan i hvert fald ikke se det sjove i lige akkurat, at rede sig hver sæson, uden der på nogen måder sker en udvikling til den kommende sæson.. Fair nok, at man har en dårlig sæson - det kan alle komme ud for - men konstant, at skulle rede sig, det er der sq ikke meget fremtid i..
Endnu en fantastisk (og fortjent) sejr til Roskilde igen i dag. AB var simpelthen ikke til stede. Hvis man skal fremhæve nogle af profilerne for Roskilde i dag, er Richter med hans fantastiske kasse, svær at komme uden om. Årets mål i 1. division!!! AMC er stensikker nede bagved, hvilket man ikke just kan sige om Høgh i den anden ende.
Kampens største profil er dog uden tvivl, og nok engang, Christian "Greko" Jakobsen, som stjæler rampelyset med de to første kasser og en assist. Det er ikke tilfældigt at "Ørnene" på tribunen synger, at "Greko han er skide go" igennem de første 45 minutter - en fuldt fortjent MoM.
Måske det rent faktisk var godt for klubben, og endda også for tilhængerne, at komme ned hvor man har niveau til, og der få lidt succes-oplevelser, og så komme styrket tilbage.. I hvert fald ville jeg selv mene, at det er sjovere, at vinde nogle fodboldkampe, og ligge i toppen af 2 division

Rykker vi ned, rykker vi ikke op igen.
Præcis, Grüne. Vi er ikke en klub der lever op til forventningerne. Vi kommer til at tro det bliver en dans på roser og at vi ikke kan undgå at rykke op, men det sker selvfølgelig ikke.
annonce