Snak

Mere indhold efter annoncen

FC Zürich jubler over Bo Henriksen: Den foretrukne kandidat

Skrevet af bold
man 10. okt 12:39

FC Zürich-præsident Ancillo Canepa fortæller, at Bo Henriksen var den foretrukne kandidat til at overtage trænersædet i klubben. Læs hele nyheden her
Skrevet af Esbjerg - fan
Selvfølgelig er det det.

Så er der dømt rundbold, grill fest og badning hos Bo for alle spillere. Skal nok blive godt.
Skrevet af smalldeine
Selvfølgelig er det det.

Så er der dømt rundbold, grill fest og badning hos Bo for alle spillere. Skal nok blive godt.


@Esbjerg - fan
Du lyder bitter?
Skrevet af The Misanthrope
@Esbjerg-Fan
Det virker da ihvertfald bedre end terror, der kan man jo bare kigge på hvad han opnåede i Horsens med et smalt budget.

Klubben var på randen af konkurs, måtte sælge ud af faciliteter.
Bo formåede egenhændigt at føre os i Superligaen og holde os der 5 sæsoner I træk, påtrods af at vi havde mindste budget i ligaen stortset hver sæson.

Derudover stod han for at hente flere spillere vi solgte videre for mange millioner, og derved fik bygget et økonomisk fundament op.

Anyways, hyg jer i 2 division.
"I dislike my fellow-mortals. Justice compels me to add that they appear for the most part to dislike me."
Skrevet af Thommo
en efb´er er vel altid bitter, fedt for Bo, held og lykke dernede
Fan af Randers FC og Liverpool FC
Skrevet af JEGerUenig
Kort og mellemtids varigt skal han nok ihvertfald blive god!!.. Han fik styr på alt balladen med primadonnaerne i FCM.

Langtidsvarig formåede han dog ikke i FCM... Udviklingen stoppede lidt efter 6 måneder også stod det egentlig bare stille.


Men der kan han jo passende lige vise os, at det er han også i stand til. Så længe han får sig et par assisterne træner med speciale i det taktiske, skal de nok supplere hinanden og få succes!!
Skrevet af Heko
Problemet i FCM er, at der er for mange der har en mening, de fleste af dem har ikk forudsætningerne for at have en mening. Samt deres storhedsvanvid overfor resten af holdene i ligaen. BH er håndværkeren der er så lynende dygtig til at få den enkelte til at maximere. I de klubber før han landede på heden, har han et eftermæle som mange andre trænere ville ønske var dem. Han er ligeglad med stjernestatus på spillere, og tager gerne kampen for at vise hvem der bestemmer. Ærgeligt for FCM at de ikk havde mere tålmodighed, for Capellas fuldfører ik sin kontrakt. Når det ik går som han ønsker, så beder han om at blive løst pga noget der bedre trækker i ham.
Skrevet af BeerBellyBoy
Der er i hvert fald nogen i Schweiz der ser noget, som jeg ikke ser. Og ja, de er sandsynligvis mere kompetente end mig. Jeg er bare glad for, at vi slipper for det båthorn i superligaen og som kommentator.
Skrevet af Rumleskaft
Bos kompetencer passer glimrende til at skulle træne et bundhold. Lige så dårligt han passede til et tophold som FCM, lige så fint passer han til at råbe et bundhold til overlevelse.
Skrevet af Hammers/VB
Tillykke Bo!
Klø på - håber det bedste for dig, i dit nye job!
Skrevet af Shamran
Fint med flere danske trænere i udlandet selvom matched er pænt svært at se. Det er fint at brøle løs i Brønshøj eller Horsens herhjemme, noget andet at skulle gøre det på swiss deutch og specielt når han kommer fra et lille snoldet land som DK med praktisk taget ingen træner erfaring set fra Schweiz´ side, men herfra skal da lyde et held og lykke og at man ikke beskylde BH for ikke at give det et skud når nu han har fået chancen.

Og hvis det nu ikke skulle gå så er der åbenbart et lukrativt åbent job som kommentator og TV "Ekspert" som BH altid kan nappe, nu med endnu mere "erfaring" på CV´et ;-). Mao. en win-win situation for BH...
annonce
0