Snak

Mere indhold efter annoncen

FCF-direktør utilfreds med banen i Roskilde

man 26. sep 2016
FC Fredericia-direktør Stig Pedersen er alt andet end tilfreds med de forhold, som klubbens opgør i Roskilde søndag blev spillet under.

Læs hele nyheden her
Banen i Roskilde har altid været en pløjemark, og meget belejligt kan man i FCR give kommunen skylden.
Men egentlig burde DBU/DF vel træde i karakter og forlange, at banerne er ordentlige og som i de mindste skal vandes.
Lyngby - Tottenham - Gladbach - St.Pauli
Uden jeg dog aner hvem der dømte kampen, kunne jeg forestille mig, at det har været Benjamin Svedborg. Ret mig gerne hvis jeg tager fejl!

Han er generelt bare en sindsygt dårlig dommer.
Vejle Boldklub - 1984
Hej Mozz !
Det var ikke Benjamin Svedborg der dømte kampem, men han var fjerdedommer. Det var en anden Benjamin, der dømte kampen, nemlig Benjamin Willaume-Jantzen. Han uddelte ikke mindre end 8 gule kort, hvoraf de 2 blev "vekslet" til et rødt kort.
Herlig fodboldhilsen en FC Roskilde fan
Der blev afholdt Oktoberfest i Roskilde Idrætspark dagen før kampen. Jeg ved ikke præcist om det var på banen, men da det foregik i telt og det lød som stadions udendørs højtalere, brage DJ Øtzi ud, så forestiller jeg mig det er foregået på banen.
Det vil jo være mindre heldigt, set med mine øjne, hvis det er korrekt.
Der er naturligvis grænser for hvor ringe en bane man kan præsentere.

Men når man beklager sig over modstanderens bane, er det fordi man er ved at løbe tør for undskyldninger for egen elendighed. Fredericia chefen bør stoppe sit tuderi, og spillerne og trænerne bør kigge indad og begynde at spille bold på et niveau som gør dem deres løn berettiget. Ufatteligt at Fredericia har et fuldtids setup når de igen ligger i den tunge ende af 1.division.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
@Skive:

Du har ikke læst artiklen, vel?

- Og jeg vil skynde mig at sige, at det ikke skal være en undskyldning for nederlaget. Roskilde var bedst og tog en fortjent sejr. Det er ikke deres sejr, vi anfægter - det er omstændighederne omkring kampen, som blev spillet på en frygtelig bane, og det hører efter vores mening ingen steder hjemme på det her tidspunkt af året, siger Stig Pedersen.


Støt dit lokale fodboldhold
Ok - tak for info! :)
Vejle Boldklub - 1984
Oktoberfesten foregik bag det ene mål og ik på selve banen. At kommunen og OK GRØN vælger at smide jord på 2 dage før en kamp burde koste nogen jobbet.
Den med straffesparket er godt nok kritisabelt og han burde nok have lidt fingerspidsfornemmelse for trænerens reaktion, men hvis han mener målmanden rører den er der jo ikke så meget at komme efter. Desværre.
Man må ikke sparke til bolden efter den har ramt stolpen, uden en anden har rørt den, det er noget DBU må se på.........
annonce