Snak

Mere indhold efter annoncen

FCH med stadion-problemer: Fordel i Farum

lør 8. jan 2022

FC Helsingør må ikke spille en mulig 3F Superliga-sæson på hjemmebane, da stadion ikke opfylder kravene, og derfor er de blevet sat under et stort pres, siger Morten Eskesen til bold.dk.Læs hele nyheden her

FC Plastic Fantastic .
kimjen
- Diskussionen har været meget med, at Helsingør sikkert rykker ned med det samme, så hvorfor skulle man så bruge så mange penge på et nyt stadion? Men hvis man gerne vil være en ambitiøst fodboldklub, så har vi også brug for et ordentligt stadion, siger Morten Eskesen til bold.dk.


- Undskyld man har Helsingør ikke et af landets nyeste stadions, det blev indviet i sommeren 2019? - Jeg kan ikke se meningen med at bygge et nyt stadion i Helsingør. De er bare nød til at tilpasse præstationerne til de rammer de har, og hvis Kommunen, via stadionbyggeriet, har besluttet at de ikke må komme i Superligaen, så må de jo bare igang med at tabe nogle kampe, så de lever op til kommunens krav?!?
Så kommer vi vel igen ind i dilemmaet omkring, hvor mange kommunale skattekroner der skal gå til en privat virksomhed.
...kan Helsingør ikke bare låne nogle stole i Farum og Lyngby, de bliver alligevel aldrig brugt?
Det stadion er de senere års største århushistorie - de er tykt til grin for deres skattepenge i Helsingør!

Det er fuldkomment vanvittigt, hvordan man kan beslutte at bruge en frygtelig masse penge på et helt nyt stadion bygget helt fra bunden, og så ende med det makværk de har fået i Helsingør! Det er historisk elendigt, og stort til grin.

Man havde store drømme om et nedgravet stadion, men nu kan enhver se at de blot har skovlet penge direkte i et hul i jorden - et hul så stort som stadion selv.
På et helt nyt stadion taget i brug i 2021, har man valgt ikke at lægge vand og kloak ind på den ene langside - med det resultat at man må køre festivaltoiletter ind til udebaneafsnittet, som man jo ikke kan bede gå rundt om banen til hjemmebanetoiletter der. Hvem fanden lægger ikke kloak ind i et nybyggeri?! Det er jo afsindigt meget billigere at gøre når man alligevel er i gang med fundamentet, fremfor at skulle bryde det hele op for at ordne det efterfølgende. Helt til grin!

Samtidig har man indrettet hovedtribunens øvre etage som privat ejerlejlighed med panoramavinduer ud til banen, hvor brugsretten ikke følger med leje af det resterende stadion. Lejligheden er ejet af stadions entreprenør som så afholder private erhvervs-fodboldarrangementer uden om klubben. Og nu er man så nået til at diskutere hvornår højden på flag på stadion så skygger for udsigten til banen fra den private ejerlejlighed. Jøsses, det er ikke hørt dummere i årevis!

Det stadionprojekt, eller udførslen af det, er ikke set mere elendigt i mange mange år - og det agerer for alle andre som en stjerneklar case på hvordan man ikke skal gøre.

De er tykt til grin for deres egne skattepenge i Helsingør!
annonce