Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK: Forhandler med to klubber

Skrevet af bold
tir 24. jul 2012
FC København slår nu fast, at man forhandler med to klubber om et salg af af Dame N\'Doye. Endnu er en aftale dog ikke indgået.

Læs hele nyheden her
Skrevet af brutalis
Sælg til dem der ka´ betale kontant...! Er mere end almindelig utryg ved at Tyrkerne ønsker ham på en afbetalingsordning...!

;-00000
Skrevet af infiniteMadness
52 millioner...lad os håbe han falder mere på plads i den russiske liga end den tyrkiske. Hvilket land der er mest korrupt det lader jeg eksperterne om; men i rusland udbetaler de da i det mindste lønnen!

Og så krydser jeg fingre for en klasse klasse angriber i fck når ndoye handlen er overstået...!
KB + B1903 <3
Skrevet af Scoring17
@infiniteMadness

Hvornår har FCK nogensinde lavet en handel udover Grønkjær hvor man tænker, wow - han er klasse.

Det er ikke FCKs stil at gå ud og købe et stort navn, vi skaber dem. Ligesom med Damen. Forvent ikke et kæmpe navn, eller at samtlige 50 mio bliver brugt på spillerkøb.
Der er kun ÉN klub - F.C. København. Neutral Premier League fan.
Skrevet af RaSMuS.
Hvornår har FCK nogensinde lavet en handel udover Grønkjær hvor man tænker, wow - han er klasse.


Nogensinde? De hentede Brian Laudrup i Chelsea.
Der tænkte man nok "wow - han er klasse".
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af oliver34
Se nu at sende ham afsted - træt af at læse om n´doye (en spiller med tydelig mangel på klubloyalitet)
AGF :-)
Skrevet af Negeren
Mykland, Albäck og i parantes Delgado er da alle spillere, der fik mig til at tænke "Wow!".
Jeg har det med Arsenal, Barcelona, Bayern München og Brøndby, som Frankie Boyle har det med John Terry: https://www.youtube.com/watch?v=MOYfreJO7zs
Skrevet af RaSMuS.
(en spiller med tydelig mangel på klubloyalitet)


Hvad har han gjort forkert? Han er superligaens ubestridt største stjerne. Han skal videre for ikke at gå i stå.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
Skrevet af Rogosjin
ollie er blot en af dem som mener at spillerne skal udvise en særlig loyalitet over for lige præcis den klub de holder med.

At vi så ikke i første omgang havde fået fat i N´Doye hvis han havde udvist en sådan loyalitet som Ollie efterlyser over for Kreata betyder åbenbart ikke noget i den sammenhæng.

Man kunne måske forstå den slags reaktioner hvis der havde været tale om at N´Doye gik i strække for at få lov til at skifte eller lignede, men det er der alt andet lige ikke tale om.

Den her form for reaktion er dog ganske normal for fodboldfans der alt andet lige har et forhold til klubberne som er baseret på passion og (lad os blot blive patetiske) kærlighed, hvorimod det for spillernes vedkommende er tale om professionelle relationer og karriervalg.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af konckout
(en spiller med tydelig mangel på klubloyalitet)


Hvad i alverden fabler du om ? han har skubbet FCK og den Danske lige op i en ny klasse, han alene har sikret FCK og Danmark mange Europæiske points, han har givet klubben og Dansk fodbold ALT ??

Han har fortjent at komme videre, og jeg håber at han må få al den success der er muligt og at han må få en strålende karriere.

Skrevet af TR1986
konckout@

At han ligefrem har været alene om at sikre FCK europæisk succes, synes jeg ikke passer. Men selvfølgelig har han været en vigtig spiller, og det er på tide han kommer videre.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af ClementDK
Sælg ham til højest bydende.. eller rettere Rusland klart bedre end Tyrkiet. Der får han mere succes men hvorfor vælger Damen ikke England, Frankrig, Spanien, han har klassen.

Som nogle skriver herinde så skal der selvfølgelig en klasseangriber ind. og FCK har også købt andre ind som man sagde wow til eller om ikke andet blev en succes

Kan nævne bl.a. Linderoth, Marcus Allback, Atiba Hutchinson, Hangeland, Grønkjær, Pospech, Oscar Wendt, Alvaro Santos, Peter Møller etc.. Der skal nok komme noget godt til klubben og håber vi får lidt ro på den midtbane.. et angreb virker bedre når midtbanen er stabile. det kunne man også se med f.eks. Kvist på holdet , vi mangler en styrmand der kan lede og fordele og ligge de helt rigtige bolde op til angriberne , kanterne..

kom så CV handle handle
Danmark - Byens Hold FCK **MESTRE** 93,01,03,04,06,07,09,10,11,(13) FCK 1992-2013 - 10. mesterskaber BIF 1964-2013 - 10. mesterskaber Barca - Chelsea
Skrevet af oliver34
Ikke særlig loyal når han ikke kan finde motivation til at spille for FCK i de foregående to runder...
AGF :-)
annonce
0