Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kan se du ser op til Silvio Berlusconi og det siger vist det hele, hvis man har penge tror man, man kan gøre hvad der passer en!!!


Du svarede ikke på spørgsmålet, det var ellers ret simpelt.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Nu skal man jo huske på at det fra politiksk side blev besluttet for nogle år siden at fodboldspillere ikke skulle have særbehandling. Den gang kom de forrest i køen og man kunne få tilladelserne på et par timer.
Hvis ikke man kan se at det er en af de små lovovertrædelser, så er man på tværs blot for at være det.

Til folk der tuder i denne tråd, er der én af jer som kan sige at i lever fuldkommen efter alle regler der er skrevet inden for de danske rammer? Derfor er I hamrende små mennesker som pludselig ser sig hellige og bræge op om div. regler som absolut SKAL overholdes.

Adrianse. Hvis du vender den om. Hvorfor ser du det ok, at du går over for rødt, eller går over vejen få meter fra er lyskryds, at du kører en lille smule stærkere en tilladt, eller har din mobil i hånden når du cykler? Du mener vel ikke at dette er verdens største lovovertrædelser? Men omvendt er det, og hvis du så er så firkantet udad til, så bør du vel opgive dette til politiet, så du kan få rent bord, ellers er du jo kriminel!
@Adriaanse og Yellow Blood

Jeg er enig med jer så langt, at der muligvis er nogle regler hos DBU, som bør ses efter og evt. rettes til, hvis man vurderer, at der bevidst udnyttes smuthuller, hvilket DBU også erkender (http://onside.dk/superli…il-have-den).

Det jeg mente med mit indlæg var blot, at alle har så pokkers travlt med pludseligt at vaske hænder, og være efter FCK fordi CV var dum nok til at indrømme på tv, at man bevidst bryder reglerne. Dog har han fået opbakning fra sportsdirektøren i Randers og forståelse fra BSN i AGF (http://www.tipsbladet.dk…ge-adi-brug). Synes også jeg har læst noget med FCM et sted, men kan ikke finde det, så måske har jeg blot forestillet mig den del.

For god ordens skyld, så vil jeg lige nævne, at jeg ikke er FCK fan, så det er ikke med en agenda om at frikende FCK jeg skriver herinde.
Kevin Keegan: "You can't play with a one-armed goalkeeper - not at this level!" Støtter Vejle Boldklub
@Delvecchio
Jeg synes nu det lyder til at dig og Bløde Babser er dem der tuder mest i denne tråd.

Du får det jo til at lyde som om, at fra det første Homo Sapiens begik den første nedskrevne lovovertrædelse. Skulle alle love slettes og vi burde have levet i ren anarki i et par tusinde år nu.

Hvilket hold er du tilhænger af?
MrsLarsen

Du mangler vist en masse i dti indlæg, det giver ingen mening. Omformuler venligst hvis du mener det er noget der fortjener en respons.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Som altid, BB, du sidder paa bagkant og venter paa nogen der skriver noget du kan hakke ned paa! Kom med noget progressivt for en gang skyld! Din oprigtige mening om problemstillingen der bliver lagt ud i denne artikel for eksempel!.
Kvartfinalen i 1987 i mesterholdenes Europa Cup Semifinalen i UEFA Cup'en i 1991 (2 minutter fra finalen) Kvartfinalen i 1997 i UEFA Cup'en Ingen over, ingen ved siden af, ingen i nærheden af **********Brøndby I.F.**********
Som altid, BB, du sidder paa bagkant og venter paa nogen der skriver noget du kan hakke ned paa! Kom med noget progressivt for en gang skyld! Din oprigtige mening om problemstillingen der bliver lagt ud i denne artikel for eksempel!.

Har du svært ved at se hvor han står?
Benchmark; stram op.

Hvis min mening er så vigtig for dig, kan du bare læse mine indlæg. Der fremgår den tydeligt. Eksempelvis nedenstående, hvad er der at være i tvivl om?

Bløde babser
bruger
i går 19:51

Sv: Adis FCK-debut overholdt DBU’s regler
Var jeg fck fan, ville jeg mere frygte (mere end bøden) at man har en sportslig leder der er så snot dum og/eller medieliderlig pt at han går på tv og siger som han gør, "Vi bryder loven, vi er ligeglade og vi har gjort det før" Andre har sikkert også gjort, men det gør det jo hverken mere eller mindre forkert.Det var dejligt befriende at CV stod ved den gode og kalkulerede handling i stedet for at fremstå som en idiot med tåbelige søforklaringer. Brøndbys håndtering af deres tilsvarende sag i sin tid er jo netop et eksempel på hvor tåbeligt man ser ud når man ikke bare står ved sine ting.

CV har ikke gjort meget rigtigt de sidste 3-4 år, men den sidste uge har været super fra hans side.

Sad i øvrigt på vej hjem i bilen og overvejede om der var mindre lovovertrædelser man kunne begå. Jeg kunne ikke komme på nogen.

Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Han står der som du gør. "Alle andre gør det, så må vi også"
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
annonce