Snak

Mere indhold efter annoncen
FC København har i den her situation fundet det bedst, at bruge Adi, tage bøden i omegnen af 10.000 kr. og så komme videre. Det har de så fået et mål ud af + sikret sig en spiller, der kan træne med og komme i form.

Utrolig så meget moral folk pludselig har?

Faktum er nu engang bare, at det rent faktisk er god forretning. Klubberne kan ikke købe spillere, for så at lade dem sidde i sofaen og rådne op, til den skide tilladelse kommer. Selvfølgelig skal loven laves om, sportsbranchen kan slet ikke sammenlignes med det almindelige erhvervsliv, og bør derfor også have en lov der er tilpasset.

Desuden sjovt at folk går så meget amok over det, måske kun fordi det er FCK?

Jeg husker da tydeligt en Sønderjyske spiller fra USA (O, Brian?), Femi og Oke fra BIF samt en Rusin fra HB Køge, der alle har været i lign. situationer. Rusin fra HB Køge, var det ovenikøbet under ledelse af BIF´s nuværende sportsdirektør.
København.
Han står der som du gør. "Alle andre gør det, så må vi også"


Lige præcis det med at andre gør det har jeg ikke forholdt mig til. Jeg havde haft det fint med det selvom andre ikke havde gjort det endnu.

Så længe man er mand nok til at stå ved det.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
[quoteSelvfølgelig skal loven laves om, sportsbranchen kan slet ikke sammenlignes med det almindelige erhvervsliv, og bør derfor også have en lov der er tilpasset. ][/quote]


Schelden> Nu har politikkerne jo tidligere sagt at fodboldspillere ikek skal have særret, som de tidligere havde.

Men de skal vel beholde det almindelige erhvervslivs regler om forskere, eller skal de til at betale samme skat som andre fodboldspillere?
Tænk sig hvis arbejdstilladelsen bliver afvist. Så har FCK i én kamp benyttet en spiller, som ikke kan forstærke holdet imod ligaens andre modstandere. Det er da konkurrenceforvridende og unfair overfor FCV.

Ikke verdens største problem, men dog dårlig stil og arrogant opførsel af FCK.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Benny:

Nu kan jeg ikke se, hvad forsker loven har med sagen at gøre. Jeg mener at man ikke altid kan sætte tingene firkantet op, hvilket i den her situation betyder, at man skal, igen efter min mening, tilpasse de respektive regler/love efter branchens struktur. :-)
København.
Han står der som du gør. "Alle andre gør det, så må vi også"

Det er ikke det jeg siger. Jeg har nævnt at andre også gør det, og undrer mig over at det først bliver blæst op nu. Men bruger ikke argumentationen, de andre gør det også så derfor er det ok.

Jeg siger bare at folk er hyklere. Og det står jeg ved. Pludselig findes der så mange frelste mennesker at det er til at brække sig over.

Jeg har endnu ikke hørt fra en eneste af jer om I overholder alle regler i samfundet.
Brokkede du dig da særreglen, der gjorde at fodboldspillere kom forrest i køen og blev godkendt på timer, blev fjernet?

Et af argumneterne var dengang at hvis de ville kunne gå på forskerskat skulle de følge de samme regler. Et andet argument var at klubbernes ´betaling´ for at få denne særbehandling skulle fjernes, da det nærmede sig noget ulovligt.
Alle dem der har ondt i røven herinde, lægger op til at vi skal til at blande sport og politik sammen. Det må simpelthen bare ikke ske. Det skal skæres helt skarpt:

Sportsligt: FCK køber en spiller og modtager hans spillercertifikat, dermed er reglerne overfor DBU(den sportslige myndighed) overholdt og han må fuldt lovligt SPILLE FODBOLD i Superligaen.

Politisk: Parken Sport & Entertainment ansætter en ny medarbejder. Han skal have arbejds- og opholdstilladelse før han må ARBEJDE for virksomheden. Virksomheden vælger at lade medarbejderen arbejde(det være både at dukke op på træningsbanen og spille kampe) før tilladelsen er i hus, da man ved, at det kun er et spørgsmål om tid før den kommer. Det er altså en kalkuleret risiko og man tager den bøde der helt sikkert kommer.

Dermed gør FCK ganske rigtigt noget ulovligt - det gør alle andre klubber også. Det er ingen undskyldning, bare en konstatering. Måske bør man kigge på myndighedernes håndtering af disse nøglepersoner klubberne ansætter.

En ting er dog helt sikkert. Dem der snakker om udvisning og pointstraf, er helt ude at skide.
Joe Hart efter straffesparkskonkurrence mellem FC Midtjylland og Manchester City: - Jeg er 100 procent sikker på, at jeg ved hvor de vil skyde, men nogle gange kaster jeg mig den forkerte vej. Priceless..
Synes ikke problemet i denne sag er, at det er FCK, der er synderen.. Det er formentlig skete i de fleste andre klubber tidligere..

Problemet er jo nok primært misforholdet mellem DBU´s regler og lovgivningen. Der kan jo teoretisk opstå en situation, hvor der ikke gives opholds/arbejdstilladelse og så er det jo problem, at spillerne har spillet kampe.
Men indtil DBU justerer deres regler, så kan der jo kun være bødestraf for at benytte spillere uden arbejdstilladelse..

DBU er jo ligeglade. I hvert tilfælde indtil nu hvor der er skabt en masse pressestohej for ingenting, så laver de lidt spil for galleriet.

Hvis man kigger på hvad det egentlig er det her drejer sig om, så er det et spørgsmål om at US bare har for lidt ressourcer til at få eksekveret noget simpelt. Alle er interesseret i at det stempel kommer på i en fart, ingen vinder noget ved det tager tid.
DBU har ingen interesse i at deres produkt er unødvendigt ringere i en periode mens den tunge administrative mølle kører.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce