Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har også foretaget "kalkulerede småovertrædelser", som du kalder det, men forhindrer mig vel ikke i at komme med mine holdninger?


Næ, men det gør dig til hykler hvis du er en af dem der har haft travlt med at tale om at loven bare skal overholdes som et væsentligt argument i denne sag.

Dette er ikke en lille ubetydelig ting. Det kan koste en klub millioner. Men det er åbenbart ikke et argument, der kan tages seriøst ...


Det er jo en søgt måde at sætte tingene op på og derfor en præmis der ikke kan bruges til noget.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
BB:

Mon ikke at du har været en hykler engang? Det har alle været. Men så er du hyklernes hykler, da du beskylder hyklerne for at være hyklere, når du så selv hykler løs.

Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Schønberg har forresten selv kommenteret på denne sag og meddelt at FCV selv har gjort brug af spillere som ikke havde fået arbejdstilladelse.

Hykleri af værste skuffe fra FCVs side.
BB: Jeg ved ikke hvad du mener med ”har haft travlt med at tale om at loven bare skal overholdes som et væsentligt argument”. Det synes jeg egentlig ikke, at jeg har, men hvad skulle argumentet ellers være? Går det på retorikken? Men det gør mig måske til en h….. (the h word)? Du kan have ret i, at det kan kaldes en søgt måde at stille tingene op som jeg gør, men det gør det jo ikke mindre reelt for FCV (og FCK) og det kan vel ikke bare afvises totalt, som du gør. I min optik er dette en lille forseelse, der KAN (ikke nødvendigvis vil) få store konsekvenser.

Men egentlig blandede jeg mig kun i tråden for at udtrykke forundring over, at man straks blev stemplet som hykler, hvis man tillod sig at kritisere FCKs handling.
annonce