Snak

Mere indhold efter annoncen
Den Vise:
For der er jo ikke andre der kunne finde på at lave hærværk på Frederiksberg.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Ligegyldigt hvem der har gjort det, er det forfærdeligt afstumpet. Det er omtrent på samme niveau som dem, der havde gravet store stykker glas ned i sandkasser her i Århus - med den skarpeste side pegende opad.
fuck hvor er det åndsvagt! Det er jo fuldstændigt utilgiveligt det der er gjort. Tænk hvis nogen var faldet i det det kunne ha resulteret kraftige blødninger!
Danmark: Fremad Amager & FCK. England: Liverpool.
TR1986 lige over
prOfane.. Tak.. Jeg er fuldstændigt enig.. Selvom man holder med "modstanderholdet", så skal spillerne have lov til at være i fred, og få lov til at passe deres arbejde
At holde med fc-nordea, er som at stille op ved handicap ol, det kan godt være man vinder guld, men man er stadig spasser http://www.youtube.com/watch?v=mCJ9mC_W9Ls
Modent!
Synes også TR1986 formulerer det rimelig fint...

Desuden er det en sjov kommentar i interviewet:
Vil ikke kommentere på hvem der gjort det, meeeeeen det ku jo ha noget at gøre med brøndby
Willie kvist, nej du har ret, det er sikkert FCN Fans som gider at tage til FCKs trænings baner før en FCK-BIF kamp for at at potentielt skade FCK spillere!


FCN fans? Så har de sgu været på overarbejde, alle fem.
DANSKE LIVERPOOL FANS ***** http://lfc-danmark.dk Nyheder, analyser og meget mere
Hvorfor kan BIF-fans ikke bare tage og indse at i har problemer med en del af jeres fans istedet for at fyre lort af, så som at det er FCKs egne fans der kunne finde på noget så fucking hjernedødt, bare for at sætte BIF-fans i dårligt lys, hvis der virkelig er nogen der tror det så kunne det godt være de skulle dæmpe deres trang til at tage syre i weekenden.

I(BIF-fans) burde virkelig snart spændehjelmen og lade være med altid at skyde skylden fra jer det er meget useriøst og derfor der er konstant lort med "BIF-fans"

Det er uden sammenligning noget af det mest latterlige der er sket imellem FCK og BIF, og det kunne jo være at der var nogle lige så blanke "FCK-fans" der kunne finde på at hævne det...
KBH❤️
Den Vise:
For der er jo ikke andre der kunne finde på at lave hærværk på Frederiksberg.


Mig ikke forstå!
Ronaldo > Messi You gotta love Messi, when Pepe isn't around.
annonce