Snak

Mere indhold efter annoncen
Det kunne være BIF fans men det kunne os være folk som ikke holder med noget hold. og som bare har haft en røv nedern fredag aften/nat og gået ud på FCKs baner og smidt med flasker?? ALLE sammen intet er bevidst så lad være med at skylde skylden på hinanden...:P
mange mener fodbold handler om liv og død jeg mener det er meget vigtiger. Fc barcelona<3 siden 2003 Arsenal<3 siden 2005 AGF<3 siden så længe jeg kan huske
Den Vise,

@ gaxefaxe
@ BIF Support
@ Direktør Palmå

Fortæl nu om DKs bedste fans fra BIF der bare er loyale, har hjertet med og aldrig gør noget forkert, i er nogle fucking tabere!!
I beviser gang på gang at i ikke kan opføre jer ordentligt, det sgu sørgeligt at ikke vil indse hvor mange idioter der omkring jeres klub


Desværre er din reaktion og indlæg ligeså sørgeligt som de afstumpede idioter, der laver den slags. At tillægge alle Brøndbyfans denne hjernedøde gerning er jo idioti, og ændrer ikke noget for de 98% af tilhængerne som er med til at skabe danmarks bedste ramme til kampe.

Hverken Palmå eller andre har vel sagt, at der ikke er idioter omkring Brøndbys tilhængerskare, der desværre kan finde på denne slags dumheder. Ligesom der findes folk omkring FCKs, som kan finde på at kaste romerlys på børn og familier, der sidder og passer sig selv...

TBJ24,

Venter stadig svar fra dig i anden tråd, men det er åbenbart din stil, at droppe debatten, når du finder ud af du har dummet dig, og iøvrigt fundet på en løgn eller to ??
Brøndby som klub kan jo ikke gøre noget ved, at nogle hjernedøde tosser ødelægger og laver hærværk på FCK træningsanlæg ude på Frederiksberg. Det må være en opgave for politiet.
Fakta er, at bif står til bøder, at bif slås indbyrdes på faxe, at bif topper listen med færrest fairplay point, at du ikke aner en skid om hvor mange biffer der står bag glasskårene - om det er 2% eller 30%. Hvis du har behov for at kloge dig, så find et andet forum.
KB / FCK forever
Fakta er, at bif står til bøder, at bif slås indbyrdes på faxe, at bif topper listen med færrest fairplay point, at du ikke aner en skid om hvor mange biffer der står bag glasskårene - om det er 2% eller 30%. Hvis du har behov for at kloge dig, så find et andet forum


Nå smarte, du tror simpelthen der var flere hundrede ude og lave den aktion ?

Og be´ andre brugere, som forholdsvis ny herinde, med 31 posts virker noget malplaceret... Vi har efterhånden haft en del af "din slags"... sjovt nok slutter det altid ret pludseligt !
Hvor er de simpelthen pinlige ud over alle grænser.

Men tillykke til de BIF-fans med at de fik ødelagt det for nogle 16-årige drenge.............
#FCK
jokke2. Fakta er at jer plastikfans altid er hurtige med kritik af Brøndbyerne generelt, og at i er noget så hellige inde i kloakken.
Og fakta er, at så snart kritikken går den anden vej, så har i de største tudekiks fremme..
Kan du ikke tåle en debat, så burde du nok selv finde et andet forum..
At holde med fc-nordea, er som at stille op ved handicap ol, det kan godt være man vinder guld, men man er stadig spasser http://www.youtube.com/watch?v=mCJ9mC_W9Ls
Sørgeligt at den slags hærværk skal ske i Danmark.

Og som sædvanlig er Folkets dom klar før nogen beviser overhoved er fremført, siger dermed ikke, at det ikke kan være Brøndby synpatisøre, men fans vil jeg nok aldrig kalde dem.

Håber da de finder de skyldige personer, og så kan vi tage den derfra.

God kamp i morgen alle mand Glæder mig ihvertfal, til et (forhåbentligt) brag.
Brøndby I.F <3
Får en vild tanke :O

Det er sikkert FCK-fans, der har gjort det for at stille Brøndby-fans i dårligt lys! :O :P
Brøndby,Chelsea <3 Sympati for: Sporting Clube de Portugal, Ajax AFC og Levante
Mightyblues, nej jeg gider simplehend hend ikke bruge mere energi på dig da du alligevel snakker udenom i stedet for at forholde sig til hvad jeg skriver derfor jeg har dropet at skrive mere med dig når det alligevel ikke kommer en god ordentlig snak ud af det.
Manchester United Fc København
annonce