Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK arbejder på Babacar-løsning: Hentet til en anden stil

Skrevet af bold
tor 5. jan 14:35

Peter Christiansen fortæller, at FCK arbejder på at komme af med Khouma Babacar, der ifølge sportsdirektøren er hentet til en anden stil end den nuværende.Læs hele nyheden her
Skrevet af JakobFC
Det er én lang undskyldning af PC. Babacar er skidehamrende ringe fordi PC har købt katten i sækken. Hvis han var god nok til at spille for fck, så ville stilen blive lagt omkring ham og ikke omvendt. Babacar har været håbløs fra dag et.
Skrevet af steenbjoernen
Enig, en håbløs spiller-tilgang af PC som der så skal findes undskyldninger for.
Skrevet af quazz
Helt enig. Jeg kan ikke se at Babacars spidskompetencer adskiller sig meget fra Cornelius. Forskellen ligger bare i kvaliteten.
Skrevet af Ajungsled
Ikke desto mindre så lavede Copenhagen superstar et vanvittigt vigtigt mål i Midtjylland!! Det vil han blive husket for! Men nej han er bare ikke god nok med fødderne og var fejlcastet fra start.
Skrevet af Eikieboy
Hørte han blev taget af politiet i efteråret på D’angleren med snuden i en pose balkan mel … 😐
Skrevet af Crooks
Bla bla bla fra PC, som mere og mere fremstår som total overmatchet i en klub som FCK.
Hvad Karamokoo, Amoo og Mukairu? Var de også hentet til en anden stil eller har han en anden undskyldning.
Ser frem mod at PC bliver sendt videre.
Trøjer i klædeskabet: Barcelona - Laudrup Ajax - Laudrup Tottenham Hotspur DBU landskamptrøje FC København Brøndby IF
Skrevet af Habana
Som fck tilhænger må jeg desværre indrømme, de nævnte spillere er totalt ubrugelige, man kunne desværre tilføje NJ, han fik dog heldigvis kun en kontrakt på et et halvt år, men de andre har kostet en del penge, shit et dårligt vindue….
Det kan kun blive bedre, men klart jeg frygter lidt for kompetencerne god PC, efter hans sidste indkøb!!!!
Skrevet af Skytte
Mærkeligt forløb med Babacar…blev skreget op som et super køb, blev spillet fuldt ud og rost i starten trods hans kluntede teknik…og så puf, så røg han helt af holdet og har været helt væk siden - tænker der har været andre problemer end hand kluntede teknik!
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
Skrevet af pendlermilton
Hvilken stil er det, for fodbold er det ikke, manden er et fejlskud så sig det dog eller vil det bare gøre hans markedsværdi endnu mindre, hvis den kan blive det.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af supersantos
Kontrakt til 2025...... uha det gør ondt på pengepungen
Skrevet af Florafobi
Uanset om det er på eller udenfor bane, så virker det som om, at der er lavet nærmest en hel håndfuld fejlkøb. ( Selvfølgelig vil det altid være et sats, at hente udenlandske spillere ind, falder de overhovedet til socialt og kulturelt, og så er der spillestilen osv. ).
Men det er vel ikke fordi FCK som sådan har ændret det vilde i spillestilen. Kan huske der var flere medier, som virkelig pustede både Amoo, Babacar, karamoko, og Mukairu op på den højeste piedestal - det er vel begrænset hvad lige præcist det firkløver har leveret på banen.
annonce
0