Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvorfor starter Diks ikke inde?
1964 - 4 EVER
@Special,
Fordi Ankersen har gjort det godt efter Diks var skadet :) og tror ikke han er 100% klar endnu :) uden at vide det, jeg har ikke været på 10´eren og tjekke det :D
Fc København Tottenham Hotspurs

JT stiller næsten mere defensivt op end sine FCM dage.

Ved godt de kun kunne registrere tre nye spillere, men forstår stadigvæk ikke (fra-)valget af offensiven.
@Commonsense

Det skal ses i lyset af, at de spares til FCM kampen. JT´s udmelding om at FCK skal kunne slå PSV ud, kontra hans startopstilling, taler et tydeligt sprog og bevidner endnu en gang at han burde holde sig helt fra at udtale sig til medierne. Det er simpelthen for gennemskueligt. Agendagen må være at han ser det som urealistisk at få et brugbart resultat med hjem til retur kampen og derfor satser som han gør.

På trods af ekstremt vigtige koefficients point er på på spil for hele DK. Det er selvfølgeligt sørgeligt at de nedprioritere kampen på forhånd, på dansk fodbolds vegne, men han har allerede forgæves dækket over dette, ved at udtale at de skal slå dem ud.

Man må bare sige, at det ville være pinligt hvis mesterskabet glipper endnu engang, i forsøget på dette, men det ville være karma.
Money talks but i dont speak it
Hvor er det sjovt at læse den her tråd I lyset af hvor godt FCK spiller :)
@KOM

"Hvor er det sjovt at læse den her tråd I lyset af hvor godt FCK spiller :)"


Er virkelig imponeret og overrasket over deres præstation. Virkelig! Var skuffet på forhånd da jeg så startopstillingen, da jeg virkelig ønsker DK slutter i top 15.


Når det så er sagt, er der nok ikke nogle der havde regnet med en 1-3 føring ved halvegen. Det er det bedst spillende og kyniske FCK hold, jeg personligt har set spille i hele denne sæson. Man kan så spekulere i om dette er den ideelle start-ellever og om de samme starter imod Midtjylland. I så fald synes de mange 100 millioner, at være brugt lidt forgæves HVIS dette er et niveau man præstere på over længere tid. I så fald må der godt nok være nogle der ser sig forbigået på bænken.

Money talks but i dont speak it
@KOM

Jeg er meget enig med dig! Det her er grunden til at vi elsker fodbold, underdogen leverer en pragtfuld kamp (indtil videre).

Og jeg står tilbage og må æde mine egne ord, jeg elsker det!

@Jilli - tak for info.
1964 - 4 EVER
Hvor er det sjovt at læse kommentarer efter sådan en kamp;)

Fedt med en masse eksperter, ikke blot i denne tråd, men i mange op til kampen.

Det bliver spændende at se om FCK kan trække det længste strå næste uge.
Do not argue with stupid people, just agree with them and get on.
annonce