Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er mange kloge hoveder herinde .. haha.

Hvad bliver det i jyske dollars ?
2 spyt i hånden og en roe
Parken har ikke noget med boderne at gøre. De er udliciteret og det er et firma der hedder Airgroup der står for boderne derinde. Servicen er vildt dårlig og priserne latterlig høj.
Gud fader, hvor er det dog tåkrummende pinligt!! Jeg var i Parken i går og måtte også vente 20 min+ ved boderne og da jeg ENDELIG kommer frem til bestilling, bliver jeg så præsenteret for denne prisstigning på 30% for en stribe øl af en sød og brødbetynget ung medarbejder i boden. Og nu skal klubben så, efter en heftig shitstorm dagen efter, ud og undskylde og trække tilbage!
Samtidigt skal man så også ud og beklage at man har en katastrofe af en sandbane til en afgørende kamp i mesterskabsslutspillet. Og forklare at man nu vil grave et par meter af og udskifte dræn, varmelegemer m.m. For dette er jo ikke blevet gjort siden man etablerede banen i 1992 (!!). Ok, så man har brugt millioner og atter millioner på at skifte græsset, jeg ved ikke hvor mange gange, uden at man har tænkt på at gå lidt mere grundlæggende til værks!? Jamen altså....
Man græmmes simpelthen og det er en kæmpe gåde at man kan have så inkompetent ledelse i en klub af FCK´s størrelse. Det er simpelthen ikke godt nok. Stram op!
Tåkrummende pinligt hvad der foregår i hovedstadsklubben… Det har deres fans ikke fortjent…
Jeg er ikke enig, Thomssen.Det er rigtig at man ud fra et økonomisk perspektiv har lagt forretningen ud via en udlicitering. Men Parken har da det overordnede ansvar for at deres kunder får en ordentlig oplevelse på stadion. Det være sig forplejning på stadion, toiletforhold, lydkvalitet, baneforhold, belysning o.s.v. o.s.v.
Det er agurketid for Brøndby-jounalisterne. FCK fører ligaen :-)
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Det kan man fandme ikke være bekendt, selv ikke over for Kjøwenhavnere ;)
KSDH!
Dem der bitcher over ventetid. Vent til 10 min inde i halvlegen og brug så 2-4 minutter på at hente. Der er endda skærme så man kan følge med imens.
Hold kæft hvor er der meget brok hele tiden. Støj.
annonce