Snak

Mere indhold efter annoncen
Haha..sgu sejt at du opfinder dit eget narrativ på baggrund af mit indlæg som handler om at jeg ikke mener man skal bruge sin tid på dårlige madoplevelser i Parken. Og at du påtvinger diskussionen en form for klassekamp med "beskyldninger" om havrelatte og hvad véd jeg er da helt ude i hampen. Men du fik da skrevet fcc, så klimaks må være nået?
Black power! (Citat: Per Vers)
@Copenhagennoice, du har jo ret i at hvis man går ned til boderne i pausen, må man forvente at skulle stå I kø. Men når du skriver at man kan smutte ned og hente øl på få minutter når kampen er i gang, er simpelthen ikke rigtigt! Jeg gik ned midt i 1. halvleg og ventede en evighed i kø. Mens man så venter, kan man jo iagttage hvor sindsygt ineffektiv boderne bliver drevet. Jeg er også fuldstændig ligeglad med den hundeæde som de serverer.Og jeg skal sgu heller ikke have is, popcorn, shots, chokolade eller hvad hulan man nu langer over disken. Men jeg vil faneme have en kold bajer mens jeg ser bold og vil bare ikke acceptere at stå så længe i kø mens jeg misser kampen. Dét pisser mig bare max af!! Oveni synes de så lige at man da sagtens, uden varsel, kan hæve prisen på øl med 30%. Tumper!!
@kaj: helt enig. De ER bare ikke effektive nok i de boder og jeg påpeger det overfor klubben efter hver kamp. Men hvilken tribune stod du på?
Nedre C. Og det har været et problem meget længe. Det er mig en gåde at man ikke kan finde ud af at tune de boder. Det er sgu ikke raketvidenskab og man vil kunne booste omsætningen markant hvis de ville gøre sig bare en smule umage med at identificere flaskehalsene. At man så forsøger at snige en 30% prisstigning ind, fortæller mig at det er en omgang solid inkompetence, der har fat i rorpinden :-/
Opfundet narrativ simpelthen? Nok nærmere bare din snobbede indstilling der sprang mest i øjenene. Du siger bonderøv, jeg siger havrelatte, en sjov dikotomi, som skaber lidt underholdende banter - begge veje!
Ked af det sårede dig. Husker jeg til en anden gang. Eventuelt få det lidt bedre på en "Trøstesløs Café" (citat: Per Vers)
Dejligt vi da har lidt musiksmag at dele, selvom jeg er en bonderøv og du drikker havrelatte.
Solen skinner, i fører ligaen, op med humøret.
Lidt humor har sjældent skadet nogen…
Sgu mærkeligt, Kaj. I min ende af NC er der nærmest fri adgang til boderne i halvlegene. Men igen, du har helt ret og der må være firmaer der står og tripper for at vinde den enterprise. I udbud med den.
Hmm..dikotomi..er det den operation hvor man fjerner penis kirurgisk og som følge heraf taler og skriver meget skingert? Og hvis, har du så lige fået den lavet eller hænger det skingre bare ved i årevis?
Har stået på S12 hele sæsonen - man kan ALTID på få min købe en bajer eller to. Men der er også deciderede ølboder.
Kunne forestille mig at problemet på nedre C er at folk også skal have alt muligt andet gøgl samtidig med øl, og at folk åbenbart bruger de samme boder i stedet for at fordele sig.
Det er ikke noget problem på de andre tribuner
Undskyld du ikke kan følge med, antog du havde et nogenlunde ordforråd, med din Per V reference. Ordet du leder efter er vasektomi, og penis bliver sgu hvor den er under et sådant indgreb. Har ikke selv fået indgrebet, men hvis du er så interesseret i mine nedre dele, kan du eventuelt sende din e-mail, så sender jeg gladeligt noget billededokumentation din vej.
"Den er omskåret, og den er flot!" -Yahya Hassan

CopenhagenNoice

Lad dog jyderne være. At der kan optimeres i boderne er jo korrekt. Men nu har jyderne tudet over banen og boderne. Det næste bliver vel transportforhold eller vejret. Siger det ikke det hele?
annonce