Snak

Mere indhold efter annoncen
Altså 2.500.000 euro svare på ingen måde til 45.000.000 i danske. ;)
Perfekt signing på rette tidspunkt før han er for gammel.
FCK har skreget efter sådan en angriber siden N´doye stoppede (eller samarbejdet blev stoppet).

Jeg tænker FCK skal ud og forstærke midtbanen nu hvor Biel er på vej væk, måske det kan åbne en lille dør for Delaney.

Jeg synes Biel denne sæson har virket opgivende og ikke på samme niveau som sidste sæson, så helt fint han bliver solgt og vel en fin pris for en spiller med en god teknik men manglende fart. :) Så kan Falk komme op på den offensive midt som er der han er bedst og bedre end Biel (IMO).

Ryan
Diks, Vavro, Khocho, VK (måske Sørensen)
Zeca, Lerager (Drømmen vil være Delaney)
Daramy, Falk, Claesson (En ande drøm JBL)
Corner
Fc København Tottenham Hotspurs
Kan vist ikke bruges i CL
Pis. Imponerende godt køb, som meget vel kan være præcis det FCK mangler. 45 mil er selvfølgelig en slat for en 29-årig, men omvendt så ved man hvad man får og det er vel definitionen på en plug-and-play spiller.

I modsætning til mange andre, så synes jeg egentlig det er forfriskende med fodboldspillere, der også tænker på familien. Han har vidst også udtalt han dårligt kunne gå på gaden i Tyrkiet, hvilket må være ret stressende. Kan sgu godt forstå man foretrækker at være i København tæt på familien når man har en helt lille, og mon ikke også han stadig kan hive en pæn løn samt spændende CL-udfordringer i København.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Godt køb for både klub og spiller
Han må selvfølgelig godt spille CL. Reglerne er lavet om.
Så skal der skiftes ud på holdet.dk
Moral er godt.....
Nu når der var kollektiv jubel rundt omkring på de sociale medier igår blandt andre klubbers fans, fordi FCK sælger Pep Biel, så glemte man vist lige i sin jubslrus at Corner er erstatning for Pep Biel og at FCK med sikkerhed kommer til at hente 1 offensiv spiller ind yderligere. Ergo er FCK stærkere end de var for 24 timer siden. Det er kunnet spørgsmål om tid før FCK finder den rette melodi i ligaen, og så er der ingen nåde, det kan man være helt sikker på. Vent og se.
@Cta,

Jeg mener godt han kan registreres da han har spillet i kval. runderne :) det er vidst spillere der handles i vinter vinduet som har spillet i gruppespil som ikke kan registreres til de efterfølgende finale runder :)
Fc København Tottenham Hotspurs
Vender hjem til Danmark, fordi han er blevet forælder?! Hold kæft man, det lyder som en historie taget fra damehåndbold
annonce