Snak

Mere indhold efter annoncen
Men kunne man ikke have bidt tænderne sammen frem til jul? Altså, han er jo alligevel væk meget af tiden på udekampe, i europæiske kampe og forhåbentlig til VM. Så kunne man jo være skiftet hjem efter VM slutrunden.

Det afhænger lidt af, hvem det helt præcist er, der driver ønsket om at vende hjem til Danmark. Hvis det eksempelvis er hans kæreste, så hjælper det jo lige lidt, at han potentielt selv er indstillet på at bide tænderne sammen - man kan sågar forestille sig, at det netop er hvad hun selv har gjort siden december, hvor hun fødte.

Og såfremt det er hende, der driver ønsket om en retur til Danmark, så tror jeg netop det er en forstærkende faktor, at han er væk så ofte. Jeg aner ikke, hvor mange eller få de kender i Tyrkiet, men worst case scenario, så er det vel bare de to og en baby - og så måske Strygers familie, hvis hun har en relation til dem - hvilket hurtigt kan blive ensomt, når Andreas så er væk.
God transfer for FCK. Forstår dog ikke beslutningen fra Corners side medmindre han skal til at være far.
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Jeg må være dum, eller noget. Er der en, der kan forklare mig Cornelius´ berettigelse på landsholdet? Øverste niveau. Ved godt vi ikke vader i top angribere, men synes Cornelius ofte er helt væk, og dermed svækker holdet.
Voldsom transfer!
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Ud over det rent familiære, vurderer Corner formentligt at hans udlandseventyr godt kan slutte - og det bliver interessant at se hvad skiftet kan udvirke hos os. Umiddelbart er han dén tank vi har manglet - men igen; der er et hold som skal fungere og finde sikre spilkoncepter, som stabiliserer og danner klangbunden for at et omstillingsstærkt, offensivt, kreativt og målsøgende spil kan blive en konstant faktor ... og dette kan man ikke købe sig til.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Han har virkelig haft en mærkelig karriere.

Men en god signing, selvfølgelig. Spørgsmålet er dog stadig om det nytter noget så længe Jess er træner og spillerne ikke kan tage sig sammen i Superligaen.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Klassisk PC. Han vægter som altid sin egen mediebevågenhed højere end sportslig success for FCK.
FCK er en cornershop
elsker lange bold.dk forum-indlæg
Det må da have været umådeligt svært at motivere sig selv til at yde en 100% indsats for sit hold i CL kvalen når han godt viste han skulle hjem til Danmark, mon skiftet var sket hvis Trapzon havde gået videre, næppe!!! Kæft et fjols han er, forstår godt hvis der et par tyrkere der er oppe og køre!!!
@smalldeine

At du ikke forstår at nogen sætter sine børn over ens egne behov siger lidt om hvor ignorant du er.

Grønkjær tog også hjem til DK i en relativ god fodboldalder. Det var udelukkende pga. hans børn skulle starte i skole.
annonce