Snak

Mere indhold efter annoncen
Som andre skriver er der korrekt ingen undskyldninger for ikke at vinde SL!

Når det er sagt, er jeg nok en af dem som er mest glad for skiftet!! (Læs: mit brugernavn)

Velkommen hjem, din dejlige dreng ;) det bliver godt, det her 😎🤩😍
SotD

Du svarer næsten på dit eget spørgmål hvorfor han vender hjem.

Alligevel meget væk hjemmefra…..

Præcis, hans kone synes nok bare det er federe at være nær familien i DK med deres nyfødte og gode børnehaver mm. end at være nede i Tyrkiet med det stik modsatte.
Det må siges at være årets bedste nyhed på den sportslige front! Velkommen hjem Corner, du har altid været savnet, og du høre jo til i parken. Masser af mulighed for profilering, og at spille dig ind på landsholdet til VM, via CL. Match made in heaven! Så mangler vi bare en træner der har samme kvalitet som klubben, når nu den nye ledelse endelig har fået opdateret en trup som styrkemæssigt minder bare lidt om det Ståle byggede op adskillige gange igennem sin tid i klubben, og hvor vi alle blev forvendte.

Men vi glæder os til at se Corner på Peter Bangsvej igen!
"Jeg må være dum, eller noget. Er der en, der kan forklare mig Cornelius´ berettigelse på landsholdet? Øverste niveau. Ved godt vi ikke vader i top angribere, men synes Cornelius ofte er helt væk, og dermed svækker holdet."
Så du Nations League?
Hvis vi skulle lege med tanken om at udtagelsen var i dag ville han jo klart være vores førstevalg og du siger det jo selv, vi vader på ingen måde i topangribere.
"Masser af mulighed for profilering, og at spille dig ind på landsholdet til VM via CL."
Spille sig ind? Cornelius er allerede inde. Der er dog en chance for at han kan spille sig ud.

Det kan godt blive godt med Cornelius, men i virkeligheden passer han mere til den måde Brøndby har spillet på det sidste end FCK under Thorup. Det kommer til at tage noget tid at tilpasse sig og det er ikke sikkert at de samlet set bliver et bedre hold.
Uopfindsomt.
Så du Nations League?
Hvis vi skulle lege med tanken om at udtagelsen var i dag ville han jo klart være vores førstevalg og du siger det jo selv, vi vader på ingen måde i topangribere.


Han er meget langt fra at være den bedste, men det er klart at hvis alle andre er skadet, så ryger han jo på.
Cornelius på toppen er slet ikke godt nok til landsholdet.
Vi skal have en klar Dolberg og så skal Højlund udtages.
annonce