Snak

Mere indhold efter annoncen
Jelers tager et for langt træk og glider bolden videre, men har ikke kontrol over farten. Viborg spilleren sætter benet i jorden og kan risikere at brække ankel eller skindeben, fordi jelers ikke kan stoppe. det var et sats og det koster et gult, helt fair.
Tænker det er bliver nogen “dyre” gule kort. 1 de står begge til karantæne (hvilket nok ligge grund for hele klagen. 2. Det koster penge og klage.

Skiltemand beskriver meget godt hvorfor Jelert’s ikk burde blive omstødt, og diks har armen oppe i hovedet på Viborg-spilleren.
Moral er godt.....
Vavro´s, er jo så tæt på rødt, som muligt. Kigger ikke på bolden, men ved hvor manden(modstanderen) er. Som jeg erindre, så kan du ikke omstøde, med VAR, et gult kort om, ligesom et gult til rødt. Det skule være noget, som trusler mod dommer, spiller ect.. -Eller noget værre, som racisme, you name it.
@calcio92
Hvis Vavros blev vurderet til straffe eller rødt kort skulle dommeren omstøde kendelsen efter et rewiev af situationen.
@skiltemand
"At viborg spilleren får gult er da latterligt, i det hele taget burde Grabara også have kort, for skub mm."

Vavro fik vel gult for at være den mest aktive FCK spiller i en massekonfrontation. Der skal dommeren kun give 1 gult kort pr hold, også selvom andre har gjort noget der isoleret set burde give gult.
Staves review. Ikke "rewiev". Tror bare, at jeg lader "den" hænge dér..
@calcio92
Det gør det sikkert. Men lidt vildt at du vil slå ned på stavefejl når du selv lige har skrevet:
"Som jeg erindre, så kan du ikke omstøde, med VAR, et gult kort om, ligesom et gult til rødt."

Taget. Men omvendt... du forstod ikke joken.
annonce