Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK bekræfter VK-bud fra Leicester: Vi forhandler

ons 18. jan 15:37

FC København bekræfter, at man har modtaget et tilbud på Victor Kristiansen fra Leicester, og at der forhandles i øjeblikket.Læs hele nyheden her
Neeeeeeeej....
Hold nu på ham minimum til sommer. Klasse venstre back med en mega stor fremtid....

Evt. lej ham resten af sæsonen
Er han så god egentlig?
Han har nogle mangler offensivt hvor der plads til forbedring, men sjældent set så stabil en spiller i den alder og det koster altså, han er lige fyldt 20 år og spillet 100 kampe
Så lad os få augustinsson til for resten af sæsonen så vi er dækket ind, fedt salg men super ærgerligt at miste vk nu hvor der skal jagtes max på fcn og Viborg..
Præcis. Han er vildt stabil og spiller som en back på 30 i forhold til modenhed. Man kan bare se kampen på udebane mod Trabzonspor, hvis man vil se hvorfor der er klubber, der er villige til at lægge så store penge for ham
Det her er et krav fra Finanstilsynet, at en børsnoteret virksomhed skal reagere med en udmelding, i tilfælde af, at et fortroligt forhold, f.eks. et salg af en spiller, ikke længere er fortroligt.

Så man behøver ikke at lægge andet i den her udmelding, end at det ikke er forkert at der er lagt et bud.
FCK
Det her er et krav fra Finanstilsynet, at en børsnoteret virksomhed skal reagere med en udmelding, i tilfælde af, at et fortroligt forhold, f.eks. et salg af en spiller, ikke længere er fortroligt.


Det er ikke rigtigt. Det skal kun meldes ud via en fondsbørsmeddelelse, hvis det vurderes at salget eller rygterne vil påvirke aktiekursen.
-
Det skal kun meldes ud via en fondsbørsmeddelelse, hvis det vurderes at salget eller rygterne vil påvirke aktiekursen.


Naturligvis
FCK
Velkommen til juristerne i dette forum..
Mange penge, men mener også han er det værd. Største venstre back talent vi har efter min mening.

Men lige Leicester :-( Er risiko for de ryger ned, og hvad så. Syntes det ville være synd at et sådan talent var bundet der. Og har generelt ikke så stor tiltro til klubben ledelsesevner, og at der er forbindelse med hvilke de køber og hvem de bruger. Se lige Vestergaard ?
Men okay Leicester har akut brug for en venstre back pt, og vil gøre det lettere for en VK at få fast spilletid.

Havde heller set ham i en klub der vidste de ville have lige den her type som han er. Tror han havde været rigtig god i BL. Men okay så havde prisen nok ikke været så høj, som det her bud.

Men (havde nær sagt) på tide han prøves af i udlandet. Ved godt han kun er 20 selvom man har den opfattelse han burde være ældre grundet højt niveau for FCK nu jeg ved ikke hvor længe. Han kunne sagtens være et god bud på vores A landshold. Mæhle får ikke meget spilletid, og bliver det ikke bedre så skal andre alternativer prøves.
annonce