Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-boss tror på Karamoko: Han har ikke fået en fair chance

Skrevet af bold
tor 6. okt 06:00

Ifølge FC København-træner Jacob Neestrup har Mamoudou Karamoko ikke fået en fair chance for at vise sig frem hos løverne.Læs hele nyheden her
Skrevet af Mighty86
Lige præcis! Kæft det dejligt med en træner der fatter noget!!
Skrevet af CopenhagenNoice
Håber så at det betyder 2 dissiderede angribere. At have ham og Corner oppe foran kunne i hvertfald være interessant.
Skrevet af anygivenday
han fik den eneste fair chance FCK havde igår og den forvaltede han med at plaffe over mål i en ringe afslutning.....
Skrevet af Konsulenten
Han minder om Pavlovic , jeg kan simpelthen ikke se ham få succes i FCK
Skrevet af suppedasen
Manden kan jo ikke afslutte selvom han er angriber. Endnu et PC-gone wrong projekt
Skrevet af (u)tilfreds
Åbenlyse fejler og mangler, mon ikke det er PC der har presset Neestrup til at fremhæve sit fantastiske indkøb?
Skrevet af AsRambo
Han er piv ringe.
Skrevet af Shamran
Det er vel lidt det samme som at sige at Neestrup ville spare spillere da han anså kampen tabt på forhånd at sætte folk fra 2. og 3. geled ind i kampen og undlade at spille med Corner der jo ikke sidder på bænken hvis ikke han kan spille. Corner som vel er landsholdets bedste angriber pt. fik ikke et eneste minut som en hån mod Ch.L. turneringen og de fans der var taget til Manchester.

Det er vigtigere at man ikke taber mod FCN i weekenden end at man får en snitter i Ch.L. - det er FCK anno 2022 hvor alt handler om suppen og hvor Europa ned prioriteres.

Det er også det fremtidige billede som jeg ser det for FCK og vi kommer til at se oftere og oftere at FCK misser gruppespil fremover og måske endda helt misser europæisk bold som der er risiko for denne sæson for første gang siden 90´erne.

Det er sådan en indstilling vi i årevis har været efter andre danske hold med i Europa og som vi nu ser FCK kopiere under ringe ledelse og derved vil det med tiden gå FCK på samme vis når man ikke helhjertet går efter Europa og prioriterer Europa OVER suppen som man i mange år gjorde under Ståe for så er det logisk at man vil fejle i Europa på den korte og den lange bane.
Skrevet af Konsulenten
@shamran

Jeg kan ikke helt følge dig. Stillede han ikke stærkest muligt også i henhold til de skader der er?
Cornelius er jo lige kommet tilbage fra endnu en skade så det er vel sund fornuft ikke at smide ham ind bagud med 3-4-5-0
Havde ser stået 1-0 med 15 igen mon så ikke han var kommet ind
Skrevet af UndisputedEra
Hvis nu ikke Neestrup havde overtaget et fallitbo, hvor ikke engang top 6 var sikret, havde man sikkert også stillet i stærkeste mod City.

Men nu forholder det sig sådan, at Superligaen er det vigtigste, fordi den giver adgang til det forjættede land, og de mange millioner der følger med.

Vi kunne i øvrigt have stillet med et all-time all-star FCK hold i går, og vi var stadig blevet flækket, så who gives a fuck.

OT
Jeg er fuldstændig enig med Neestrup. Han har ikke fået en fair chance. Det gælder i øvrigt for flere. Indtil videre er jeg forsigtig optimist i forhold til Neestrup som træner
annonce
0