Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Peter Pan.
må gå ud fra Tyrkerne reelt vil spille angrebsbold og derfor står bedre til FCK end både Viborg og Horsens gjorde?


Enig - nu er vi ikke favoritter og det tror jeg bekommer os godt.
Skrevet af Taco mix
Måske fint nok med FCK i Europa League. Der er større chance for at høste koefficientpoint i Europa League end i Champions League.

Hvad er det egentlig I vil med disse point, hvis ikke I har lyst til at bruge dem på noget fedt? Kommer aldrig til at forstå den massepsykose der omkring de point.

De point er vel netop fede, fordi de kan give adgang til det fineste selskab?
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Hammers4ever
Det er sindssygt som at det åbenbart er klynkeri, når en FCK´er, er naturligt bitter over at trække den by far sværeste modstander, men hver gang Brøndby trækker en ny modstander, så er det overmagten og derfor helt på sin plads at snakke budget og så videre, men det samme kan naturligvis ikke gøres om så FCK skulle spille mod Real Madrid

I øvrigt ret vildt at det nu er tredje gang, at Cornelius skal spille mod FCK, efter at han skiftede væk derfra igenWest ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Skrevet af Tom Wanks
I virkeligheden stammer bitterheden hos mange nok fra skuffelsen/vantroen over at vi ikke er længere, end at vi atter desperat skal række ud efter endnu et akut adrenalintilskud (Mo) for at kunne tro blot en smule på at vi kan skabe fornuftige fodboldkampe. Der er jo ikke tillid til hverken tyngden eller det taktiske format på holdet (hvilket er et ledelsesansvar).
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
Skrevet af Neutralboldfan
Den bliver rigtig svær. Trabzonspor spiller sprudlende fodbold med en god blanding af unge spillere - også nogle rutinerede spillere de kan læne sig op ad.

1-1 i Parken
2-0 i Trabzon
Skrevet af Den runde
ikke den bedste lodtrækning, corner scorede mange mål sidste sæson, er bange for at det bliver uden danske hold i CL i år
Skrevet af Bell
En skam vi ikke slutter hjemme, og slår dem i straffespark, hvor Corner brænder ;)
Ja, jeg var i parken da vi slog Atalanta :D
Skrevet af 09043428
FCK er nr. 43 på koefficientlisten.
Trabzonspor er nr. 347 på koefficientlisten.

FCK har erfaringen i Europa og det vil jeg mene er en stor fordel.
Til gengæld så har Trabzonspor er dobbelt så høj en markedsværdi 120 mio euro > 60 mio euro som indikerer en bedre trup.
Trabzonspor er favoritter, men FCK har bestemt muligheder, specielt hvis de får Daramy tilbage som bringer endnu mere X-factor.
annonce
0