Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-chef: Cornelius gjorde det helt fantastisk

ons 7. sep 07:23

Trods et klart nederlag til Dortmund ser FCK-træner Jess Thorup præstationen fra Andreas Cornelius som et lyspunkt.Læs hele nyheden her
Meget uenig. Det var svært for ham, da han ikke fik nogen støtte bagfra eller mange brugbare bolde at arbejde med, men han missede også nogle helt basale tæmninger i fødderne, som spolerede flere af de få muligheder for angreb, der opstod.

Haraldsson havde et fint indhop, og Lerager kæmpede godt sagen, men ellers har jeg svært ved at få øje på markspillere, der holdt et acceptabelt niveau.
Manden har jo ikke en førsteberøring der lykkedes… Så hvilken kamp refererer han til??
Ehhh Jeg ved ikke om vi så den samme kamp så, han var umiddelbart usynlig i det meste af den. Tænker Thorup burde slappe af med udtalelserne og finde arbejdshandskerne frem i stedet. Modsat mange andre så er jeg i tvivl om en fyring af Thorup ville være det rigtige, men at opbakningen ift. til at have spillere der kan levere, tage ansvar og løfte holdet i den grad har manglet. Mange nævner at han har fået superligaens klart bedste trup osv. osv. men over halvdelen af dem indkøbt har været direkte dyre flops, der ikke har kunnet forstærke eller gøre en forskel i startelveren overhoved. En ting som Thorup og stab ikke får cadeau for nok er at udvikle alle de spillere på holdet, som PC har solgt videre kort tid efter, eller fået spillere som Stage, Daramy, Wind og Biel til at præstere fantastisk. Købene som skulle erstatte dem er slet ikke fulgt med de salg, der er lavet, så vi er endt med et væsentlig mindre sammentømret og sammenspillet hold, der på papiret måske er bedre, men i virkeligheden ikke er det.
Min pointe er nok, at det er svært at skabe et tydeligt udtryk på holdet, når samtlige spillere der præsterer og lægger et højt niveau sælges kort tid efter. Udskiftningen har været for stor og slet ikke rettidig set med eks. Biel salget uden nogen erstatning. Særligt PC og ledelsen har fejlet stort og burde have udnyttet Cl til at skabe en større værdi af deres spillere gennem præstationerne på banen - og holdt på profiler, der ligeså godt kunne have været solgt senere til minimum samme beløb.
kan se flere ikke er enige.

og den hopper jeg altså med på, han spiller SLET ikke en god kamp.

overmatchet i alt. mange dumme boldtab, som han burde gøre mere ved.

at de taber kampen ja, havde vi alle vel set komme?
De møder trods alt et godt fodbold hold, dog med en del skader. Dog stadigvæk et bedre hold.

at det bliver 3-0 er vel til den gode side. de blev kørt rundt det meste af kampen.

nu har de kamp igen i CL Tirsdag og her forventer vi da en bedre kamp. men igen mod et hold i en anden klasse.
Jeg synes vi allesammen gjorde det helt fantastisk, på hver vores måde.

Jeg drak eksempelvis en kop te og skulle ikke skifte T-Shirt og bukser bagefter, kun trøjen.

Vi fortjener altså allesammen et klap på skulderen, fra tid til anden, er budskabet.
Fint med opbakning til sine spillere, men JT nærmer sig efterhånden komiske Ali. Corner havde meget vanskelige arbejdsbetingelser, men han var reelt chanceløs mod ikke mind Süle.
'Belief is the most important thing in football. Not quality, running, or being strong but belief, faith, and fight' - Pochettino
Han spillede da ikke fantastisk? Manden har tidligere i år spist det franske centerforsvar, som er langt bedre end Dortmunds, så at påstå han gjorde det fantastisk er jo helt hen i vejret. Han ramte slet ikke det niveau, han kan ramme. Komiske Ali, Jess T.
Tænker det er en opmuntrende kommentar til Corner som ikke havde sin bedste kamp. Mere en vi tror på dig kommentar.. mere skal man ikke ligge i det
Tyndt at sige man burde have spillet lidt længere fremme, så man ikke skulle forsvare sig så meget, når det ikke var muligt. Dertil havde man ikke kræfterne til 90 min pres bold, ej heller evnerne til at holde på bolden i længere tid pga det tryk tyskernes kom med. Det er en ærlig sag at fck ganske enkelt var overmatchet på kvalitet og power. Det var tydeligt at se at fck kom med et udgangspunkt om at holde nullet så længe som muligt og håbe at frustrationen ville sprede sig til Dortmunds spillere og lukrere på det.
Thorup er helt hen i vejret med sine konklusioner.. Han taler gang på gang om gode præsentationer og fantastisk spil, men gang på gang synes alle andre et spillet har været lort..
Han har Thorup virkelig lave standard eller vil han bare med vilje ligne en kæmpeklovn når han laver interviews
annonce