Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-chef forventer tæt CL-duel: Stor tro på egne evner

Skrevet af bold
man 15. aug 16:44

FC København har fået en dårlig start på sæsonen, men cheftræner Jess Thorup har stadig en stor tro på sit mandskabs evner, og dermed forventer han en tæt kamp mod Trabzonspor.Læs hele nyheden her
Skrevet af Chris1234
Bare ikke mod Randers og Horsens
Skrevet af pedergun
Hmm jeg må indrømme jeg er nok er atypisk fan. Jeg synes det har virket meget spændende med den nye spillestil og selv om indkøbene nok ikke er super koordinerede mellem pc og Thorup så har selve spillet faktisk været godt. Spille stilen er dog nok svær mod hold der lever af kontra men mod internationale klubber og toppen af superligaen skal det nok gå . Så når Randers, Horsens Viborg og lyngby spiller nedrykning så vil fck igen shine.
Skrevet af Slettet(270928221510)
@pedergun
Jeg synes du har ret. Som BIF-fan, frygter jeg at møde FCK mere end jeg har gjort længe. Og jeg tror aldrig jeg har set dem spille så seværdigt. Havde de nu scoret på deres chancer mod Randers i første halveg, ville de jo have vundet komfortabelt og Thorup ville være genial. Synes godt nok dine medfans er skabede at høre på, selvom spillet selvfølgelig nok ikke har været optimalt mod Viborg eller Horsens, som jeg ikke så.
Skrevet af cloc
Syntes også Thorup har noget at komm emed, men lur mig om PC og Kvisten ikke ryger ud efter sösonen senest. Syntes deres arbejde er for ringe.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af New in Town
Enig @pedergun og @henBavian. Synes også spillet og chancerne i Randers kampen var til mere end et 3-1 nederlag, og synes de har spillet ret godt de seneste par kampe. Dog er det resultatet mange kigger på og det faktum at de går helt ned efter ét mål imod dem.
Skrevet af highsven
Spillestil ?
Skrevet af Linjedommeren
Manden er jo blotet for taktiske kompetencer. Det er jo kun fordi han har så dygtig en spillertrup, at der af og til kom en sejr, når det hele går op i en højere enhed på banen.

Personligt har jeg stadig til gode og se hvad Thorup kan bidrage med i FCK.
annonce
0