Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK-chef vil undgå nyt sponsornavn til Parken

Skrevet af bold
lør 14. nov 2020

Lars Bo Jeppesen ser helst, at Parken ikke skal skifte navn på ny. Der er heller ikke et sponsornavn på Amalienborg, pointerer FCK-bossen.Læs hele nyheden her
Skrevet af Xerxes
Det var da noget af en sammenligning at fyre af. Jeg tror jeg forstår hvad man prøver at sige her - men - Amalienborg alligevel?
"Jeg har svært ved at se hvad der skulle være mere interessant end AaB"
Skrevet af fcmaltid
Ro på Lars Bo. Amalienborg har ganske rigtigt ikke noget sponsornavn, men Parken er heller ikke den sammenligning værdig uanset hvor meget vi end elsker fodbold.
Skrevet af Slettet(171846210701)
De står virkelig i kø for at komme med dumme udtalelser i øjeblikket i FCK. Det er ærgerligt, men også lidt underholdende.
Benner
Skrevet af ca$h
Amalienborg er sponsoreret af staten (alle danske skatteydere), så måske kommer PSE også snart på finansloven ;)
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
Skrevet af 2620VestegnenUnited
Sammenlignede han lige parken med Amalienborg. Cirkus PS&E. Forsæt endelig..
Skrevet af Slettet(351732212706)
Man kan tage udtalelsen præcis som man vil og det er der en del der tydeligvis gør.
FCC
Skrevet af TheUnitedWay
Nogle af verdens største klubber har sponsornavne på deres stadion, så jeg forstår ikke helt modstanden imod det. Find en sponsor som passer til som f.eks. Ceres Park i Aarhus...
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Romeo Detlev
Det er vel kun lige indtil der kommer en sponsor med en portion penge. Money talks.
Skrevet af Vilfort Park
Det er lidt af et træ at kravle op i, så hvis en sponsor insisterer på at få deres navn med, bliver det noget af en cirkusøvelse for ham at komme ned igen uden at virke ekstremt utroværdig. Hvorfor ikke bare vente med den til bagefter, hvis den overhovedet skal udtales?

Det eneste der kan begrunde denne udtalelse er, at det er ren taktik. Ved at komme med denne udtalelse har han gjort det klart, at en stadionsponsor må forvente at betale ekstraordinært meget for at få deres navn på stadion, da det er imod pse´s (officielle) ønske. Det kan dog samtidig have den effekt, at feltet af mulige interesserede sponsorer indskrænkes, da det givetvis for en del er afgørende at få navnet med. Hvis det skal koste et eksorbitant ekstrabeløb kan det helt sikkert afskrække nogen.
Skrevet af Jønsson1984
Hej nye sponsor, du skal ikke regne med at få dit navn på stadion, men giv os 100 millioner, nye solceller og nye sæder, søger i et lille skilt i loungen
Fremad Amager siden altid - Mukremin Jasar FC Barcelona 1993 - Michael Laurdrup Vitesse Arnhem 2012 - Marco Van Ginkel
Skrevet af Sebalist
Det kommer sig nok hovedsageligt af, at "Telia" Parken skabte ramaskrig og aldrig blev accepteret som det officielle stadionnavn og specielt mange af dem, der kommer der fast. De lilla farver der, var en integritetsmæssig falliterklæring.
At få en "passende" stadionsponsor bliver en kæmpe udfordring. En organisation med hvide og blå farver, der samtidig lyder godt med "Parken" bag sig, er nok ikke det nemmeste i verden at få fat i :D
"Que la chupen y sigan chupando"
Skrevet af Jolsen
@Vilfort Park

Der fik du da lige helgarderet din spådom.. Haha
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af BlåAalborg
Nu er der jo også markant forskel på Amalienborg og en kattebakke.
AaB, Chelsea og Millwall
Skrevet af VIF57
Er Hjem Is ledig...
Skrevet af Jasperthesjasper
En organisation med hvide og blå farver, der samtidig lyder godt med "Parken" bag sig, er nok ikke det nemmeste i verden at få fat i


Nu er hvid, og særligt blå, jo nogen af verdens mest brugte logo farver. Særligt inden for tech. Så mon ikke det burde kunne lade sig gøre, hvis man ville? Behøver jo heller ikke være så uopfindsomt som "X-virksomhed Parken".

Derudover så er det noget af et piedestal reklamemanden sætter PS&E op på her. Jeg tror lidt han har fejltolket hvor konservativ professionel sport i almindelighed og fodbold i særdeleshed er. Når man går ud med den slags bombastiske og kommunikative taktiske udmeldinger om teknologi eller kreativ virksomhed, så er det meget sjovt og nok også lidt sødt - en fodboldklub? Arrrh. Det er bare lidt pinligt.
Skrevet af Slettet(351732212706)

Nu er der jo også markant forskel på Amalienborg og en kattebakke.


Og så er vi ikke en gang kommet til Aalborg Portland Park endnu.

Jesus, hvis du vil være nedladende så få i det mindste lidt selvrespekt først...
FCC
Skrevet af Costacurta83
Hvorfor går han ud og siger det? Nu sætter han sig i en dum situation ligegyldigt hvilken mulighed som måtte opstå.
Han skulle have nøjes med at tale om innovations/bæredygtigheds-casen - det er jo en god historie som drukner lidt.
Skrevet af Slettet(171846210701)
@1992
Hvad er den rigtige måde at forstå udtalelsen på?
Benner
Skrevet af UndisputedEra
Han påpeger jo netop at der er tale om et nationalstadion, hvorfor et sponsornavn kan virke lidt malplaceret.
Sammenligningen med Amalienborg er til den friske side, men meningen bør vel stå klar for enhver - med mindre man bevidst prøver at misforstå.

En eventuel partner vil nok alligevel have begrænset udbytte af stadionnavnet, da der formentlig vil være tale om en business to business virksomhed. Men den troværdighed der følger med i forhold til at bruge Parken- (underforstået nationalstadionet) samt FCK brandet kan åbne mange døre, både nationalt og internationalt.
Skrevet af CopenhagenNoice
Er TeliAmalienborg taget?
annonce
0