Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Nicodemus
Benzo:

Jeg sagde ikke de var ens, men at der var en situation med Ankersen som kunne være blevet taget op, hvis man skulle til at kigge alle situationer igennem hvor der kunne være uddelt en straf som ikke blev det. Han lavede en ´Santander´-light, det tror jeg også godt du er klar over.


Og Santander situationen ville tidligere ikke have resulteret i en karantæne... Se tidligere tråd.
Så du er ude i at Ankersen var i risikozonen, på trods af at selv en kommentator kaldte det ligegyldigt... og at vi nu er ude i en mindre situation, end en situation som normalt ikke ville have givet karantæne?
Benzo du sejler massivt!

Ved snart ikke hvordan jeg skal forholde mig til det her, kan du selv høre hvordan sølvpapirshatten knaser under presset? I øvrigt ville jeg sætte spørgsmålstegn ved om Spelmann indgår i AGF´s stærkeste opstilling, men det er en anden snak.


Om Spelmann burde være i startopstillingen er en diskussion... men han har startet i samtlige kampe, undtagen 1, hvor han ikke har haft karantæne eller været skadet.

Og omkring dine patetiske forsøg på at undvige hvad jeg skriver... Du er på tynd is hele vejen igennem denne tråd.
Dette er ikke overraskende, ned af samme flod du driver.

Indrømmet, jeg havde ikke set han (Halsti) strakte armen inden kontakten med Cornelius, men det betyder bestemt ikke at jeg vil være med til at opgradere det til et slag.


Kan du huske hvad du skrev i starten af denne tråd? Hvor skråsikker du var på at Cornelius var løbet ind i "albuen"...
Benzo, gad vide hvor mange sider vi skal igennem, førend du accepterer at Cornelius ikke løb ind i hånden/armen og at den blev svunget imod ham.

Lige over.. Jeg tror ikke vi kommer nærmere hinanden i denne sag, forventer du tolker det som en sejr, og at du i en senere diskussion vil henvise til denne, og udlægge din holdning som den endegyldige sandhed, du ved, som du plejer.


I en fremtidig tråd vil jeg nok påpege at din skråsikkerhed, har en fortid med at være fejlbehæftet...

Man skal have skæve briller på for at taksere det som et slag til halsen, Halsti (ikke Kian Hansen) hæver albuen for at beskytte sig mod en fremstormene Cornelius, som render lige lukt ind i albuen.

eller:

Jeg har set den igen og igen og igen, og Halsti har armen hævet før Cornelius kommer derhen.


Og har iøvrigt gemt denne her til dig, i håb om at du selv opdagede det... Cornelius tager sig til strubehovedet da han får behandling... Og han bevægede sig sidelæns mod Halsti.
Prøv at se om du kan ramme nogen på halsen, der bevæger sig sidelæns... Men gør det uden at du selv lægger kraften i kontakten... Ergo, find på en måde, således at det ikke er et slag på halsen.

Benzo... du er langt under vanligt niveau her.. og Halsti slap godt fra at dele en svinestreg ud. Ikke den første i verdenshistorien til at opleve dette, heller ikke den sidste.

Og der skal også nok komme en kamp, hvor en FCK spiller laver en... måske allerede på søndag.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
annonce
0