Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ajungsled
Stop nu med de lange indlæg man gider ikke læse dem alligevel!! KOM SÅ GF!!
Skrevet af VIF57
Lækkert FCK :)
Kom så de blå gule.
Skrevet af Sonni-Johnsen
Nej nr 3 skal i Kval til Conference League
Skrevet af dkvestboy
Mulvaldo

Send din analyse til DBU i stedet for bold.dk
Skrevet af Peter Pan.
Endnu et holdkæftbolche af dimensioner....
Skrevet af Slettet(252258220912)
Brøndby i har haft det svært i Aarhus siden 2018. Det er nu i skal komme af med det kompleks.
Nederlaget til FCK var godt i søndags, da det har haft den rette effekt. FCK har lige givet jer matchbold. Udnyt det!!!
Skrevet af Mulvaldo
@andyone

Fedt du lige viser et billede af Kaba der har hånd på bolden, som jeg altså også skrev i mit oprindelig indlæg han havde. Grunden til jeg ikke behøves at skrive mere end 1½ line omkring det (Som du jo tydeligt ikke har set jeg har gjort), er at det kan alle med nemt se.

Det kræver dog lidt mere indsigt og forståelse og en smule mere arbejde at se hvad der rent faktisk sker i Cools/Wind situationen. Men hvis du nu køre den situation frame by frame, og så kunne du jo passende sende mig endnu et billede, hvor Cools har tydeligt fat I Winds trøje og river ham ned (Som Wind jo selv har udtalt var det som skete) hertil skal du lige være opmærksom på, at billedet jo tydelig skal indeholde en Wind som udelukkende prøver at komme hen til bolden, altså har sluppet hans tag i Cools trøje (Som han også selv udtaler), for vi kan vel godt være enige om, at hvis han virkelig prøver at komme hen til bolden, ville det være dumt at holde fast i Cools trøje, dette ville kun holde ham selv tilbage..

God fornøjelse med jagten, glæder mig til at se billedet. Der ligger en fin video her på Bold i en god vinkel af situationen.
Skrevet af Mulvaldo
@dkvestboy

Tænker umiddelbart kommentarsporet på bold.dk er et skidt sted for dig at opholde dig hvis du ikke gider at læse et indlæg omkring en kontroversiel situation i en vigtig fodbold kamp.

Måske du skulle gøre op med dig selv, om du ikke ville være gladere hvis du brugte din tid andetsteds. Hav en god dag :)
Skrevet af lottomunken
Mulvado

Dig og dit "frame by frame".

Cools venstrehånd hiver Wind ned.. Kikker du på det klip Bold.dk har lagt op og spoler frem til der mangler et minut, så kan man tydeligt se at Cools hiver ham ned..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Hr. Objektiv
Vent... endnu en FCK tråd med over 100 kommentarer? Chok.
Bold.dk brugeres kendetegn; Uenig = Troll
Skrevet af Mulvaldo
@lottomunken

Fedt du ikke nævner med et ord, at jeg faktisk allerede havde sagt det omkring Kaba´s hånd, men bare ignorerer at jeg kontra dig, nemt kan se en situation objektiv ligemeget hvilket hold jeg holder med.

Du fandt heller ikke mit billede, men det vidste jeg godt du ikke kunne. Forskellen på dig og mig er ikke, at vi begge to gerne tager et forkert dømt straffespark og mål til vores eget hold, det gør jeg også hvilken som helst dag på ugen. Forskellen er, at jeg ville aldrig bruge tid bagefter på at forsvarer det. Jeg ville bare ganske kort sige, "ja det var en gave, men dem tager jeg altid imod" det valgte du lidt mærkelig ikke at gøre, og følte et behov for at forsvarer en helt igennem forkert beslutning fra dommerteamet.

Da du ikke fandt et billede, har jeg fundet nogle til dig ;-)

1
https://ibb.co/fHMQZ29
(Da Jonas Wind laver sin vending, har han tydeligt fat i Cools trøje, Cools har ikke fat, kan ikke ses her, men kan ses på de næste billeder)

2
https://ibb.co/XyVMMxF
(Wind trækker nu så hårdt i trøjen, at Cools 2 tal er på vej om på maven af ham, Winds trøje står helt snorlige, kan tydelig se, det er ikke den Cools har fat i)

3
https://ibb.co/nMnJ2dX
(Set fra den anden side, kan du se Cools højre hånd rører slet ikke Wind og den venstre har han flad håndflade imod Winds armhule, uden at rive eller holde fast. Wind rykker så hårdt nu, at Cools mister fodfæstet)

4
https://ibb.co/pw7jTvX
(Cools er nu på vej mod jorden højre arm glider ned over Winds venstre arm uden at holde eller rive, og Cools venstre hånd er stadig helt flad uden at gribe i noget. Wind har stadigvæk rigtig godt fat i Cools)

5
https://ibb.co/gTPN6Wf
(Cools i frit fald, hans venstre hånd er helt synlig over Winds arm og har slet ikke kontakt, Cools højre hånd er nu på Winds underarm, med flad håndflade, og man kan se han ikke holder fast, Wind har stadigvæk godt fast i Cools trøje)

6
https://ibb.co/F8PkQtv
(Cools rammer næsten jorden nu, han ligger vandret i luften, hans venstre hånd er ikke i nærheden af Wind, og hans højre hånd er nu gledet fordi Wind trøje og befinder sig omkring albuen, igen sidder Winds trøje helt almindelig, og Wind har stadigvæk fat i Cools trøje)

7
https://ibb.co/D9GwLJf
(Nu ligger Cools fladt ned på Jorden, han har ingen kontakt med Jonas Wind overhovedet. Wind har stadigvæk godt fat i Cools trøje.

8
https://ibb.co/tBrt26t
(Hvordan Wind kommer fra billede 7 til 8 er yderst mærkeligt, men da han slipper Cools trøje, fordi den er ved at komme i klemme under Cools, så giver han er besynderlig spring, men som du også kan se på billede 7, så står han stadigvæk på det ene ben, imens Cools ligger ned. Bemærk dette er det eneste billede hvor Wind ikke river i Cools trøje)

Cools er jo ikke dum, han ved hvis han river Wind med ned, så er der rødt kort og straffe, han gør tydeligt alt hvad han kan for at ikke rive i Wind, imens han stadigvæk prøver at stoppe ham.

Wind siger i et interview i går, "hvorfor skulle jeg lade mig falde, når jeg er helt fri for mål, det giver jo ingen mening" Jo det giver 100% mening, straffe og rødt kort et kvarter før tid er da meget bedre, end en chance hvor han er super presset og Løssl er på vej ud i ham. Det eneste som aldrig ville give mening i denne situation er for Cools at rive ham ned, hvilket han heller ikke gør.
Skrevet af lottomunken
Mulvado

Jeg gik ind og fandt ud af du bare skal spole frem til der mangler et minut, for dig det må rigelig.. Kik du på Wind´s trøje og hold godt øje med Cools venstrehånd... Har ingen om hvordan jeg finder billeder, eller hvorfor jeg skulle bruge tid på at finde ud af, grundet opmærksomhed krævende møgunge som dig selv..

Jeg behøver sgu da ikke at være FCK fan for at se, Cools hiver Wind ned, har lige set et interview med Jess, hvor de viste det bagfra, og selv uden slow er det ret tydeligt.. Men i slow kan man tydeligt se hvad der sker..

Billede nummer 5..siger vist en del om hvor langt du vil gå, for at benægte virkelighed...
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Will
@ Mulvado

Din kommentar til billede nr. 6:

(Cools rammer næsten jorden nu, han ligger vandret i luften, hans venstre hånd er ikke i nærheden af Wind, og hans højre hånd er nu gledet fordi Wind trøje og befinder sig omkring albuen, igen sidder Winds trøje helt almindelig, og Wind har stadigvæk fat i Cools trøje)


Hans hånd glider ikke forbi eller ned langs Winds arm. Den holder fast - læg mærke til Winds trøje, der har "strækmærker" mod det sted, hvor Cools holder fast.

Det samme gør sig gældende i forhold til billede nr. 5.

https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Risom1234
Mulvaldo

Billede 1: Wind har fat i Cools med sin venstre hånd enig. Cools har dog fat i Winds højre arm, ikke trøjen men armen.

Billede 2: Grundet vinklen kan vi kun se Wind har fat i Cools.

Billede 3: Wind har fat i trøjen, Cools har holdet Wind tilbage med sin venstre arm.

Billede 4: Wind har fat i trøjen og Cools har fat i armen.

Billede 5: Cools vælter Wind har fat i trøjen så automatisk vil han blive trukket ned, Cools har dog også fat i armen på ham og trøjen, se på hvordan Winds trøje bliver trukket.

Billede 6: Wind har fat i Cools, Cools har nu for første gang givet slip på Wind, da han formentligt vil bruge hænderne til at afblødet faldet.

Billede 7: Cools har sluppet helt, Wind har fået overbalance men står stadigvæk på venstreben

Billede 8: Som jeg husker det prøver Wind her at sparke til bolden med venstre ben.


Jeg har godt klar over at mange ikke er glade for man blander frispark og straffe sammen, men reglerne for begge ting er ens. Der var en identisk situation mellem Zanka og Kaba, hvor Kaba får frispark, skal dommeren holde sin linje skal der også dømmes straffe. De to spillere holder ligemeget i hinanden, og den situation vil næsten altid komme angriberen tilgode.

Det røde er på sin plads hvis der dømmes straffe, vil ikke kalde dette for en dobbeltstraf.Skrevet af Will
@ Lottomunken

Cools venstrehånd hiver Wind ned.. Kikker du på det klip Bold.dk har lagt op og spoler frem til der mangler et minut, så kan man tydeligt se at Cools hiver ham ned..


Kan du ikke lige smide et link til det bold.dk-klip, du nævner?

På forhånd tak.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Skrevet af Slettet(031508220511)
Den er jo ikke clear and obvious. Derfor kan VAR vel ikke gøre meget ved den.
Dommeren står et sted hvor han kun kan se det bagfra. Han vælger at dømme straffe og smide Cools ud, hvilket er helt efter reglerne og fair nok efter hvad han kan se. Jeg syntes det er hårdt at smide Cools ud, men det er reglerne.

Hvis man her mange timer efter stadig sidder og studerer frames, hvordan skulle VAR kunne gøre noget ved det i spilsituationen?
Kom nu bare videre. FCK spillede godt nok til at vinde i går og de skal have kredit for at spille en god og underholdende kamp.
Vi skal sgu ikke til at lyde som et hold der hyler op over alle VAR situationer.
Jeg syntes det bliver skingert hvis man kun klager som Jess thorup når VAR går imod ens hold. Der gider jeg sgu ikke have FCM.
Skrevet af lottomunken
Will

Gå ind under videoer, og find Jess drengens interview med viaplay, eller kik på billede nummer 5 i Malvado´s kommentar..
FC København. Siden 1993.. Man U siden 1986 Landsholdet, DBU og MO boykottet siden 2007 Ståle skulle aldrig have været fyret 2020 Rooney skyder lige godt med begge ben, nok bedst med højre... Citat John Faxe Jensen...
Skrevet af Har I set mine nøgler?
Kom nu bare videre. FCK spillede godt nok til at vinde i går og de skal have kredit for at spille en god og underholdende kamp.
Vi skal sgu ikke til at lyde som et hold der hyler op over alle VAR situationer.
Jeg syntes det bliver skingert hvis man kun klager som Jess thorup når VAR går imod ens hold. Der gider jeg sgu ikke have FCM.

Det gjorde seriøst ondt, da man skulle se Thorup klage over VAR, fordi de fik en udligning annulleret på Brøndby Stadion, selvom annulleringen var ét-hundrede procent efter bogen. Det var, jævnfør Thorup, også ærgerligt, at VAR dømte et straffespark på Jens Stage, selvom det var så idiotisk lavet af Stage, at han egentlig snarere var heldig med ikke at få en billet frem for en billig advarsel. I farten glemte man alt om, at man fik 2-1 på en decideret dommerfejl.

Jeg ser, du nødigt ser det samme ske for din klub. Kudos. Det andet er simpelthen for pinligt at være vidne til. Det bidrager i øvrigt kun til, at VAR aldrig bliver en succes.
https://www.berlingske.dk/sport/qatar-bandlyser-fagforeninger-dbu-er-ekstremt-skuffet
Skrevet af DameNdoye
Respekt for dit indlæg der, Bola. Jeg synes det er fint at man brokker sig over VAR generelt fordi der alligevel stadig er mange fejldomme med det f.eks som med armen på bolden fra Kaba igår inden straffesparket, men at lade som om en korrekt dom var det der gjorde ens hold tabte point, synes jeg er tilgrin og desværre ved at blive en vane fra mange.

Superliga og FCK fan
Skrevet af MadsLeb
@Mulvaldo

Beklager - men det er nok noget nær der værste og mest subjektive gennemgang jeg nogensinde har set.
-
annonce
0