Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er allerede træt af at se på Cornelius, rykker og flår i modstanderne og når han så får igen af samme skuffe ligger han og piber som om han er blevet tacklet af en der ikke har niveau til mere end Silkeborg.


Altså som da Felix hiver og flår i Corner, og sætter to hænder i brystkassen på ham, men Corner alligevel får den med? lad nu være, der bliver givet og taget, og Corner er bare væsentligt stærkere end de fleste..
Det vigtigste for FCK var vel at de vandt og holdt nullet.
Sådan noget giver selvtillid.
Silkeborg er virkelig uskarpe og skal være glade for de point de allerede har fået denne sæson, for jeg tror ikke der tikker mange flere af dem ind på kontoen.
Kunne de dog blot have lavet lidt fremad istedet for det der trille trille. Det skulle jo helst ende ud i en farlig situation.
Kent siger det også selv efter kampen. Jaaeh, vi havde en enkelt eller to halve chancer.
Jeg forstår godt hvorfor de var alles darling sidste sæson, men come on. De spiller jo noget ringe fodbold denne sæson. De er læst.
Forhåbentligt bliver dette ikke startskuddet til mange point for FCK, men jeg frygter det.
FCM skal virkelig tage sig sammen for at følge med denne sæson.
Føler mig nu ikke speciel nervøs efter at have ser FCK i aften .......
Er enig i alt, hvad DKD skriver. Fck på ingen måde tæt på, hvad man kan forvente.
@Bolabrazil

I dag var den eneste forskel fra 3-1 sejren over FCK sidste sæson, afslutningernes kvalitet. Vi “plejer at score 2-4 mål i sådanne kampe, men det gør vi desværre bare slet ikke for tiden, hvor vi nærmest skal have modstanderne til at skubbe den ind for os.

Når man ser Engel klappe bolden af helvede til er det svært at forstå at han lavede to voldsomt flotte mål i 4-2 sejren over AaB. Når man ser Jørgensen lave tilbagelægninger til modstanderens keeper er det svært at forstå hvordan han krøllede den over i det lange hjørne 10 gange sidste sæson. Når man ser hvordan Kusk smadrer en løs bold midt i feltet 5 meter over mål, er det svært at forstå at manden har spillet 8 landskampe. Og sådan kan man fortsætte. Der mangler noget selvtillid, noget momentum og noget overskud.
Silkeborg IF
Gade vide hvor mange herinde der egenligt har set denne kamp. Ja Silkeborg havde til tider bolde lidt for meget, men at en stor chance til Kusk, beretter da ikke til at det var en ufortjent FCK sejr.. Silkeborg skal da være glade for Nikolai Larsen i målet. Ellers havde det da været tættere på 3-0 end 1-1..
Helt enig, men jeg er fortrøstningsfuld. Silkeborg spiller stadig rigtig godt, og kommer også frem til en del chancer. Vi skal bare have hul på den berømte byld
Vanvittigt at der er så mange penge i FCKs
hold..
Hvis de møder et hold med bare lidt klasse offensiv (måske fcn ) så er de jo helt ordinære.
Nu kan de sende en tak til at Silkeborgs offensiv at den er stemplet ud…
Og så undre sig over alle de penge der er pumpet i FCK - men alligevel blive spillet rundt i Parken til tider ..
Mesterskabet billigt til salg i år- og FCN ligner absolut et godt bud, hvis de ikke begynder at sælge ud.
Folk der siger FCK er blevet kørt rundt overvurderer betydningen af at have bolden i forsvaret. Hvor mange chancer havde Silkeborg lige? Jeg synes det virker som de samme indebrændte mennesker der altid kan finde noget galt med FCK. Det var en fortjent sejr som Silkeborg havre ære af. Vi, FCK fans kan dog være tilfredse og se frem mod CHL i dortmund. FCK skal ud og forsøge at redde Danmarks koefficient igen
Der er som regel en gigantisk korrelation mellem de der opråber sig at være objektive og de allermest subjektive.
Helt enig, dame.

Sif er et utroligt godt hold til at styre spillet, men når det ikke foregår i det andet felt, så er det vist rimelig ligegyldigt. Folk vil utroligt gerne finde hår i suppen. Sif største chance var kusk, ellers var der ikke noget.
annonce