Snak

Mere indhold efter annoncen
Anygivenday
@united2008
Enig, Dortmund kom ikke rigtigt til chancer efter det heldige mål

Haha arh, det er vidst en sandhed med modifikationer. En FCK-sandhed om man vil.

OT: Lidt ironisk banner fra de gode gamle hellige familiefædre fra UC. Tror ikke nogen af tosserne har noget at lade hinanden høre for.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Angreb fck ikke en børnetribune med romerlys?
Angreb fck ikke Alpha klubhus 40 imod 8 forleden med køller?

I tirsdags var Brøndby og Dortmund i København og skrev til fck hooligans hvor de var, men fck dukkede aldrig op. Så det med at være kujoner kan man ikke ligefrem sige. Kigger man på Telegram på Gruppaof, så har de endda delt deres lokation uden at hverken Hamborg eller fck dukkede op.

Nej jeg siger ikke vold er fedt, men er lidt træt af at 1. Bold bringer sådan noget der ikke har med fodbold at gøre, og 2. fck der spiller hellige hele tiden.
Flot tifo og en af måderne at bekæmpe den slags tosser på. Stærkt!
Vingsted - du fandme en idiot for at sige det lige ud.
Det jo efterhånden de eneste artikler som får en masse kommentarer og trafik, så jeg forstår godt Bold, selvom jeg også et pisse træt af denne slags “nyheder”
FCK - Klubben fra vidunderlige KBH Skovshoved - Én gang skovser - altid skovser
Se FCK-bannere i videoen øverst i artiklen.


Altså den video hvor Elkjær snakker om Daramy?
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Altså den video hvor Elkjær snakker om Daramy?


Præcis! Og det er ikke første gang der er forkert video på :-/
Det klinger desværre utrolig hult når man selv har et venskab med hsv der bygger på præcis det samme som det de kritisere Brøndby og Dortmund for.
Havde man nu taget afstand fra sin egen venskabsrelationer samtidig med så havde det været et stærkt budskab. Nu virker det bare utrolig dumt og fuldstændig ansvarsfraskrivelse og en fortælling om at kun er alle andre der er problemet.
FCK var klart bedst i en kamp, der bar bræg af at være ligegyldig. FCK kunne spille frit og Dortmund kunne spare kræfter.

FCK skabte meget, men manglede skarpheden. Dortmund havde det svært. Men tyskernes individuelle klasse viste sig i ny og næ, hvor de skabte chancer ud af meget lidt. Havde også en på stolen. Begge er nok tilfredse med 1-1
Gad vide hvor mange kilo coke BIFs og FCKs fans indtager i løbet af en Superliga sæson?
I know what you did last decade against Hobro
annonce