Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har altid støttet TIFO-indsamlinger i Parken og har været imponeret over det store arbejde og de flotte resultater, det har virkelig været på internationalt niveau.
Men dette her er sgu´ nok noget af det mest idiotiske jeg nogensinde har set til en fodboldkamp. Hvad fanden tænker I på? Ja, jeg spørger både dem, der har besluttet, at der da lige skal skrives 13:12 på en kæmpe-tifo og så jer, der godkender layout og indhold på tofo´en før produktion.
Har I fuldstændig tabt sutten eller hvad hulan foregår der??
Det er slut med støtte for mit vedkommende. Og snakken gik livligt på Nedre C, at folk ikke vil bidrage med en bøjet 5-øre, hvis man ikke kan finde ud af at tænke bare en lille smule.
Hvor er det bare torskedumt!!
De "fans" som man reelt søger at ramme ved at udlukke nogen, skal jo nok finde en måde at gøre opmærksom på sig selv alligevel.
Om det så er inde i centrum af København hvor der kyles med cafestole i et kæmpe slagsmål som det er set tidligere, eller hvad der ellers kan findes på, er irrelevant.

Hvis man har idioterne samlet inde på stadion, burde man vel kunne lokalisere dem bedre og dermed hurtigt få give det lange karantæner der skal til.

Min mistanke kan gå lidt på om klubberne reelt er interesserede i det, siden der ikke for længst er taget langt mere drastiske metoder i brug end det er set indtil nu?

Er der en reel interesse, så gør da noget ved det. Få sorteret ukrudtet fra, og udsted LANGE karantæner, og ved gentagelse må det være livstid.

Højere straffe til de som bliver arresteret for den slags, kan også være et virkemiddel. Ubetinget fængsel i et år eller mere, kunne måske stå som et afskrækkende virkemiddel?
Dette vil dog kræve man får politikerne på banen. Men har de tid, nu der snart er valg?
I øvrigt er det ikke overraskende, hvis også almindelige fodboldfans uden hang til ballade kan ende med at synes, at Politiet er noget lort. Ikke fordi der bliver dyrket et narrativ; fordi almindelige fodboldfans alt for ofte er blevet behandlet ydmygende og nedværdigende af et Politi, der ikke (altid) er dets opgave voksen.


Jeg er nu ret sikker på, at den almindelige fodboldfan ikke synes at alle politifolk er nogle svin fordi de er blevet behandlet uretfærdigt på et tidspunkt. På samme måde som de fleste ikke går i total Linse Kessler mode på parkeringsvagter fordi de en gang har fået en afgift de mente var forkert.

Når en fanklub er af den holdning at alle politifolk er svin, hvordan tror du så man omtaler politiet og respekten for deres arbejde, når man bag lukkede døre arrangerer fanmarcher osv. Tror du unge og nytilkomne fans bliver opfordret til at respektere politiet og den lovgivning vi nu en gang har, eller bliver de præget til at tænke på politiet som nogle svin.

ACAB er i sig selv et banalt udtryk, som man normalt kun ser på knoerne blandt tumper og rockertyper, men når det bliver hverdagsholdningen blandt en stor gruppe som en fangruppe, så stikker det jo dybere. Men måske det bare var en enkelt retardo der lige fik det malet ind på tifo´en og ingen andre lagde mærke til det eller vidste hvad det betød.
NP er Suppens bedste 6'er!
Det skete til sidste derby, der havde udefans.

Her er link:
https://bold.dk/fodbold/nyheder/fck-tager-afstand-fra-voldtaegts-banner/


Tak, pinligt at gentage en dumhed på den måde.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Den gennemsnitlige intelligenskvotient blandt FCK´s og Brøndby´s fans må være usædvanligt lav. Hærværk og vold hører ingen steder hjemme når vi taler om god fankultur. Jeg synes også efterhånden at dialogsporet er ved at være udtømt, så jeg så meget gerne at klubberne og myndighederne nu tager fløjlshandskerne af, og uddeler nogle straffe der virkelig kan mærkes. Straffe som forhåbentlig kan have en afskrækkende effekt overfor de her hooligans.
Simpelthen så afstumpet og afskyeligt et banner.

Hvad der foregår inde i hovederne på de urmennesker, der kommer op med sådan en idé, går ud over min egen fatteevne.
ForzaNapoliSempre siden 1988 • Negativitet er gift for sjælen • Be kind - always • OB
Anyway

Er sikker på at holdningen ikke deles af ALLE FCK fans hvilket var min pointe !
Hold kæft, hvor er der mange bumser i staden
Den gennemsnitlige intelligenskvotient blandt FCK´s og Brøndby´s fans må være usædvanligt lav.


Jeg tænker faktisk den er pænt gennemsnitlig, men desværre er der nogle typer som trækker den langt ned. Sagt med andre ord, så sætter du lighedstegn med de 98% af de tilskuere, som tager på stadion for at se fodbold og de 2% (nok lavere) som gerne vil lave ballade. Det er måske heller ikke super intelligent ;)
Super begavet input, smalldeine.
Keep it coming!!
annonce