Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af TR1986

Hvor er det himmelråbende tosset. Og så på en hel normal hverdag. Skal de ikke op og nå noget næste morgen? Vi jo selv hurtige til at lave bistands jokes når det kommer til BIF fans, så det er sgu ikke ligefrem fordi de sætter os andre i et godt lys :D


Jeg er enig i at det er tosset, men det er da en konform holdning at have at fordi man eventuelt har fri på en torsdag eller fredag, at så har man ikke noget arbejde. Der er virkelig mange i arbejde der kan have fri på en torsdag. Men pudsigt at alle ved hotellet virker til at have de samme arbejdstider. Det vil jeg give dig ret i:-)
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af New in Town
Hjernedødt, intet mindre…
Skrevet af nappey
Hvor lavt kan man synke, hold nu kæft en flot idioter.
Audere est Facere
Skrevet af Arsenal Fan
Der er party i provinsen :-)
Skrevet af Slettet(231726222507)
Gad vide om det var ham MIB tossen med trommen der førte an. Det er nok svære at finde den rette vej, når man ikke har politiet til at lede marchen :D
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Skrevet af pbx
Tja gad vide om FCK som klub har tænkt sig at foretage sig noget, eller blot forblive tavs.
Skrevet af SotD
Tja, sådan kan det jo gå når man samler 10 mand der tilsammen har én mands normale IQ formåen. Alene det at de er kommet ud af døren aftvinger en form for respekt.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
I tror ikke det bevist vildledning efter som det er ganske normal procedure når der er europæisk stor kamp!
Såå måske er det ikke studenterhuen der trykker på jer, men bare lidt misundelse:D


Misundelse?

Den må du lige forklare engang. Her er niveauet på så abstrakt et niveau at jeg ikke engang kan gætte mig til hvor vi er på vej hen.
Silkeborg IF
Skrevet af Jonson10
Hvor er det himmelråbende tosset. Og så på en hel normal hverdag. Skal de ikke op og nå noget næste morgen? Vi jo selv hurtige til at lave bistands jokes når det kommer til BIF fans, så det er sgu ikke ligefrem fordi de sætter os andre i et godt lys :D


Tænkte præcist det samme : )

Men det er da trist for dem, at faldskærmsraketterne gik til spilde.
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af Equi
@pbx
Synes faktisk det er et meget interessant spørgsmål, men samtidig er det også et af dem hvor jeg synes det bliver lige lovligt prakket på klubben at man skal tage ansvar for enkeltpersoners handlinger. Selvfølgelig ift. Alt der er relateret til selve kampen er pp FCK´s kappe, men ved desværre ikke hvordan en fodboldklub skal kunne holde øje med deres fans så lang tid før kampen.
De kan da heller ikke hyre et hemmeligt politi- og spionnetværk, selvom illumiFCK lyder meget sjovt hehe
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af RedTot
Pinligt på alle tænkelige måder...
Skrevet af Soccerstand Oddsgame
Nej det er ikke almen viden, men hvis de kun har ´satset på´ et hotel uden at vide, hvor de bor, er det sgu da ikke så smart.
BIF Nykøbing FC Taastrup FC
Skrevet af Osteopaten
Dobbelt op på idioti.
Skrevet af Tha_BinGo
Man skal godt nok sove meget over sig, hvis man var ude til 2-3 stykker og kampen spilles 18.45.
Nej, folk gider ikke høre om hvor mange penge, du tabte på Oddset.
Skrevet af Kenned666
1. Fck kunne tage afstand fra hændelsen, så anses det vel ikke som "alle" fck fans.
2. Situationer som denne bekræfter, at de mennesker, er udenfor pædagogisk rækkevidde - derfor fint Derby´s spilles uden tilskuere.
Skrevet af Slettet(231726222507)
Altså stop nu de patetiske forsøg på at undskylde dem. De tog på en i forvejen på alle måder pinlig mission, og præsterede så oven i købet at ramme det forkerte hotel. Man fristes sgu da til at spørge hvor deres pædagoger fra værestedet er i det her. Når de giver dem tøj på og snørre deres sko om aftenen, er det mindste de kan gøre da at spørge dem hvor de skal hen, og måske lige hjælpe dem på den rigtige bus :D
2012/2021/CFC/FullhamRoadSupporters
Skrevet af ubiquitous
Usmageligt.
Skrevet af Slettet(032111221307)
Ja - der er rendyrket idioti.
Og tilmed stærkt usportsligt.
Beklager på alle de mange tusinde rigtige fans vegne, at en lille håndfuld tåber ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.
Skrevet af Equi
@Kenned
Jeg kan godt følge dig i, at FCK kan tage afstand fra hændelsen så det netop ikke rammer ALLE fans. At du så følger den op med, at DERFOR skal derbys spilles uden tilskuere er dette vel netop noget der går us over ALLE fans - er ikke helt sikker på hvor du står henne?
Danmark Pøwl FCK Partizan Beograd
Skrevet af Slettet(541738220105)
Sættes i bås med fans? Jeg skal da ikke ses i samme lys som andre fans. Jeg kender dem overhoved ikke :-)
Skal alle brøndby fans så ses som bøsser efter det der skete sidste år? Og alle agf fans, går de ind for dødstrusler som noget lavede mod Stage? Ej det duer ikke vel.
annonce
0