Snak

Mere indhold efter annoncen
Enig i det var latterligt med den buhen og håber de andre på stadion afstraffer dem.
Men, klapsalverne til Stephan overdøvede nu buhen efter ganske få gange.

At du hører noget andet P3nny er ikke overraskende.

Stephan stod i øvrigt en glimrende kamp og gjorde rigtig mange rigtige ting. Stor forbedring i forhold til de sidste par sæsoner.
FCK Man Utd Alle danske hold når de spiller i Europa.
Så har du siddet et andet sted end mig, set en anden kamp, eller bare ikke lyttet. (Så du den på tv? Der kan det være sværere at høre det reelle lydbillede)

Og det er fandme ulækkert..


Du virker nu ikke helt ligeglad.
@P3nnyw1se
Nu må du da lige. Manden må da vide hvad han går ind til, før han skriver under på en kontrakt med et hold, som han tidligere har kunne beskrive som ærkerivaler. Mon ikke manden har været forbederedt på sådan en modtagelse. Og mon ikke, at stemningen hurtigt vender med lidt gode præstationer i bagagen.
Gu var jeg da røv på stadion.. hvad fanden skulle jeg se den kamp for derinde.

Jeg taler for hvad jeg oplevede i fjernsynet, og det var sådan set også det de 4 andre jeg så kampen med oplevede..
Er ikke bare noget jeg synes er sjovt at digte.
Jeg havde gerne været foruden det, for jeg bliver lidt harm på en spillers vegne.

Manden kommer tilbage til danmark for at få en frisk start på karrieren, håber ikke jeg oplever mit eget hold buhe af en spiller på den måde

Kan da huske for 2 år siden vi lejede Duncan rasmussen i en halv sæson da vi var ved at rykke ned, han fik en pæn modtagelse
tofod nu skal du ikke komme her med yderligere oplysninger og ødelægge en brøndbysandhed "in the making"! Du fratager dem, den lille rest af glæde, der er tilbage i deres liv.

Hahahaha. Bitter mand alligevel.
Det er vidst bare en ganske almindelig sandhed :http://www.tv3sport.dk/f…ad-stephan/
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.

Kan da huske for 2 år siden vi lejede Duncan rasmussen i en halv sæson da vi var ved at rykke ned, han fik en pæn modtagelse

Nu har aab jo så heller ikke rigtigt nogle fjender (uanset hvor meget I forsøger at skabe et fjendskab til varierende klubber via ord og hype), så alt andet ville også være underligt.
Jeg taler for hvad jeg oplevede i fjernsynet, og det var sådan set også det de 4 andre jeg så kampen med oplevede..
Er ikke bare noget jeg synes er sjovt at digte.
Jeg havde gerne været foruden det, for jeg bliver lidt harm på en spillers vegne.


Det var jeg, altså til stede på stadion.
Der var nu et klart overtal af folk der lavede modreaktion og klappede af ham.

Nå, til noget vigtigere end nogle snotungers buhen af Stefan Andersen; kampen.
En typisk træningskamp, hvor ingen af holdene gav det store væk. Ud over et par besynderlige mål var det småt med chancer i begge ender. Det siger nok også meget om hvor FCK er lige nu.
Det ligner at Ståle gør det naturlige som han også gjorde da han tog over efter Ariel, nemlig bygger op omkring den defensive organisation. Som holdet stod i dag er de parat til at tage imod alle suppehold. Amartey og Zanka var dem der faldt i øjnene, men Per Nilsson (Vender mig ikke lige sådan til vi skal have en med det belastede navn) så også ret stærk ud.
Offensivt var det fattigt. Det virker til man ikke er kommet dertil endnu i den taktiske træning. Heldigvis er det hold som Silkeborg, Hobro og FCN, ikke Lyon vi skal have point mod de næste uger, så med en solid defensiv og individuelle præstationer offensivt kan man forhåbentlig skabe point nok til sig mens man bygger på.
Men CL kval kampe ligner holdet ikke at være i nærheden af klar til.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Nicodemus, du lyder simpelthen så bitter ind i mellem, gider du ikke lade være at blande brøndby ind i alt, hvad du skriver. Især når kommentaren kommer fra en ikke-brøndby mand!

Træningskampe er og bliver træningskampe, lige som den brøndby spiller i morgen mod Livepool. Det handler mindre om resultatet og mere for træneren om at få svar på de spillemæssige spørgsmål, man altid har op til en ny sæson, ikke mindst med så mange nye spillere..
C.D.

Nu har Aab jo eksisteret siden 1885.., som er vel en små 100 år mere end FCK?
Der er historik og rødder i de fights vi har med andre klubber.

så hvad med at vise blot en smule respekt når du pludselig vil gøre dig klog på vores historie.
Jeg udtaler mig om det jeg så i fjernsynet i aften, men pointerede netop jeg ikke har indsigt i jeres fight mod BIF.
og hvor lidt indsigt jeg har der, har du sansynligvis markant mindre den anden vej.


Jeg ved ikke om du er klar over at det første Aab spillerne(ja spillerne) sang i omklædningsrummet da de vandt guld for et par uger siden det var
´Glen... du vinder aldrig guld´

Der blev skrevet en artikel om netop det.

Ved du hvorfor?, fordi FCM for nogle år siden ringede til en stribe af de unge talenter i Aalborg, som Jakob Ahlmann, og tilbød dem bedre kontrakter hvis de rykkede til FCM.

Lige siden da har der været særdeles kold luft mellem de to klubber kan jeg afsløre.annonce