Snak

Mere indhold efter annoncen
@ El kun agüero – få lige et ordentligt sprog!

Men det jeg skriver er min personlige mening, og nej jeg vil ikke flette næppet – det her er et frit forum, hvis du ikke kan klare den måde som folk har deres meninger og kommentere artikler på, syntes jeg at du kan kritisere det på en ordentlig måde, i stedet for at give en sviner, som er utrolig barnligt, det må du da selv kunne se!
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
bengtsson er ihvertfald bedre end Mtiliga...

edit:

næh hent i Boilesen hjem, hvis jeg kan få ham til Swans i FM kan i også få ham til FCK :)
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
Bliver spændende i år om FCK kan holde dominansen eller om nedturen kommer nu. Det er i hvert fald nogle fantastiske profiler der stopper.

Måske kommer Brøndby for alvor i gang og forbi FCK i år ?
__________ RANDERS FC: Stiftet 2003 (Freja 1898) Pokalen 2006 5. plads i Sasligaen 2009 Overlevelse i Superligaen 2010 Nedrykning til 1. Division 2011 Guld i 2012 :D Premier League : Liverpool Primera Division: Barcelona Resten er overr...
Bliver spændende i år om FCK kan holde dominansen eller om nedturen kommer nu. Det er i hvert fald nogle fantastiske profiler der stopper.

Måske kommer Brøndby for alvor i gang og forbi FCK i år ?


... Utroligt at i bliver ved. Ja vi kommer nok til at stå svækket i forhold til næste sæson, men som CV pænt viser her og udtaler, så har de været på forkant og forberedt sig på dette i over 6 måneder. Jeg er fuldstændig overbevist om at vi vinder mesterskabet igen i år, dog med et mindre forspring.

Brøndby har ingen penge og er afhængige af en engelsk fond som skal finansiere deres succes, det er vel på ingen måde holdbart og skulle tro på at den engelske fond er det som løfter dem over FCK er dybt urealistisk. Brøndby har fortsat ikke en spiller som ville forstærke FCKs start 11er.
København
quaz - du følger ikke med, vel? brøndby har offentligt afvist den engelske fond, kom igen kammerat
Brøndby IF Chelsea FC AS Roma Hannover 96
Per B er der jo endnu.
Kan du komme til for moster?
Måske kommer Brøndby for alvor i gang og forbi FCK i år ?


Der er stadig alt for langt op, desværre.

Men lad os nu se hvad det her transfervindue bringer.
Jeg tror og håber på at vi overhaler fynboerne i den kommende sæson.
Brøndby IF Liverpool FC Sammenholdet gir\' mig håb!
Jytterolf:

meget sjov du siger det når du er fan af HB Køge, jeg vil gætte på de kommer til at have superligaens suverænt dårligste ungdomshold når de rykker op. For hold kæft jeres u-19 hold sutter røv !
Selvfølgelig har Mtiliga niveau til at spille på FC´s hold. Han ville med sine offensive kvaliteter være en gevinst. Nuvel han er ikke overbevisende i hovedspillet, men en hurtig teknisk velfunderet spiller kan sagtens kompensere for dette. Han er en fuldgod erstatning for Wendt, han er måske bare ikke lige interesseret i at komme til danmark?
Valencianista Nedre C;-) "It takes a great man to admit when his wrong....I AM NOT A GREAT MAN!"
"Er det egentlig ikke billigere hvis FCK dropper alt der hedder ungdomshold og 2. hold ? Når der mangler en spiller går man ud og køber i stedet for at se hvad der løber rundt i ens egne rækker. Det må da alt andet lige være billigere."

Det er jeg nu ikke enig i... De gange man skulle aflaste i den forgangne sæson, har spillere som Zohore, Delaney, Özdögan og pokalen har nærmest været øremærket til endnu flere af de helt unge, også derfor vi ikke vandt den.
Men forskellen er, at du skal ikke bare være et ordinært talent i FCK, du skal være virkelig god og have seriøst potentiale, ellers kommer du ikke på holdet.
Du vinder ikke over Rubin, Panathinaikos, Rosenborg og Bate eller spiller uafgjort med Barca og Chelsea med et halvt b-hold.

On topic. Ninkov lyder spændende og ellers Lars J på højrebacken, er ikke sikker på Johnny Thomsen, men god nok til superliga er han da bestemt. Der er han vel kun overgået af Espen Ruud og måske Daniel Wass. Men vi skulle jo gerne have de bedste spillere på alle pladser...
annonce