Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK fokuserer nu på højrekanten

ons 15. jun 2011
FC København kunne tidligere på dagen præsentere Christian Grindheim som ny mand i klubben, og nu forsøger Carsten V. Jensen og co. så at finde emner til højrekanten.

Læs hele nyheden her
Bolaños sidder da trygt på den højrekant imo, når nu absalonsen og vingaard formentlig skal kæmpe om venstrekanten
Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazón Mil vuit-cents noranta nou! Neix el club que porto al cor! Blaugrana són els colors! Fuuutbol Cluub Barceloooona !!
Tror mere det er højre backen de kigger mest efter da ja bolanos og vingaard kan spille derude og i princippet også absalonsen. så tror mere på højre back da jeg slet ikke ser thomsen for nogen som helst succes er han ikke god nok til
Det er bare Jakob Dueholm der har sovet i timen, der står kun man fokusser på højre siden og med tanke på backen er det formentlig der man har sit main fokus.
(...)
Det er nok backen han tænker på.
Og vi ved vel alle, at Ninkov snupper den plads!

Så mangler vi bare D.Jensen som bredde på central midt
Ricardinho + 1 striker.
Thomsen????? Får han ingen tillid overhovedet?
CV mener helt sikkert højreback, uanset om Johnny Thomsen er købt ind som førstevalgt, skal de jo bruge en back up.
Ninkov ville være et klasse indkøb!!
Nej Thomsen har ikke den store tillid - men en god spiller at have på bænken både til højre midt og back...

Ved ikke rigtig om man skal tro på Ninkov - tror i ikke at rygterne stadig havde floreret, hvis han stadig var aktuel/selv ville til FCK?
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
@ Zuma2006

Hvor dum har man lov til at være ? har du personligt snakket med CV, siden du kan sige han ingen tillid har. eller for den sags skyld Roland ? næppe. så flet næppet, du fyrer noget af du ikke aner en skid om, fordi du/andre ikke lige kan forstille jer ham som fast højreback så betyder det ikke han bliver bænkevarmer. håber han sætter sig fast i start 11´eren ! kan rigtig godt lide hans boldfordelinger, og hans dygtighed til at komme tilbage og erobre. han er rigtig god ! ikke for sjovt han er inde omkring det Danske A-landshold.
Jo det er for sjov han har været inde over A landsholdet. Samtlige backs i Danmark har været inde og den plads der.
@ El Kun - Du har vist ikke forstået princippet med højre og venstre. Det er samtlige backs der har været inde omkring den venstre back plads.
annonce