Snak

Mere indhold efter annoncen

FCK forsøgt vækket med fyrværkeri og sang i Trabzon

Skrevet af bold
ons 24. aug 07:01

En gruppe tyrkiske fans dukkede op foran FCK's hotel i nat for at forsøge at forstyrre københavnernes optakt til den vitale Champions League-playoff.Læs hele nyheden her
Skrevet af Americano
Jeg glæder mig til vi slår dem ud iaften!

Kæft jeg er træt af deres "Velkommen til helvede" under samtlige FCK post på samtlige sociale medier!

Men god lir er det da.
Skrevet af Slettet(382112220209)
Ærgerligt hvis spillerne ikke hørte noget. Men godt forsøg Trabz...danskerklubbens fans har selv gjort det. Mere almindeligt i dag, at visse steder forsøger man dette. Lev med det og accepterer det--- man behøver ikke respektere det.

Må tyrkerne gøre det hedt for danskerne hele dagen og aften-- i sær de danske spillere, som mentalt ikke er hårde nok til, at modstå dette lir.....kom så Trabz- vil være så godt for tyrkisk fodbold, hvis igår videre..det burde i.
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Det gør jeg godt nok også Americano! Gal en flok salty bitches de har i Trabzon. Deres tårer kommer til at smage så godt.

Håber dog virkeligt at der er sørget for ordentlig sikkerhed efter kampen, for når de har fået røvfuld frygter jeg for deres fans reaktion efterfølgende.
Skrevet af Krb
Hovmod står for fald drenge..sejren er ikke hjemme endnu men lad os håbe det så de Trabzon hoveder får lidt at tude af. Forza Fc!
Skrevet af BeerBellyBoy
@celticManCityBrøndbyIF var der ikke plads til trabzonspor i dit brugernavn?

Og hvorfor skal man acceptere den salgs adfærd? Fodbold vindes på banen. Alt anden indblanding er taber mentalitet og snyd
Skrevet af Soebronx1889
Folk der gør sådan noget er nogle kæmpe tabere. Danskere, tyrkere, or otherwise.
Skrevet af futbol92
Du prøver for hårdt, celticmantosse
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Jeg tror lige det går @Krb hvis vi medregner tyrkernes hovmod på Instagram xD

Normalt går jeg ikke ned på det niveau, men den her gang vil jeg fryde mig fra Østerbro til Sidney når deres yderst middelmådige hold er sendt med ekspresstoget til 2. bedste europæiske turnering.

Fun fact: deres stadion hedder Medical Park fordi de allerede er klar til behandling af aftenens afklapsning
Skrevet af Slettet(382112220209)
Nice try futbolwisegirl...
Skrevet af Den runde
CelticMancityBrøndby if:

burde i. . .
du så da hvis ikke den første kamp, FCK var da klart bedst og fortjente da sejren, tyrkerne var da mere end heldige med at få det mål de fik.
men jeg ved jo godt at det ikke må være så sjovt og være fan på vestegnen, at man kun kan se passivt til mens andre danske klubber kan mæske sig i europæisk fodbold.
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Man ved at man har at gøre med en Brøndbyfan, når man ikke engang kan stave sin egen klubs navn rigtigt. Brøndy lol
Skrevet af Slettet(382112220209)
Mange fc fans går for meget op i folks evt. stavefejl---når vi er hurtige på tasterne forekommer dette generelt....har du det bedre med dig selv nu---i kjøwenhavn ved vi godt, at der er mange medløbere da fc blev ( født)---iæsr blandt Fremad Amager--men nu er det ikke nyt længere, så de er tilbage...

Kan du have dig en god dag....
Skrevet af Americano
CelticManCityBrøndby

Du snakker og snakker, men der kommer intet konstruktivt ud. Gå tilbage i seng.
Skrevet af Fiskeren92
CelticMancityBrøndy if

Kan du ikke overveje at stoppe med at skrive herinde? Eller i det mindste fjerne BrøndBy IF fra dit navn, så det ikke går udover os andre. Det er da nogle helt igennem skrækkelige indlæg du laver.

OT: Det er efterhånden standard med de her aktioner, men det virker alligevel til at Trabzonspors fans tager det til et ekstra niveau. Hold kæft de var mange på de videoer der florerer. Lad os håbe det ikke er gået alt for meget udover spillernes nattesøvn.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Dorbjenen
Er jeg den eneste, der ikke kan se folks kommentarer, eller er der et eller andet med bold…?
Skrevet af Slettet(110556220810)
den her gang vil jeg fryde mig fra Østerbro til Sidney når deres yderst middelmådige hold er sendt med ekspresstoget til 2. bedste europæiske turnering.

Hvordan skulle man normalt lige kunne sidde i Jylland, - med en god sund, velforankret tyrker-aversion - og holde med dem.
Men jo, det lykkes faktisk let, formedelst ovenstående skræp.
Hos mig opstår et potentielt fryd-incitament, som udløses big time hvis det modsatte af københavnerens ønske skulle hænde. Mon ikke sandsynligheden er pæn.
Udmærket tilskyndelse til at tænde for en én ellers ligegyldig kamp. Man kan jo altid slukke og vende tilbage til sin gode bog, hvis tingene udvikler sig galt.
Skrevet af Beenhakker
CelticMancityBrøndy if

Stavefejl kan forekomme og jeg er af den holdning at der også skal være plads til dem der er udfordret på det skriftlige, men du skulle overveje at bruge lidt mere tid på dine indlæg og lige tælle til ti inden du poster.
Skrevet af PeopleWithMoralsSupportVoluntaryism
Så vil jeg da spare dig den for tiden yderst dyre strøm @Steffen, og anbefale dig bare at holde dig til din bog - for i aften spiser løverne shish som var det et tag-selv bord.
Skrevet af Slettet(300331222508)
Hold da op hvor er det barnligt. Man er næsten målløs, men det er på ingen måde overraskende at det er lige netop der det sker.
Skrevet af RaSMuS.
Hold da op hvor er det barnligt. Man er næsten målløs, men det er på ingen måde overraskende at det er lige netop der det sker.


Spar os for det diskriminerende og racistiske pis, helt ærligt. FCK´s egne fans gjorde det samme i København, da PSV var på besøg for ikke så længe siden.
“Whenever people agree with me I always feel I must be wrong.” - Oscar Wilde
annonce
0