Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af 2di
Tænk lidt på kampforløbet, prøv at tage XG lige efter FCK har scoret til 2-0. Du kan ikke kigge på stats uden også at overveje konteksten.
Skrevet af FodboldFest
CelticMancityBrøndy if
senest opdateret I dag 09:24
Ærgerligt hvis spillerne ikke hørte noget. Men godt forsøg Trabz...danskerklubbens fans har selv gjort det. Mere almindeligt i dag, at visse steder forsøger man dette. Lev med det og accepterer det--- man behøver ikke respektere det.

Må tyrkerne gøre det hedt for danskerne hele dagen og aften-- i sær de danske spillere, som mentalt ikke er hårde nok til, at modstå dette lir.....kom så Trabz- vil være så godt for tyrkisk fodbold, hvis igår videre..det burde i.

Så du kommer ind på et dansk fodboldforum, og skriver gentagne gange, her, og i andre tråde, at du håber det går dårligt for de danske spillere, fordi de er danske. Og samtidig holder du med Brønby (lol) - og selvfølgelig Celtic og ManC, som en rigtig glory-hunter.

Troll much?

Landsholdet/OB
Skrevet af mansemand
Jeg kan sgu stadig grine af den med det forkerte hotel. Gad godt at se dem der sponserede krudtet da de fik det at vide..
Skrevet af Shotcaller
DameNdoye2.0... vi skal da netop sidde og håbe at I taber kæmpe stort, så I bliver pillet ned og ramt på selvforståelsen. Det skorter ikke ligefrem på kvalmende opstød om at FCK hører til i ChL. Så jeg vil gerne forholder mig retten til, på et debatforum, at håbe FC det værste resultat.

Holder du dig i øvrigt selv fra at disse Brøndby? Nej vel, tænkte det nok... det er lidt salty, som din medfan tidligere kaldte Trabz´ fans.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af Snigskytten
Dorbjenen

Det er fordi du bruger Appen. Har jeg fundet ud af… Den har været skrald i flere måneder, nu er den så blevet endnu mere skrald selvom man ikke skulle tro det
Moral er godt.....
Skrevet af FBsowFB
De giver bare gengæld - FCK fans gjorde akkurat det samme i Kbh.
Skrevet af loke2300
Jeg bliver helt flov over at der er danskere der syntes Trabzon skal vinde. Ja ja jeg hader FCK, men jeg har intet forhold til denne tyrkiske klub og det er bare fedt at have danske hold med helt fremme. Det hjælper jo også os andre. Men nogen kan ikke se noget i mørket.
Skrevet af FodboldFest
@shotcaller
En unik fankultur, trods de få brodne kar der fylder..

.. forbavsende meget, fx på fora, hvor deres indlæg fortæller rigtig meget om den helt unikt anstrengende fankultur.Landsholdet/OB
Skrevet af DameNdoye2.0
Du er bare sølle, shotcaller. Jeg er også i BIF tråde men aldrig med sådan noget lort som du har fyret af her. Og jeg håbede faktisk også på BIF i kvalen. Men i kan altid takke FCK og de andre danske hold, for det gratis EL i fik foræret da i vandt mesterskabet. I havde aldrig kvalificeret jer selv. Håber i nød det, for der kommer til at gå lang tid før i prøver det igen, men så er det godt at du kan følge med i FCK.
Skrevet af Mikesas
Nej, Rasmus. Det gjorde FCK’s fans IKKE!

De var nemlig gået til det forkerte hotel :)
Skrevet af Mikesas
Ligesom da fck nød det i nullerne, da BIF styrede 90’ne.

Selv tak.
annonce
0